Nişanlım beleşçi mi?

İçimdekini yazayım, bazen böyle konulara yorum yazarken korkuyorum, kızım var bir gün biriyle evlenmek ister, evleneceği kişi ve ailesi sömürücü, kötü niyetli, bizim yıllarca tırnaklarımızla kazıyarak yaptığımız mallarımız üzerinden plan yapan birileri olur diye tırsıyorum çünkü böyleleri çoğaldı, gariban olsun ama çalışkan olsun, temiz kalpli dürüst vicdanlı insan evladı olsun elinden tutarız lakin hayırsızın biri çıkarsa ne yaparız, kızım seviyorum diye tutturursa papaz oluruz, duaya tüm kalbimle katılıyorum, Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın böyleleriyle denk gelinecekse bekar kalınsın daha iyi.

Haklısınız

Sogumak için bu sebep yeterli degilmi ?

Anlık soğuma sebebi valla.
Normal şartlarda insanlar birer porsiyon yemek alırlar hatta yanına ortaya istersen şu yemeği de alalım derler, üzerine tatlı ikram ederler kahveye giderler vs...
Yemek, içmek değil ama orada gönlünün bol olduğunu hissedersin. Yoksa bir kuru çay, simitle de oturursun yeri gelir.

İyi yapmışsın da bundan sonrası önemli.

Bu gün kargoya ver yüzüğünü, yaz bir not bir daha karşıma çıkmanı istemiyorum pintiliğinden, cimriliğinden yalanından tiksindim. Ailene de anlat. Arar, sorar, rahatsız edersen polise giderim. Bu kadar, git telefon numaranı değiştir. Sosyal medyanı kapat. Spamlere bakma, gelen tekliflere de bakma açıksa kapalıya çevir. Orta arkadaşları da sil. Annenden de blokla. Ailesinin numarası varsa ara söyle veya direk blokla, kurtul. Sülük gibi yapışırlar. Az yemeğini yememiş başkası olsa baklava olayına gelmeden daha dondurmada, eve eli boş geldiğinde şutlamıştı. Bu kadar dayandığın için kolay bırakmaz istemez eğer bunları yapmazsan ne oldu ki? Nasıl buradan çeviririm diye uğraşır. hiç almadığı yapmadığı jestler yapılsa da geçici inanma.

Ben dedim ailesinin durumu iyi değil kendimiz yaparız çoğu şeyi diye düşündüm yani zenginlik derdinde değilim ama hem Bi katkı yapmayıp hem üste çökmeleri sıkıntı oldu Bi de bekar erkek kardeşimi filan getirmeye çalışması ailem de böyle bileti kabul etmez

Aynen öyle değer veren erkek öyle yapar bunu biri yapmıştı of çok cimriydi sevgisini de vermekte cimri oluyor boyleleri

Valla beni borca soktu o kadar onun yüzünden ev tuttum bilseydim annenle yaşardım kira öd yorum Bi de ne iş buldu ne bilet yaptı setleri de geri vermiycem o yüzden onlar benim hakkım

Bu adam beleşçi bile değil, onunda ötesinde bir şey. Boş mezar bulsa girer dedikleri cinsten. Ayy evlerden ırak. Her hareketi fiyasko. 1 porsiyon yemek almak ne Ben olsam ben yiyeceğim bunu anca doyarım, açsan sende ayrı sipariş ver derdim. Bu ne böyle.
Aklıma Güldür Güldür'de Yalayut İsmail skeci vardı, o canlandı gözümde okurken.

Adamdan çok size şaşırdım ben.
Nasıl bir yoklukta olmalısınız da böyle biriyle nişanlanmalısınız,onu düşünüyorum şu an.
Başta borçlarımı var dedi bunlar Bi hallosun rahata ericez dedi anlayışla karşılarım olabilir borçlu ama borcu bitti hala aynı

Kardeşi döner alacak dşyo ki ikimize 1 tane al ortadan ikiye böleriz diyo ben 1 taneyle doymuyorum dedim 3 tane oldu sonra buna suratı asıldı gidene kadar suratı asık gezdi

Kaç kizim arkana bakmadan kosa koşa kaç. Geç olmadan hemen saniye beklemeden nerden dönsen kardasin. Bukadar net söylüyorum ufak ihtimal şans verme

Başta borçlarımı var dedi bunlar Bi hallosun rahata ericez dedi anlayışla karşılarım olabilir borçlu ama borcu bitti hala aynı
Borcu varsa var,sizi ilgilendirmez ki. Sizin için mi yapmış borcu sanki de tasası size düşsün? Daha tanıştığında borcundan bahseden her adam borcu kakalayacak enayi arıyordur. Bundan sonra tanıştığınız kişilerde ilk dikkat etmeniz gereken madde bu. Aklınızda olsun.

Aaaa çığlık atasım geldi. Senin evine çöreklenecek çalışmayacak da yiyip içip camış gibi yatacak.
Sana ne lan benim evimden annemden sen kimsin ki annemi evimden! Çıkarmamı istiyorsun diyemedin mi?
Ben boşanmış 2 çocuklu bir kadın olarak 40 gönlüm olsa birini vermem buna. Kendine sakın böyle birini layık görme. Kurtul şu asalaktan.

Valla beni borca soktu o kadar onun yüzünden ev tuttum bilseydim annenle yaşardım kira öd yorum Bi de ne iş buldu ne bilet yaptı setleri de geri vermiycem o yüzden onlar benim hakkım
yok daha neler. haklıyken haksız yere düşürmeyin kendinizi yedirir mi size o seti bu pintiler. iade edin gitsin,kurtulduğunuza şükredin ben olsam üstüne pra verirdim uza diye

Bu adam zaten gerçek yüzünü defalarca göstermiş siz bununla nasıl nişanlanma aşamasına kadar geldinizki?
Mesleğiniz öğretmen sanırım bu parazit erkeklerden çok türedi artık öğretmen eş seçiyorlar özellikle.
Aldığı altınlarıda evlenir evlenmez satıp araba almayı planlamıştır:)

Evet düğünde takılanları arabasının üstüne katıp değiştirmeyi düşünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…