Nişanlım beleşçi mi?

Isin sakasi bir yana cimri insandan hic hoslanmam ayrilin ya da hemen adetleri devreye sokun, hemen. Issiz adama kiz verilmez, once ankarada is bulsun bu bir. Anasi, babasi her kim geliyorsa kendi imkanlariyla duzenlerini kursunlar, ev tutsunlar. Yoksa cunbur cemaat sizin eve yerlesecekler. Erkek tarafina ait olan esyalari alsinlar. Nisanlinizin parasi yoksa ankarada is bulduktan sonra kredi ceksin esyalar icin. Evinizin kredi ödemeleri bitmeden evlenmeyin ayrica. Zaten bunlari talep edince o sizden ayrilir.

Tavsiyeleri ne kadar dikkate alırsınız bilemiyorum ama nişanlınızı ve ailesini ömür boyu maddi manevi çekeceğiniz gün gibi ortada, böyle birini eş diye eve alacağınıza çocuk okutun daha hayırlı zira en azından okuttuğunuz çocuk dua eder, nişanlınız ise elinizdekini avucunuzdakini sonuna kadar bile harcasanız ne yaptın ki deyip nankörlük yapar.

Ay insan eve gelirken nezaketen bı tatlı alır ne biliyim yemeğe geliyorsa ,sevgilin sonuçta bı içecek bı ekmek alır gelir kusura bakmayın eli boş g*tü yaş gelmiş her seferinde. Bı dondurma için bile uzun uzun düşünen adamdan hayır gelmez

Aynen ben bizim buranın meşhur nesi varsa annesine aldım hediye niyetine gönderdim o bunları düşünmüyor hiç her seferinde eli boş geliyor

Adam var yemez,ölücü,mezarcı her ne denirse artık.Gümrükçüler iyi para kazanıyor,limanda çalışıyor herhalde?Ya nereden buldunuz bunu,çok mu aradınız?Ben de bir tepsi baklava da kaldım yalnız.

Balık baştan kokar.
Böyle kaba tabirle “asalak” ile hayatınızı gençliğinizi heba etmeyin.
Değer görmüyorsunuz, böylesine cimri bir insanla ömür geçmez.
Seyahat etmez, dışarda yemek yemez, sizi iyi hissettirmek için gerek yok diye hediye bile almaz.
Bir tepsi baklavayı bitirmek ne demek aç gözlü, herhalde cimrilikten hiç yemiyordu.

Bu adamla evlenmeyin,kendinize bir iyilik yapın ve kurtulun.
Adam alnında benimle evlenmez yazısı ile geziyor adeta.

Aynen ben bizim buranın meşhur nesi varsa annesine aldım hediye niyetine gönderdim o bunları düşünmüyor hiç her seferinde eli boş geliyor
Yine çok özür dileyerek yazıyorum fakat nişanlınız sadece size cimri, kendi ailesine harcama yapıyor size gelince hiçbir şey harcamıyor, affedin ama kabaca evi barkı garantili işi olan yağlı kapı bulduk diye bakıyorlar size, cimrilik bir kenara af buyurun nişanlınız arsız, bırakın nişanlının evinde her bulduğunu mideye gömmeyi, annemin evinde mutfağı kurutmaya utanırım, bunlara rağmen evlenirseniz çok çekersiniz.

Bana gelince yok yol param yatmadı yok parayı yaptıracaklar yani yatmasa bile gururu olan Bi insan bunu karşındaki bayana dememesi yansıtmaması lazım. Sanırım benden yol paranı ben çekerim dememi bekliyor

öğretmen misini gerçekten?
içim bulandı gözlerim kamaştı yazılarınızdan
adam ağır beleşçi hemde ağır beleşçi
bi tepsi baklavayı yemek ne yaaa birde

Nişanlanıp ayrılıp kötü birşey değil ( eğer aklınızda öyle bir düşünce varsa ) evlenip mutsuz olmak istemiyorsan ayrılmalısın. Hangi güzel özelliğini sevdin merak ettim

Hep bende yiyip içti istanbykdayken hatta o iş bulacak diye ev bile tutmuştum kirasını birlikte ödeyecektik ilk 2 ay ödedi sonra iş bulucak ayağına kocaelinde ki işinden istifa etti ödemedi bigün yine geldi ankaraya bu sefer de eve almadım anneme de dedim eve alma önce işini bul dedim gitmiş otelde kalmış iş araştırmış otelde kaldım diye ağlıyor ben de dedim şimdiye kadar bende yiyip içtiğine sayarsın kirasını benim ödediğim eve adım atamazsın dedim almadım

Bana gelince yok yol param yatmadı yok parayı yaptıracaklar yani yatmasa bile gururu olan Bi insan bunu karşındaki bayana dememesi yansıtmaması lazım. Sanırım benden yol paranı ben çekerim dememi bekliyor
Sanırım az evvel ayrıldınız umarım barışmazsınız, hayatta her şey insanlar içindir, çalışır çabalar çabaladığı çalıştığı halde istediği maddi imkanlara gelemediğini görürsünüz, mütevazidir yanınıza aile evinize geldiğinde yeme içmesiyle davranışlarıyla arsızlık yapmayan biridir amenna, öyle biriyle el ele verip her şeyi beraber yapalım teklifi edilir lakin nişanlınız hem çok görgüsüz, hem arsız, hem beleşçi, hem sadece size cimri, kendi yetmiyor ailesini de sizin üzerinize yıkmaya çalışıyor, böyle biriyle evlilik yapılmaz, bundan sonra ne derse desin sizi kandırmak için söyleyeceğinden dilerim adamın dediklerine itibar etmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…