nişanlım benden ayrılmak istiyor

yasemin2121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
3
0
38
5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim

Peki sen bunu düşündün mü hiç? Gerçekten hayata bakışlarınız farklı mı? Hayattan beklentileriniz, amaçlarınız aynı mı yoksa zıt mı? Bunları düşündükten sonra gerçekten uyuştuğunuzu düşünüyorsanız savaşın.. Yoksa sevgi bir yere kadar gidiyor, sonradan uyuşmazlıklar insanın ömrünü çürütüyor. Hatta çok aşık evlenen insanlar, lanet olsun sana diye boşanıyor.Ya herru ya merru diye girmeyin bir yola, bu adamla bir ömür geçer mi diye düşünerek girin.

5 yılın sonunda nasıl bi tartışma ki bu ayrı dünyaların insanı olduğunuzu yeni anladı??
Sevgiliyken anlaşılmıyor gerçekten.. Bazen evlenmek gibi ciddi olaylar insanın aklını başına getiriyor ve ben bu kadın ya da erkekle gerçekten uyuşuyor muyum diye düşünmeye başlıyor insan.
Dediğim gibi, düşünün. Bu insan size uzun vadede iyilik bile yapmış olabilir.

Demekki o 1 ay boyunca düşünüp taşınmış 5 yıldır aklı nerdeydi?
Bırak gitsin..

ikiniz de nişanlanınca senin anan benim anam senin kardeşin benim ablam laflarına girdiyseniz tabi yeni anlaşılır dünyalar

Bır cok sebep olabılır ayrılması ıcın..ama sonuc aynı degısmıyor bosverın derım arkanıza bakmayın hayır gelmez artık cok uzucu ama yapacak bırseey yok Allah ıyılerle karsılastırsın

erkekler kadınlar gibi değil, bu yüzden ayrılmak istemesinde çok teferruatlı sebepler aramayın.
mutlaka kafasını karıtıran biri vardır.
evlilik öncesi ilişki ne kadar uzunsa ayrılık riski o kadar fazla oluyor.

Her şeye rağmen en azından seni doyurmak adına bir süre oturup konuşmalıydınız. Böyle pat diye bırakması onun çocukluğunu, toyluğunu gösteriyor.

Bahane etmiş. 5 yıl birlikte olmuşsunuz yeni mi farketti. İlişki süresince çok ayrılık yaşadınız mı peki. Yani yıpranmış olabilirsiniz alışkanlığa dönüşmüş olabilir

fazla muhabbet+ tez ayrılık olayı...
tartışma konusu neydi? gerçi adam sizi sevmediğini söylemiş. daha ne?

Farklı şehirlerde yaşıyoruz zaman zaman anlaşmazlık oldu tabi ayrılıklarda. Hayatında biri olabilir mi diye düşündüm ama ablası olmadığıni söylüyor.aablası arkadaşım ayrıca olsa soylerdi bana. Bilmiyorum neden kazanmak istiyorum sadece kendim için sanirim acılarım diner diye düşünüyorum çünkü canım çok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…