nişanlım benden ayrılmak istiyor

Sana birsey soyleyim mi bu tur ayriliklarin sonucunda hep olan birsey var o da biraz daha zaman gecsin o sana doncek baslicak yalvarmaya yakarmaya sen tam unutmusken yine hayatin alt ust olacak onun icin bunda da bir hayir vardir de zamana birak

Kaçan kovalanir sakin unutma. Bırak arama sorma kendi gelirse beklet sonra görüş. gelmezse senin yapabileceğin birsey yok demektir. O zaman da vardır bir hayır deyip önüne bak. Kolay değil elbette fAkat zorla güzellik olmaz. Hayırlısı olsun.

erkekler ödül değildir, kazanma ya da kaybetme söz konusu olmasın o yüzden.
sizi sevmeyen bir insanı ağzınızla kuş tutsanız dahi hayatınızda tutamazsınız, zaten durmasın.
dikkat edin 5 yıla yanarken ömrünüz sizi sevmeyen bir adam için heba olmasın.

ben arkadaşlara katılmıyorum illa biri olması gerekmez ayrılmak için. evlilik gibi ciddi bir olaya girince belki de sevgisinin bunu taşıyacak kadar büyük olmadığını fark etmiştir.

zorlamayın
geleceği varsa gelir...

5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim
Sal çayıra mevlam kayıra , 5 yıldır aklı nerdeymiş :KK43: :KK43: :KK43:

Tek tarafli yurumuyor maalesef.
Ayrilmak istiyorsa baska care yok gibi.
Sizi istemeyeni siz neden isteyesiniz?
5 yildir birliktesiniz, uzun bir sure. Demek ki yurumemis. Ustune giderseniz o kisi kiymete binecek. Egosu iyice sisecek. Siz de umutsuz kalacaksiniz. Unutmayi, durumu kabullenmeyi deneyin...

sorunlara bagli, aski sevgiyi bi kenara birak..sende dusun, gercekten anlasabiliyomusun? simdi ayrilmazsaniz ilerde allah belani versin,lanet olsun sana,keske zamaninda ayrilsaydim vs. dememek icin lutfen iyi dusun!!

5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim
Bana sanki hayatında bi başkası var gbi geldi yoksa 5 senelik bi ilişkiyi başka bi sebepten kimse kolay kolay bitiremez

Bende 4 yıl çıktım 2 ay nişanlı kaldım 5 yıl o psikolojiden kurtulamadım. Ben hep dönecek bana diye hayal kurdum.ama hepsi boşuna ondan haber aldım 1 yıllık evliymiş. Hüsran tabi.amaaaaa çok şükür ki onunla evlenmemişim aslında haklıydı ayrı dünyaların insanıydik. Bende geç çark etti.suan evliyim ve cok mutluyum çok şükür.

Şuan soyleyebilecegim tek şey ilahi aşkı da tattirsin Rabbim sana.
Kaderinde varsa zaten beraber olursun yoksa ne yapsan nafile bacim...

Doğum günü için yanına gitmiştim yemekte düğünün dışarda olmasını söyledi bende salonda olmasını söyledim. Ondan kaynaklı aslında ciddi bir tartışma olmadı aramizda

Ayrı kaldığınız süre içerisinde hiç mi konuşmadınız ?
Ailesi kaynaklı olabilir mi ? ayrılma isteği

Bence ısrar etme canım o 1 aylık ayrılıkta bazı şeyleri ölçüp tartmış demekki ewliyken ayrılmaktansa bu şrkilde ayrılmak daha iyi daha sonra olacak şryi öne almış bence nişanlın

Öncelikle geçmiş olsun ben sadece 5 senenize üzüldüm...ne yediriyorlar ne iciyorlar bu erkeklere nasil yetistiriyorlar hayretler icinde kaliyorum eskiden erkekler erkek gibi erkekti adam gibi adamdi ..tuhaf yani bi yuzuk takincami anlasamayacagini anlamis bes yil neredeymis akli fikri ...uzun iliskileri sevmiyorum bence belli sure sonra lackalasiyor ama erkek cok saglam karakterli ise sorun olmuyor evleniliyor mutlu olunuyor... Uzmeyin olurmu kendinizi bazen yasayacaklarimizi kontrol edemiyoruz ama su bir gercek ne olursa olsun yasaminizi asla bir insan uzerine kurmayin baglamayin ben yasadim dengem duzenim alt ust oldu ..sonunda cok skntilar cekerek kendimin de degerli olduguna kanaat getirdim ..gonul ferman dinlemez bilirim ama cok saglam ve guclu durmaya calisin ve bu hayatta duygularini ikinci plana atanlar hep kazaniyor Allah karsiniza daha iyilerini daha cok seviceginiz birini cikarsin ...

Bana bir aylık ayrılığınızda başka biriyle tanışmış ya da başka biri dikkatini dağıtmış gibi geldi. Biliyorum hayatım şimdi sana çok zor geliyor ama ilerde acısı da bitiyor mutlaka. Sana oturup adamakıllı bir konuşma yapmaması kesinlikle kendi toyluğu. Şimdi tekrar başlasanız da içinde hep bir şüpheyle devam edeceksin. Çocuğa ısrar edipte gururunu ezdirme. Her şeyin hayırlısı olur.

Evlendikten sonra soğukluk olmasındansa şimdi ayrılmış olmanız daha iyi neden hala nasıl kazanabilirim diyorsunuz ki belli ki öyle ya da böyle sebeb neyse soğumuş sizden yoksa özler arar yapamazdı sizin zorunuzla dönecekse hiç dönmesin 5 sene zor tabii ama senelerce evli kaldıktan sonra da yaşanabilirdi. Sizde unutmaya çalışın.

X