Nişanlım beleşçi mi?

Ayy uzun zamandır bir konuya bu kadar gulmemistim
Konu ayrı komik yorumlar ayrı komik.
Bir yemek söyleyip ortaya koymak nedir?
Dondurma için iki saat düşünmek nedir?
Bir tane döner isteyip ortadan boleriz demek nedir ?
Sırf beleş diye bir tepsi baklavayı yemek peki ?
Hdjdjdhdh uzun zamandır bu kadar cimrisini görmemiştim

Valla konu sahibi kendisini çok iyi gizleyip evlenince de bu huylarını ortaya dökebilirdi.
O yüzden yat kalk kurtulduğuna dua et
İnşallah iki güzel söze kanıp barismayi düşünmezsin.

Evet düğünde takılanları arabasının üstüne katıp değiştirmeyi düşünüyordu
O arabaya asla binemezdiniz.
Burada çok okuduk böyle konuları adamlar evlenir evlenmez altınları bozdurup araba alıyorlar.
Kadınlar arabaya asla binemiyorlar işe otobüsle gidiyorlar.

O arabaya asla binemezdiniz.
Burada çok okuduk böyle konuları adamlar evlenir evlenmez altınları bozdurup araba alıyorlar.
Kadınlar arabaya asla binemiyorlar işe otobüsle gidiyorlar.
Ben arabayı değiştirme taraftarıydım çünki eski bir araba o da öyle düşünüyordu okula, giderken sen kullanırsın aracı dedi ama tabi mıymıntı olduğu im ne araba, satabilir ne arabayı değiştirebilirdi bişeyi 10 saat düşünüyor çünki

Annemle biz, de arkasından böyle gülmüştük baklava olayından sonra hele o şekeri çıktuoundaki yüz ifadesi daha komikti

Ayy deli midir nedir? Ee soğumadınız mı bu adamdan?
Soğudum zaten hatta sen beni sevmiyosun dedi senin seviliccek Bi yanını göster dedim abisinin eşi onu abisini çok seviyormuş sever çünki karısı çalışmıyor abin bakıyor karısı ona muhtaç adam öyle ya da blyor evini geçinditriyor ailesini karısının başına getirmek istemiyor sen gibi karı parası yemeye çalışmıyor belki ondan seviyordur dedim

Aradaki sayfaları okumadım ama ayrilmişşiniz sanırım.Hayatinizdaki en en en doğru kararı vermişşiniz kendiniz için.Okurken tanımadan tiksindim Tlc de aşırı pintiler çıkardı bı ara onlardan aşağı kalır yok tedavilik asla ömür geçmez,omrunuzu yer bitirir genç yaşta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…