Nişanlım beleşçi mi?

Dayak olayı yok mıymıntı biri ailesi de öyle çok arayıp sormaz rahatsız da etmez ama sinsi plan kurup bana danışmadan aileme danışmadan alttan alttan yaptırmaya çalışmalsrı irite edici

Aman diyim sakın sakın ayrıldınız madem barışmayın. Bunlar ailecek beleşçi dediğiniz gibi. Çok kötü ya 7 ay tanışıklık üstüne birde nişan da olacak gibi değilmiş ya olmuş işte.. neyse ki bitti sadaka dağıtın evlenmeden foyası meydana çıktı en azından

Keşke size sorsalardı : yoo ben o evi anneme aldım. evim mevim yok,kirada oturacağız herkes gibi hatta sen kredi çekersin ileride ben kendime pek güvenmiyorum bebek istiyorum hamileliğim ve bebek 5 yaşına gelene kadar çocuğumla evde oturmak istiyorum yani benden sana fayda yok aşkım diyip tepkisini görseydiniz yüzü mosmor olurdu ve topuklardı memleketine .
sizi saf ve uygun buldular kendilerine belli ki.bir de aileniz naif yumuşak insanlar ise bunları şutlarız öyle yaparız böyle yaparız diye sizin malınız mülkünüz üstünden plan yapmışlardır.
ne olur ayrılın bu adamdan sizin için dua edeceğim.
cimrilik zamanla geçen bir hastalık değil.geçmez.böyle tipler en ucuzu alır,sürpriz yapmaz hediye almaz iş yerinize çiçek yollamaz,tatile ne gerek var der,dışarda yemek yedirmez,yurtdışı zaten hayal,çocuğunuzdan sizden kısacak,don bile alsanız karışır pazardan al der,kuaföre çok para verirsin der ama bakımlı kadın ister
ayrılacaksanızda sessiz sedasız başka nedenleri öne sürüp ayrılmayın. yüzüne tüm düşüncelerinizi haykırın içinizde kalmasın .

Adamdaki akıllara bak, asla görüşmeyin nikahı da iptal edin daha da muhatap olmayın, işten çıkarırlarsa vs hikaye, nikah olana kadar çalışıp sonra binbir bahaneyle işten çıkar bu adam, onun hazırlığını yapıyor size, bazı insanlar nasıl böyle arsız olabiliyor aklım şaşıyor, utanma da yok çok ilginç

Hepsini okumadım okuduğum yetti siz de ne olduğunu farkındasınız bence. Karı koca olmadan sapkanizi önünüze alıp düşünmeniz lazım

Ne yiyip ne icip bu hale geliyorlar acaba, konu sahibinin anlattığı kadariyla ben soğudum burdan adamdan devam ederse adam bunu Fransanin Fasi sömürdügü gibi sömürür

Dayak olayı yok mıymıntı biri ailesi de öyle çok arayıp sormaz rahatsız da etmez ama sinsi plan kurup bana danışmadan aileme danışmadan alttan alttan yaptırmaya çalışmalsrı irite edici
Dayak eğer siz evlenir de bununla ilgili ailesi ile ilgili yorum yaptığınızda başlar. Saf ve iyi niyetlisiniz orada ne dedim burada okuduğumuz konularda eve girene kadar, düğün n
kah olana kadar idare ederler sizi ve sizi iyice baskılarlar sonrasında. Nişanlı iken stres altında tek tük olayşardan anlarsınız ne olduğunu, inkar ederler. Hep siz yanlış anlamış olursunuz, hep sizi seviyorlardır sevgiden böyle oluyordur. Ailesine çok bağlıdırlar ama ne zaman ki evlendiğinizde önceki tavır 180 derece değişir ve baskıcı, diktatör olurlar, istedği olmazsa, kızın ailesi de arkasında değilse şiddet bile gösterirler.

Şimdi beleşci demişsiniz adama hak etmiş ve gerçekten ayrılıp bir daha görüşmezseniz bizim için kahraman olursunuz. Ama adama kanıp tekrar görüşüp şans verirseniz bu lafları size ileride yedirecek. Bu adamda en ufak onur gurur haysiyet yok. Böyle adamlar sülük gibi yapışır. Bir daha muhatap olmayın. Mune ablanın dediği gibi belki ileride işsiz kardeşi ile kendi de işten çıkıp,eve çöküp sizi çalıştıracaktı.

Kuru soğan ekmek dediniz ne kro ya, hangi memleket bu?

Son düzenleme:
Dondurma bile almayan bir adamla evlenmek istemem sanırım. Biz evlenirken eşimin durumu sıkışıktı ama istediğim bir şey olunca hiç almayalım demedi. Ben onu zora sokmadim oda hiç beni üzmedi. Biraz daha düşünün. Çoluk çocuk olunca daha zor.

Onun niyeti nikahı erken yapıp borçları bana ödsrmskti zaten ben de önce işini bul bakalım diyince işler değişti
Gerçekten insanın gözüne bazen perde iniyor.

Ailecek size yaslanma derdindeler, ayrıca çok çirkin dedikoducular. Sizin konunuz nişanlım beleşçi mi yerine, ayrılık acısı yaşıyorum uzun sürer mi olmalıydı.
Ki bu adam için onada gerek yok. Ama insan yinede üzülür, kurduğu hayallere, değmeyen emeklerine.

Okurken sinirden sonunu getiremedim. Zukkumlandıysan git deseydin Allah aşkına bunu soruyor musunuz birde? Beleşçi değiller dolandırıcılar resmen beleşçi demek hafif kalır. Kalsın öyle sevgili. Sevgini de yer o

Ailem arkamda annem de sinir oldu çoğu hareketine annesi de sinsi anneni ver telefona dedim diyeceğim şeyler var dedim vermiyor annesi benimçe konyşmamsdu bile yüzü yok ama beleşçi siniz ailecek annendd beleşçi sen de dedim

Ben sizi çok sevdim ya aklı başında ve piskopat birine benziyorsunuz

Ne yiyip ne icip bu hale geliyorlar acaba, konu sahibinin anlattığı kadariyla ben soğudum burdan adamdan devam ederse adam bunu Fransanin Fasi sömürdügü gibi sömürür
Ben de bilmiyorum ne yiyip içtiklerini evlenmek şöyle dursun arkadaş olarak bile görüşülmez, böyleleri arkadaşlarına da aynısını yapıyor, amcamın bir arkadaşı vardı arkadaşız deyip eve bir yerleşirdi aylarca gitmezdi, ekmek elden su gölden sıfır masraf, yengem sinir krizi geçirirdi amcam sesini çıkarmazdı o da tam sopalıktı, bir gün nasıl olduysa kendiliğinden gitti de kurtuldular, parası olmasa neyse vardı ama beleş yaşamda el cebe gitmez

kimisi ac kalsa kuru ekmek istemeye utanir, kimisi de boyle iste, rabbim iyi insalarla karsilastirsin, klişe gibi olsa da en doğru ve güzel dua. Kotu insana denk geldinmi ugras dur, ne kadar guclu de olsan kiyisindan kosesinden bi yaraliyorlar.

Ben sizi çok sevdim ya aklı başında ve piskopat birine benziyorsunuz
Ya ben başta sessiz Bi insanım bişey demem ilk o anda ama sonradan düşünürüm Bi bir yeniği olduğunda açık açık söylerim sanırım beni saf sandılar başta hiç saygımı bozmadım hep ılımlı yaklaştım ama böyle sinsi planlar yaptıklarını bilmiyordum

Kendilerini akıllı, uyanık diğerlerini saf diye düşünüyorlar. İşleri düşsün birini etkilemek için memleketten getire getire 1 kilo, yarım kilo bir şey verirler. Yapmasaydın derler konuşacak olsan. Sadece cimrilik yok, kötü niyet, karşıdakini kullanmaya çalışma, bencillik, yüzsüzlük var.

Güldür güldür yala yut karakteri eski nişanlısı

Ucundan baklava yedirsen ölür müsün Hatice Hatibilge

Bi ara eve almadım dedim eve eşya almadın kirasını da ben ödüyorum ne zmn bu eve katkı yaparsan o zmn girersin git otelde kal dedim ben otelde kaldım diye ağladı şimdiye kadar bende yiyip içtiğine sayarsın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…