Eğer bu gerçekse madalya hakediyorsunuz. İçimin yağları eridi oh. Üstüne bir tepsi baklava bile yollanır sadaka niyetineBulandığı için ailecek beleşçi siniz, diyip engelledim
Adama yollamasın baklavayı, yer içer ohhh ne güzel beleşe geldi bir daha yollasana der :)))) sokaktan gelip geçene dağıtsın daha sevap.Eğer bu gerçekse madalya hakediyorsunuz. İçimin yağları eridi oh. Üstüne bir tepsi baklava bile yollanır sadaka niyetine
En son bunları kabul etmeyince işine gelmediği için ozmn sen kocaelibe gel diyor kocaelinde ile girecekmişben daha ankaraya yeni atanmışım böyle anlaşmamıştık baştan annem de dedi sen evini tut işini bul ondan sonra ararsın benim kızı dediSanırım az evvel ayrıldınız umarım barışmazsınız, hayatta her şey insanlar içindir, çalışır çabalar çabaladığını çalıştığı halde istediği maddi imkanlara gelemediğini görürsünüz, mütevazidir yanınıza aile evinize geldiğinde yeme içmesiyle davranışlarıyla arsızlık yapmayan biridir amenna, öyle biriyle el ele verip her şeyi beraber yapalım teklifi edilir lakin nişanlınız hem çok görgüsüz, hem arsız, hem beleşçi, hem sadece size cimri, kendi yetmiyor ailesini de sizin üzerinize yıkmaya çalışıyor, böyle biriyle evlilik yapılmaz, bundan sonra ne derse desin sizi kandırmak için söyleyeceğinden dilerim adamın dediklerine itibar etmezsiniz.
Valla annesi bana annen seneye evden çıkar mı diyor kardeşine burdan iş bakıyor bunları fark ettiğimi söyledim ona sert Bi dille işine gelmediEğer bu gerçekse madalya hakediyorsunuz. İçimin yağları eridi oh. Üstüne bir tepsi baklava bile yollanır sadaka niyetine
O da doğru . Sokaktan gelip geçene dağıtırdım üstüne koç kesilir .Adama yollamasın baklavayı, yer içer ohhh ne güzel beleşe geldi bir daha yollasana der :)))) sokaktan gelip geçene dağıtsın daha sevap.
Onun niyeti nikahı erken yapıp borçları bana ödsrmskti zaten ben de önce işini bul bakalım diyince işler değiştiKarar sizin ama nişanlınız sadece cimri değil aynı zamanda ailesiyle beraber sizin ve ailenizin üzerine karabasan gibi çöküp maddi manevi sömürecek bir kımıl zararlısı, kendileri sizden geçinirken tüm masraflarını size ödetip ailece ev sahibi bile olurlar, evi de annesinin üzerine yaparlar bir de dünya kadar kredi borcu takıp bir sebeple kavga çıkartarak boşanma davası açarlar, böyle eş üstünden geçinip mal mülk edinip kıyamet gibi kredi borcunu da eşin üstüne yıkarak boşanıp hayatını yaşayanlar var, profilinizdeki yaşınız doğruysa 33 yaşında yetişkin kadınsınız, tecrübesiz cahil dönemi çoktan atlatmışsınız, böyle bir adam ve onun kadar beleşci ailesiyle hayatınızı karartmak yerine ömür boyu bekar kalın daha iyi, siz 33’seniz adamda o yaşlarda belki daha büyük, bu yaşa kadar 2 parça eşyayı alacak birikim yapmadıysa sorgulamanız lazım, he birikimi varsa da sizden saklıyorsa, evlendikten sonra kredi çekmeyi düşünüyorsa yine sorgulamanız lazım, adam Ankara’daki işleri beğenmiyor krediyi nasıl ödeyecek, size yıkacak hepsini.
Şimdi sizin kendi krediyle ve son 2 sene ödemesi kaldığı bir eviniz var ve o evde aileniz oturuyor. Siz de istanbulda sonra Ankara’da kirada yaşıyorsunuz. Bu Romeo da o ailenizin oturduğu sizin evinize mi göz dikiyor anası ile bir olup ne zaman çıkacak diye ?Valla annesi bana annen seneye evden çıkar mı diyor kardeşine burdan iş bakıyor bunları fark ettiğimi söyledim ona sert Bi dille işine gelmedi
Evi var maasi var esyalari var deyip cokecekler ustunuze. Bi omur asalak gibi ensenizde gezdirecekseniz hem kendine hem ailesine bakacaksaniz evlenin bu adamla. Bu arada nasi ev hanimligi diye bisey varsa ev erkekligi de var bana gore. Ama.bunu acik acik konusmasi gerek evlenince calismiycam evde durcam cocuk bakcam vs demeli adam. Bu yaptigi bildigin asalaklikNişanlımla nişanlanmadan önce 7 aylık tanışma sürecimiz oldu bu süre ben istanbulda görev yapıyordum onun işi ise kocaelindeydi. kocaelinden İstanbula bana geliyordu hafta sonları klasik geziyoduk. Evde ben yenek yapıyordum film izliyorduk vs. Fakat dışarı çıktığımızda para vermekten kaçınıyordu. Her dışarı çıktığımızda para vermekten kaçıyordu. En basitinden dondurma alacaz. İki saat düşünüyor en sonunda, sinir oluyordum ben alıyordum. Bir yerde yemek yediğimiz, zaman da ortaya 1 porsiyon istiyordu ondan ikimiz yiyorduk o daha çok yiyordu ben de ben bu durum için madem ödemek istemiyorsun ne diye dışarı çıkarıyorsun diyordum. Hep evde yemek yapıyordum bazen o bazen ben ödüyorduk o gelecek diye kola alıyordum dolaptan a0lıp bir şişe kolayı 3 saatte bitiriyorsun kendisi dışarıdan dondurma almaz benim aldığım dondurmayı da hemen çıkarır yer Bi ara arabada evlenince para birikimi nasıl olacak dedi ben ev almıştım önceden kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı bana Bi daha ev alalım diyordu dedim biraz gerçekçi düşün şu an 5 trilyondan aşağı ev yok eskisi gibi ev almak kolay değil bırak önce Bi düzenimizi kuralım diyordum. Yok daha evlenmeden ev alıcaz diyor. dedim ben tekrar kredi ödeyip kendimi sıkıntıya sokmam sen alıcaksan ailen yardım etsin sana al kendine dedim. neyse bizim eve geliyor annem baklava yapmıştı 1 tepsi baklavayı 5 saatte bitirdi tek başına akşam da şekeri 500 e çıktı anca yiyip içip Bi iş yapmıyor nişan söz isteme bir arada yaptık onlar Kocaeli biz Ankaradayız dedik külfet olmasın neyse nişanda herşeyi aldım eve tavuk pilav çorba tatlı 20 kişi geldiler hem öğlen hem akşam yemek verdik aç gitmesinler diye aç gitmemeketine rağmen ablası gil biz, aç döndük demiş neyse bir arada annemler benim evde oturuyorlar kendi eşyaları var. diyordu ki annene Bi oda veririz senin evde otururuz. dedim kardeşim kız kardeşim filan var ev üstüne ev olmaz dedim muhtemelen hazır eşyaların içinde eşya almadan beleşe konmak istedi. Buraya gelir hiç arayıp da bişeye ihtiyacın var mı alınacak bişey var mı demez insan nezaketen bari bunu der gelir hazır yer içer kalkar gider annesi de bigün çok eşyaya bakma evde huzur olsun eşya, sonra da alınır dedi ben de dedim ki benim zaten beyaz eşyalarım var buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesini aldım diğerlerini almak çok bişet değil dedim düğün ne zmn olucak diye soruyor annemler hiç ses yok arsa sarılıcak demişti düğünü öyle yapıcaz demişti arsa, satmaya gittiler ama hala arsa satılmadı diyor. 6 aydır aynı şey Bi arada dedi ki arsa satılması satana kadar kredi çekeyim eşyaları alalım bir an önce de nikahı yapalım dedi ben de dedim sen henüz burdan iş bulmadın eşyaları alsak bile nasıl ödenecek kredi çekersen dedim nikahı yapalım ödenir dedi yani Bi de her ankaraya gelişinde benim daha yol paramı yatırmadılar, yol param yok. o yatsın öyle gelirim diyordu yani parası olmasa bile bunu bana belirtmesi benden para umuyor gibi geliyor daha biz, düzenimiz kırmamışoz ortada bişet yok annemle babamı da ankaraya getiricem burdan ev tutucam onlara dedi en son kardeşine de burdan iş bakıyordu dedim ki sen önce kendin burdan ile gir evlenecek biziz kardeşin ne alaka onlar kocaelinde ler dedim annesi de annen senin Evden seneye çıkar mı diye soru ca dedim herhalde ailecek tepeme gelecekler yani siz olsanız ne düşünürsünüz?
Nişanlımla nişanlanmadan önce 7 aylık tanışma sürecimiz oldu bu süre ben istanbulda görev yapıyordum onun işi ise kocaelindeydi. kocaelinden İstanbula bana geliyordu hafta sonları klasik geziyoduk. Evde ben yenek yapıyordum film izliyorduk vs. Fakat dışarı çıktığımızda para vermekten kaçınıyordu. Her dışarı çıktığımızda para vermekten kaçıyordu. En basitinden dondurma alacaz. İki saat düşünüyor en sonunda, sinir oluyordum ben alıyordum. Bir yerde yemek yediğimiz, zaman da ortaya 1 porsiyon istiyordu ondan ikimiz yiyorduk o daha çok yiyordu ben de ben bu durum için madem ödemek istemiyorsun ne diye dışarı çıkarıyorsun diyordum. Hep evde yemek yapıyordum bazen o bazen ben ödüyorduk o gelecek diye kola alıyordum dolaptan a0lıp bir şişe kolayı 3 saatte bitiriyorsun kendisi dışarıdan dondurma almaz benim aldığım dondurmayı da hemen çıkarır yer Bi ara arabada evlenince para birikimi nasıl olacak dedi ben ev almıştım önceden kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı bana Bi daha ev alalım diyordu dedim biraz gerçekçi düşün şu an 5 trilyondan aşağı ev yok eskisi gibi ev almak kolay değil bırak önce Bi düzenimizi kuralım diyordum. Yok daha evlenmeden ev alıcaz diyor. dedim ben tekrar kredi ödeyip kendimi sıkıntıya sokmam sen alıcaksan ailen yardım etsin sana al kendine dedim. neyse bizim eve geliyor annem baklava yapmıştı 1 tepsi baklavayı 5 saatte bitirdi tek başına akşam da şekeri 500 e çıktı anca yiyip içip Bi iş yapmıyor nişan söz isteme bir arada yaptık onlar Kocaeli biz Ankaradayız dedik külfet olmasın neyse nişanda herşeyi aldım eve tavuk pilav çorba tatlı 20 kişi geldiler hem öğlen hem akşam yemek verdik aç gitmesinler diye aç gitmemeketine rağmen ablası gil biz, aç döndük demiş neyse bir arada annemler benim evde oturuyorlar kendi eşyaları var. diyordu ki annene Bi oda veririz senin evde otururuz. dedim kardeşim kız kardeşim filan var ev üstüne ev olmaz dedim muhtemelen hazır eşyaların içinde eşya almadan beleşe konmak istedi. Buraya gelir hiç arayıp da bişeye ihtiyacın var mı alınacak bişey var mı demez insan nezaketen bari bunu der gelir hazır yer içer kalkar gider annesi de bigün çok eşyaya bakma evde huzur olsun eşya, sonra da alınır dedi ben de dedim ki benim zaten beyaz eşyalarım var buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesini aldım diğerlerini almak çok bişet değil dedim düğün ne zmn olucak diye soruyor annemler hiç ses yok arsa sarılıcak demişti düğünü öyle yapıcaz demişti arsa, satmaya gittiler ama hala arsa satılmadı diyor. 6 aydır aynı şey Bi arada dedi ki arsa satılması satana kadar kredi çekeyim eşyaları alalım bir an önce de nikahı yapalım dedi ben de dedim sen henüz burdan iş bulmadın eşyaları alsak bile nasıl ödenecek kredi çekersen dedim nikahı yapalım ödenir dedi yani Bi de her ankaraya gelişinde benim daha yol paramı yatırmadılar, yol param yok. o yatsın öyle gelirim diyordu yani parası olmasa bile bunu bana belirtmesi benden para umuyor gibi geliyor daha biz, düzenimiz kırmamışoz ortada bişet yok annemle babamı da ankaraya getiricem burdan ev tutucam onlara dedi en son kardeşine de burdan iş bakıyordu dedim ki sen önce kendin burdan ile gir evlenecek biziz kardeşin ne alaka onlar kocaelinde ler dedim annesi de annen senin Evden seneye çıkar mı diye soru ca dedim herhalde ailecek tepeme gelecekler yani siz olsanız ne düşünürsünüz?
Bu adam Ankara’ya gelse orada iş bulup çalışmaya başlasa bile güvenilmez, 3-4 ay sonra işimden memnun değilim, hak ettiğim maaşı ve muameleyi görmediğim için ayrıldım der, kiraladığı evin kirası ve evin tüm geçimi size kalır, sonra böyle olmuyor senin evinde annen oturuyor, ona bir oda verelim biz de orada oturalım diyerek size daha önce söylediği ilk plana geri döner, artık evli olacağınızdan da bir güzel evinize yerleşir, siz de ha bugün düzelir ha yarın diye diye ömrünüzü çürütürsünüz.
En son bunları kabul etmeyince işine gelmediği için ozmn sen kocaelibe gel diyor kocaelinde ile girecekmişben daha ankaraya yeni atanmışım böyle anlaşmamıştık baştan annem de dedi sen evini tut işini bul ondan sonra ararsın benim kızı dedi
Bana dedi ki ben ordan iş bulursam nerede oturucaz ben de evi tuttum hatta o da geldi ev sahibiyle anlaşmayı birlikte yaptık ilk 2 ay kirayı o ödedi yakıtı ben ödedim ötke anlaştık neyse Bi arq geldiler ailesiyle evde eşya yok gördüler Bi beyaz eşyalar Bi de benim eski koltuklar var arsa, satmaya gittiler baktım arsa sayılmadı hatta aldığım duyumlara göre ablası arsayı satmalaeınj istememiş o arsa da bizim de hakkımız var demiş bu arsayı almış zamanı da anasının üstüne yapmış öyke olduğu içinde kardeşler göz dikiyor. En son annesi annen o evden çıkar mı diye sordu benim devreler orda yandı dedim bunlar ailecek çökecek ler başıma hayur bunları bana danışmıyor bile kendi aralarında karar veriyorlar sinsice hareket ediyorlarŞimdi sizin kendi krediyle ve son 2 sene ödemesi kaldığı bir eviniz var ve o evde aileniz oturuyor. Siz de istanbulda sonra Ankara’da kirada yaşıyorsunuz. Bu Romeo da o ailenizin oturduğu sizin evinize mi göz dikiyor anası ile bir olup ne zaman çıkacak diye ?
Sadece o degil ki annesi bile soyluyoadamın tek normal savunulacak tarafı yok.her hareketi her lafı bana bile battı,siz nasıl nişan yaptınız umarım çok sarhoş gününüze denk gelmiştir .
herife bak benim malımın üstüne laf söylüyor ailemi çıkartmak istiyor .tansiyonum çıktı siz kaçın bu adamdan nişanı atın ay bu ne ya
Ya isini bulsa evlenecek misiniz gerçekten? Size ne artık iş bulmuş bulmamış anlamadım ne diye adama şunu yap bunu yap diyorsunuz. Cimrisi, saygisizsin istemiyorum de bitsin ne gerke var virvir saçma şeyleri konuşmaya dahaOnun niyeti nikahı erken yapıp borçları bana ödsrmskti zaten ben de önce işini bul bakalım diyince işler değişti
Zaten iki de bir bana diyor ki yarın Bi gün devlet bizi işten çıkarsa Hükümet batsa bana bakmaz mısın diyor dedim durduk yere niye işten çıkasın ki dedim millet iş bulmak için kendini yırtıyor benimçe kuru soğan yemeğe razı olmaz mısın diyor dedim ki yeri geldiğinde kuru soğan da yenir ams bizim niye kuru soğan yiyelim ikimiz de çalışırsak dedim ayrıca eve erkek bakmak zorunda ben çalışmıyor da olabilirdim benim parama güvenme dedimBu adam Ankara’ya gelse orada iş bulup çalışmaya başlasa bile güvenilmez, 3-4 ay sonra işimden memnun değilim, hak ettiğim maaşı ve muameleyi görmediğim için ayrıldım der, kiraladığı evin kirası ve evin tüm geçimi size kalır, sonra böyle olmuyor senin evinde annen oturuyor, ona bir oda verelim biz de orada oturalım diyerek size daha önce söylediği ilk plana geri döner, artık evli olacağınızdan da bir güzel evinize yerleşir, siz de ha bugün düzelir ha yarın diye diye ömrünüzü çürütürsünüz.
Bende bir akraba var evlerden ırak, adam yakışıklı desen değil, tatlı dil deseniz yok, para meteliğe kurşun atıyor ama bir karısı var dünya iyisi, kadın sabahtan akşama perti çıkana kadar çalışarak ev aldı, adam evde yan gelip yatıyor, bir kere daha bir topikte yazmıştım karısına kendisini parayla öptüren bir arsız kımıl zararlısı, evin maddi manevi tüm yükü kadının üzerinde, kadına ayrıl diyoruz ayrılmıyor da
Bizim bu kımıl zararlısı akraba kendisine baktırdığı yetmedi hayırsız kardeşi için de kredi çektirip borçlandırdı karısını, kadının kayınbiraderi olacak dolandırıcı yengesinin parasını da yedi ödemedi, kadın kredi borcu ödüyor yazık günah, sizde kendinize yazık etmeyin.
Nişanlınız tam bir beleşçi ailesi ile birlikte. Bence kaçın o adamdan. Evlenince herşey olur demesinin nedeni seni satın aldım oynatırım diye düşünmesi. İlk işi ailenizi evden çıkarıp sizin üzerinizden beleş hayatına kendi ailesi ile devam etmek olacak.Nişanlımla nişanlanmadan önce 7 aylık tanışma sürecimiz oldu bu süre ben istanbulda görev yapıyordum onun işi ise kocaelindeydi. kocaelinden İstanbula bana geliyordu hafta sonları klasik geziyoduk. Evde ben yenek yapıyordum film izliyorduk vs. Fakat dışarı çıktığımızda para vermekten kaçınıyordu. Her dışarı çıktığımızda para vermekten kaçıyordu. En basitinden dondurma alacaz. İki saat düşünüyor en sonunda, sinir oluyordum ben alıyordum. Bir yerde yemek yediğimiz, zaman da ortaya 1 porsiyon istiyordu ondan ikimiz yiyorduk o daha çok yiyordu ben de ben bu durum için madem ödemek istemiyorsun ne diye dışarı çıkarıyorsun diyordum. Hep evde yemek yapıyordum bazen o bazen ben ödüyorduk o gelecek diye kola alıyordum dolaptan a0lıp bir şişe kolayı 3 saatte bitiriyorsun kendisi dışarıdan dondurma almaz benim aldığım dondurmayı da hemen çıkarır yer Bi ara arabada evlenince para birikimi nasıl olacak dedi ben ev almıştım önceden kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı bana Bi daha ev alalım diyordu dedim biraz gerçekçi düşün şu an 5 trilyondan aşağı ev yok eskisi gibi ev almak kolay değil bırak önce Bi düzenimizi kuralım diyordum. Yok daha evlenmeden ev alıcaz diyor. dedim ben tekrar kredi ödeyip kendimi sıkıntıya sokmam sen alıcaksan ailen yardım etsin sana al kendine dedim. neyse bizim eve geliyor annem baklava yapmıştı 1 tepsi baklavayı 5 saatte bitirdi tek başına akşam da şekeri 500 e çıktı anca yiyip içip Bi iş yapmıyor nişan söz isteme bir arada yaptık onlar Kocaeli biz Ankaradayız dedik külfet olmasın neyse nişanda herşeyi aldım eve tavuk pilav çorba tatlı 20 kişi geldiler hem öğlen hem akşam yemek verdik aç gitmesinler diye aç gitmemeketine rağmen ablası gil biz, aç döndük demiş neyse bir arada annemler benim evde oturuyorlar kendi eşyaları var. diyordu ki annene Bi oda veririz senin evde otururuz. dedim kardeşim kız kardeşim filan var ev üstüne ev olmaz dedim muhtemelen hazır eşyaların içinde eşya almadan beleşe konmak istedi. Buraya gelir hiç arayıp da bişeye ihtiyacın var mı alınacak bişey var mı demez insan nezaketen bari bunu der gelir hazır yer içer kalkar gider annesi de bigün çok eşyaya bakma evde huzur olsun eşya, sonra da alınır dedi ben de dedim ki benim zaten beyaz eşyalarım var buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesini aldım diğerlerini almak çok bişet değil dedim düğün ne zmn olucak diye soruyor annemler hiç ses yok arsa sarılıcak demişti düğünü öyle yapıcaz demişti arsa, satmaya gittiler ama hala arsa satılmadı diyor. 6 aydır aynı şey Bi arada dedi ki arsa satılması satana kadar kredi çekeyim eşyaları alalım bir an önce de nikahı yapalım dedi ben de dedim sen henüz burdan iş bulmadın eşyaları alsak bile nasıl ödenecek kredi çekersen dedim nikahı yapalım ödenir dedi yani Bi de her ankaraya gelişinde benim daha yol paramı yatırmadılar, yol param yok. o yatsın öyle gelirim diyordu yani parası olmasa bile bunu bana belirtmesi benden para umuyor gibi geliyor daha biz, düzenimiz kırmamışoz ortada bişet yok annemle babamı da ankaraya getiricem burdan ev tutucam onlara dedi en son kardeşine de burdan iş bakıyordu dedim ki sen önce kendin burdan ile gir evlenecek biziz kardeşin ne alaka onlar kocaelinde ler dedim annesi de annen senin Evden seneye çıkar mı diye soru ca dedim herhalde ailecek tepeme gelecekler yani siz olsanız ne düşünürsünüz?
Yüzükleri aldı set aldı ama evlilik teklifi olaylarına çok takılmıyorum benBu adam nasıl evlenme teklif etti? Yüzük aldı mı? Ben şey bekliyorum, senin güzel yemek yaptığın bir gun sofraya mum koyup diz çöküp 'annanemden kalma hatırali yüzük' diye hac umre yüzüğü ile bu işi de bedavaya getirmiş olabilir
Pırlanta aldım diye aldığı yüzük sahtedirBu adam nasıl evlenme teklif etti? Yüzük aldı mı? Ben şey bekliyorum, senin güzel yemek yaptığın bir gun sofraya mum koyup diz çöküp 'annanemden kalma hatırali yüzük' diye hac umre yüzüğü ile bu işi de bedavaya getirmiş olabilir