- 13 Haziran 2014
- 340
- 268
Evet düğünde takılanları arabasının üstüne katıp değiştirmeyi düşünüyordu.
Bunu da geçtim evlenince Bi ev daha alacakmışız benim evim var ev almak istiyorsan ailen para versib öyle alırız Bi ev daha dedim ben ömür boyu kredi ödeyemem dedimBu adam zaten gerçek yüzünü defalarca göstermiş siz bununla nasıl nişanlanma aşamasına kadar geldinizki?
Mesleğiniz öğretmen sanırım bu parazit erkeklerden çok türedi artık öğretmen eş seçiyorlar özellikle.
Aldığı altınlarıda evlenir evlenmez satıp araba almayı planlamıştır:)
Evet ben de o yüzden engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyornişan atmak boşanmanın yanında o kadar kolay ki.
Ayy deli midir nedir? Ee soğumadınız mı bu adamdan?Kardeşi döner alacak dşyo ki ikimize 1 tane al ortadan ikiye böleriz diyo ben 1 taneyle doymuyorum dedim 3 tane oldu sonra buna suratı asıldı gidene kadar suratı asık gezdi
Evet ben de o yüzden engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyor
Bloklamak yetmez, niye telefonu değiştirip sosyal medyanızı . dünden beri kapatmadınız?Evet ben de o yüzden engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyor
O arabaya asla binemezdiniz.Evet düğünde takılanları arabasının üstüne katıp değiştirmeyi düşünüyordu
altınlar takılan düğündeki tüm para kadına ait kanunenEvet düğünde takılanları arabasının üstüne katıp değiştirmeyi düşünüyordu
Kendilerini akıllı, uyanık diğerlerini saf diye düşünüyorlar. İşleri düşsün birini etkilemek için memleketten getire getire 1 kilo, yarım kilo bir şey verirler. Yapmasaydın derler konuşacak olsan. Sadece cimrilik yok, kötü niyet, karşıdakini kullanmaya çalışma, bencillik, yüzsüzlük var.
Güldür güldür yala yut karakteri eski nişanlısı
Ucundan baklava yedirsen ölür müsün HaticeHatibilge
Ben arabayı değiştirme taraftarıydım çünki eski bir araba o da öyle düşünüyordu okula, giderken sen kullanırsın aracı dedi ama tabi mıymıntı olduğu im ne araba, satabilir ne arabayı değiştirebilirdi bişeyi 10 saat düşünüyor çünkiO arabaya asla binemezdiniz.
Burada çok okuduk böyle konuları adamlar evlenir evlenmez altınları bozdurup araba alıyorlar.
Kadınlar arabaya asla binemiyorlar işe otobüsle gidiyorlar.
Annemle biz, de arkasından böyle gülmüştük baklava olayından sonra hele o şekeri çıktuoundaki yüz ifadesi daha komiktiAyy uzun zamandır bir konuya bu kadar gulmemistim
Konu ayrı komik yorumlar ayrı komik.
Bir yemek söyleyip ortaya koymak nedir?
Dondurma için iki saat düşünmek nedir?
Bir tane döner isteyip ortadan boleriz demek nedir ?
Sırf beleş diye bir tepsi baklavayı yemek peki ?
Hdjdjdhdh uzun zamandır bu kadar cimrisini görmemiştim
Valla konu sahibi kendisini çok iyi gizleyip evlenince de bu huylarını ortaya dökebilirdi.
O yüzden yat kalk kurtulduğuna dua et
İnşallah iki güzel söze kanıp barismayi düşünmezsin.
Annemle biz, de arkasından böyle gülmüştük baklava olayından sonra hele o şekeri çıktuoundaki yüz ifadesi daha komikti
Soğudum zaten hatta sen beni sevmiyosun dedi senin seviliccek Bi yanını göster dedim abisinin eşi onu abisini çok seviyormuş sever çünki karısı çalışmıyor abin bakıyor karısı ona muhtaç adam öyle ya da blyor evini geçinditriyor ailesini karısının başına getirmek istemiyor sen gibi karı parası yemeye çalışmıyor belki ondan seviyordur dedimAyy deli midir nedir? Ee soğumadınız mı bu adamdan?
Soğuduğum için çok da bişey yazması bişey ifade etmiyordu açıkçasıKomik değil de tiksinç. Yalayut İsmail karakteri ile aynı. Siz neden telefonu değiştirmediniz ve sosyal medyayı bir süreliğine kapatmadınız?
Çalışmayı da sevmiyor bence.Bir de şu var : bu adam bu cimrilikle beleşcilikle hiç mi bir şeylere sahip olamamış bugüne kadar ? Enteresan değil mi
İşi masa başı ama vardiya paralarını ystırmıyolar çok çalışıyor diye istifa ettiÇalışmayı da sevmiyor bence.