- Konu Sahibi yasemin2121
hiç uğraşma bırak gitsin sonra daha kötü şeyler olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi sevmeyen bir adamla evlenirseniz daha çok canınız yanar. Ömür boyu çekmektense bir kaç ay aşk acısı çekmek daha iyi.Farklı şehirlerde yaşıyoruz zaman zaman anlaşmazlık oldu tabi ayrılıklarda. Hayatında biri olabilir mi diye düşündüm ama ablası olmadığıni söylüyor.aablası arkadaşım ayrıca olsa soylerdi bana. Bilmiyorum neden kazanmak istiyorum sadece kendim için sanirim acılarım diner diye düşünüyorum çünkü canım çok acıyor
5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim
Doğum günü için yanına gitmiştim yemekte düğünün dışarda olmasını söyledi bende salonda olmasını söyledim. Ondan kaynaklı aslında ciddi bir tartışma olmadı aramizda1 Ay ayrı kalmanızın sebebi neydi ?
bnce bu korku falan değil ...sizin ufak tefek dediğimiz nır tartışma aslında onun biriktirip biriktirip patlaması olabilir ...bir ay içerisinde de iyice düşünmüş karar vermiştir ...kesinlikle yıllarını verdiğin için devam etmeli diye de düşünme o ayrılmadan sen ayrıl ... ki sen barisma cabadina girmissin bnce sende geri cekil...gerçi tartismanizinda konusunu bilemiyoruz5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim
adam ayrılmış senden hala ayrılmak istemiyorum diyorsun..5 yıl arkadaşlık yapmışsın ama nişanlandıktan sonra bazı şeyler daha açığa çıkmış kimbilir evlendikten sonra ne olacaktı..5 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla ekim ayında nisanlandik.eylül ayında da düğün yapmaya karar verdik. ama çok ufak bir tartışmadan sonra nerdeyse 1 ay küs kaldık. Şimdi de beni sevmediğini farklı dünyaların insanları olduğumuzu beni mutlu edemeyecegini söyleyerek ayrıldı benden.ama ben seviyorum onu unutamiyorumm ayrılmak istemiyorum. konuşmaya çalısmama rağmen çok sert tavırlar sergiliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekir. Onu tekrar nasıl kazanabilirim