Nişanlım ailesine çok düşkün

Valla marifet gibi anlatılması hoşuma gitmiyor anasının buyumemiş çocuğu olmak o evlilikte hep sorun hep travmali çocuklar yetişiyor anne sevilir sayılır fakat annenin küçük kızı küçük oğlu kafasındaki insanlar sorunludur .O zaman evlilik labirentte dönüyor tavşan kaç tazı tut hep gergin hep kavgalı hep sınır yok.Hayat o kadar zorki insanın bir süre sonra tahammülü kalmıyor iktir kaktir en güzel yullarin çöp olmuş Bir insanın annesi onun kafa yapısı o çocuğu nasıl yetiştirdiği önemli.Annesini atmasın kimse fakat yetişkin olmayı sorumluluk almayı sorun çözmeyi bilmeyen insanların evliliği evlilik degilki evcilik

Hep bi ihtimal var yani.. Nişanlılığı biraz uzattık bu sürede belki biraz daha gözlemlerim diye düşünüyorum

Kiz bas bas bağırmış resmen daha ne desin

Hep bi ihtimal var yani.. Nişanlılığı biraz uzattık bu sürede belki biraz daha gözlemlerim diye düşünüyorum
Evet malesef. Karakter ve yetiştirme tarzı bu konuda büyük önem taşıyor. E bu da değişmesi en zor şeyler olduğuna göre... Şimdi mesela sadece annem sever falan diyor ama evleri ayrılıp daha az görüşünce düşkünlüğün boyutu artabilir ki bu çok büyük ihtimal. Yani malesef eğer bu kabullenemeyeceğiniz bişeyse durum pek iyi görünmüyor

Forumda "ailesine düşkün koca" konularını bulup okuyun.
Hele anne bagimlisiysa, ardına bakmadan uzaklaş

Kabullenmek zorunda degilsinizki aslında ne saçma kimsenin anasını almiyoruzki koynumuza erkek içinde kadın içinde her iki tarafın annesi içinde anneler sınır çizmeyi durduğu yerde durmayı bilmeyen olgun olmayan şımarık böyle kadinlarsa onların çocuklarınin işi cok zor bu hayatta buyumemiş insanlara göre değil evlilik işte yani o sevginiz biter bunu bilin insan bir süre sonra eşini eş gibi değil çocuk gibi görmeye başlıyor ve sonrası.......yani demem o ki o evliliklerin tehlikeli tarafı insanın bir süre sonra yetişkin insanlara meyletmesi de olabilir.Tv programlarına baksanıza oğlan karısını aramaya boşanmaya annesi ile geliyor oğlanın ağzı dut yemiş bülbül kaynana ise sanki erkek olan o bir açıyor ağzını Yani bilemem ben o evlilikleri nasıl sürüyor

Maalesef kabullenemem daha evlenmeden irite etti beni bu durum şu an çok karışık kafam

Vallaha bu dünyada ikiniz teksiniz.
Eğer tek olabiliyorsanız ne ala, ama olamıyor bir de aileleri kaıtyorsanız, biraz belki bir tık düşünülebilinir

Ayrilin diyemem ama biraz daha gözlemleyin ama pekte değişeceğini sanmıyorum o laf her yere gider yarın öbür gün annesiyle ters düşerseniz ne olacak en basiti eşya alırken ben bundan istiyorum diye tutturup kararlarınıza saygı duymasa bu basiti yani

A yok çok şükür eşya alırken annesinin beğendiği bikaç şey vardı yok ben beğenmedim dedim kendi istediklerimi aldım o konuda sorun çıkmadı ileride nolur bilmiyorum

İlişki iki kişiliktir zaten ama herkes anlayamıyor bunu özellikle ailesine düşkün bireyler
işte aileler de bir yere kadar, özellikle erkek kişi bunu çok iyi ayarlamalı. Biz bayanlara düşmemeli.
Mesela benim eşim ailesi ile bir konudan dolayı, çok da matrah değil.
40 yılın başı bir gideriz kayınvalideme, onda da çok ayak sürter, ancak gidelim edelimler tekrar tekrar hep bana düşüyor.
Bizde tam tersi.

Ne alaka ya tamam anne önemli hisleri önemli ama bu böyle söylenmez usulü bu değil. Evlenince en ufak sorun yaşasan annesiyle demekki sizi tutmaz haklı olsanız da bilmiyorum dengeyi kuramaz gibi. Biraz daha ölçün tartın hayırlsı olsun

Aileye düşkün olmak farklı ana kuzusu olmak gerekmez bunun için bende aileme düşkünüm ama bir yere kadar mesela.Kararlarimi kendim alırım.Aileye düşkün olmak değil o yetişkin olamayıp çocuk kalmak karıştırmayalım vücut büyüyor beyin 15 de duruyor

Çok iyi bence mesafeli olmak en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…