nişanlım benden ayrılmak istiyor

Sizi sevmeyen bir adamla evlenirseniz daha çok canınız yanar. Ömür boyu çekmektense bir kaç ay aşk acısı çekmek daha iyi.

bende vazgeçtim artık. boşveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr........ degmeyecek adamlar için üzüldüğümzle kalıyoruz. bize koca mı yokkkkkkkkkkkk :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Olmuyorsa olmuyodur.Belki O senin göremediğin gerçekleri görmüştür.Hayırlıs neyse o olsun.Sonradan mutsuz olmaktansa baştan ayrılmak daha iyidir.

nişanlınızın daha adam akıllı bir açıklama yapması gerekir bence...
o kadar yılların hatırına, aranızdaki resmi adımların hatırına..

ben sevmediğimi fark ettim, ayrı dünyaların insanıyız şeklinde açıklamalar bana mantıklı gelmiyor...
geçiştirmek için söylenmiş sözler resmen...
insan altında başka şeyler arıyor..

evet bir insan bunu fark edebilir, sevmiyor olabilir.bunlar elbette ki ayrılmak için geçerli,
yine de bir şeylerin sebep olması lazım..
durduk yere mi fark etmiş ? ne olmuş da bunu fark etmiş?

Tatlım boşversene, giden 5 yılın olsun.belki bize söylemesi kolay diyeceksin ama evlenirsen mutlu olacağına inanıyormusun? Bi başkası olsun Olmasın,adam sevmediğini söylemiş! Ayrıca ablam arkadaşım falan demişin, inan böyle durumlarda arkadaşlık falan kalmıyor,illaki herkes Kardeşinin safında yer alıyor,senden bişeyler gizliyorlar. Nerden bileceksin deme aynısını bende yaşadım ordan biliyorum :)

1 Ay ayrı kalmanızın sebebi neydi ?

bu şekilde davranıyorsa kazanma çabanız canınızı daha fazla acıtmaktan başka hiçbir işe yaramaz

bırakın, pişman olur da o sizi "kazanmaya" çalışırsa o zaman karşılık verirsiniz. gönül işleri zorlamaya gelmiyor maalesef...

Adam sizi istemiyorsa ne yapabilirsiniz ki sekerim, zorla gidip yapisacak misiniz ? Elinizden bir sey gelmez, durumu kabullenin. Akli basina gelir, gelmez orasini bilemem tabi. Lakin 5 yildan sonra artik heyecanini kaybetmis olabilir, evlenmek istemiyorsa da istemiyordur, yapacak bir seyiniz yok. Zorlama evlilik yaptirsaniz bile sizi istemeyen biriyle mutlu olamazsiniz.

adam senden ayrılmış, farklı dünyaların insanıyız demiş. sen hala gelmiş nasıl geri kazanabilirim diyorsun. diyelim evlendin , çok mu mutlu olacaksınız? büyük ihtimalle eski nişanlının kafası karışmış veya biri karıştırmış bile olabilir. bu adamın ilerde evlenip çocuğunuz olduğunda sana gelip yine ayrılmak istemeyeceğinin garantisi yok. bırak gitsin.

bnce bu korku falan değil ...sizin ufak tefek dediğimiz nır tartışma aslında onun biriktirip biriktirip patlaması olabilir ...bir ay içerisinde de iyice düşünmüş karar vermiştir ...kesinlikle yıllarını verdiğin için devam etmeli diye de düşünme o ayrılmadan sen ayrıl ... ki sen barisma cabadina girmissin bnce sende geri cekil...gerçi tartismanizinda konusunu bilemiyoruz

Birak gitsin gule gule
Seni istemeyen adami neden israrla geri kazanmak istiyorsun?

5 yildir akli nerdeymis ?
Simdimi gelmis aklina anlasmadiginiz vs .

Bence hic pesinden kosma birak nr hali vaarsa gorsun.

adam ayrılmış senden hala ayrılmak istemiyorum diyorsun..5 yıl arkadaşlık yapmışsın ama nişanlandıktan sonra bazı şeyler daha açığa çıkmış kimbilir evlendikten sonra ne olacaktı..
nişanlılık tanıma devresi adamda anlamış beraber ömür geçiremeyeceğini neden zorluyorsun..hem boşver kendine yenisini alırsın..dert etme zorla güzellik olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…