- 4 Kasım 2024
- 57
- 34
- 3
- Konu Sahibi durumleylaa
-
30 yaşında kendisi daha ne kadar büyüyecekOğlan çocuğu büyütmeye çalışıyorlar sonra evlilik içinde büyüyüp adam olacakgeç kalmış zor büyür yani
Yani haklısınız tabiniye evlenmesin ki . annesine daha iyi yaranacak ona hizmetçi getirme kafasında çünkü. Hem cinselligini yaşayacak tatmin olacak hem de annesine bedava hizmetçi tutacak.
Hep bi ihtimal var yani.. Nişanlılığı biraz uzattık bu sürede belki biraz daha gözlemlerim diye düşünüyorumYani burda şarkıyı filmi annem sever, sürekli annem lafının ağzında olması dışında bi falso yok gibi. Hayatınız boyunca sadece bunu dinleyebilirsiniz ileri gidip isteklerini de dikkate almaya başlayabilir ki bu olmaması gerekli. Ya da belki sizinle aile kurunca annesi hakkında bu kadar çok konuşması hafifleyebilir ama biraz küçük bi ihtimal. İyi düşünün taşının şu anki hali böyle devam da edebilir dyanamma diyosanız yollarınızı ayırmanız en doğru olan
Kiz bas bas bağırmış resmen daha ne desinSelam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var
Evet malesef. Karakter ve yetiştirme tarzı bu konuda büyük önem taşıyor. E bu da değişmesi en zor şeyler olduğuna göre... Şimdi mesela sadece annem sever falan diyor ama evleri ayrılıp daha az görüşünce düşkünlüğün boyutu artabilir ki bu çok büyük ihtimal. Yani malesef eğer bu kabullenemeyeceğiniz bişeyse durum pek iyi görünmüyorHep bi ihtimal var yani.. Nişanlılığı biraz uzattık bu sürede belki biraz daha gözlemlerim diye düşünüyorum
Forumda "ailesine düşkün koca" konularını bulup okuyun.Selam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var
Maalesef kabullenemem daha evlenmeden irite etti beni bu durum şu an çok karışık kafamEvet malesef. Karakter ve yetiştirme tarzı bu konuda büyük önem taşıyor. E bu da değişmesi en zor şeyler olduğuna göre... Şimdi mesela sadece annem sever falan diyor ama evleri ayrılıp daha az görüşünce düşkünlüğün boyutu artabilir ki bu çok büyük ihtimal. Yani malesef eğer bu kabullenemeyeceğiniz bişeyse durum pek iyi görünmüyor
İlişki iki kişiliktir zaten ama herkes anlayamıyor bunu özellikle ailesine düşkün bireylerVallaha bu dünyada ikiniz teksiniz.
Eğer tek olabiliyorsanız ne ala, ama olamıyor bir de aileleri kaıtyorsanız, biraz belki bir tık düşünülebilinir
DenicemKafa karıştır: mesela pat diye “peki baban?” Diye sor. Baban da dizi seyreder mi?
Bazı anneler oğlunu kocası yerine koyuyor ya, babasıyla ilişkisi hakkında da fikrin olsun.
A yok çok şükür eşya alırken annesinin beğendiği bikaç şey vardı yok ben beğenmedim dedim kendi istediklerimi aldım o konuda sorun çıkmadı ileride nolur bilmiyorumAyrilin diyemem ama biraz daha gözlemleyin ama pekte değişeceğini sanmıyorum o laf her yere gider yarın öbür gün annesiyle ters düşerseniz ne olacak en basiti eşya alırken ben bundan istiyorum diye tutturup kararlarınıza saygı duymasa bu basiti yani
işte aileler de bir yere kadar, özellikle erkek kişi bunu çok iyi ayarlamalı. Biz bayanlara düşmemeli.İlişki iki kişiliktir zaten ama herkes anlayamıyor bunu özellikle ailesine düşkün bireyler
Çok iyi bence mesafeli olmak en güzeliişte aileler de bir yere kadar, özellikle erkek kişi bunu çok iyi ayarlamalı. Biz bayanlara düşmemeli.
Mesela benim eşim ailesi ile bir konudan dolayı, çok da matrah değil.
40 yılın başı bir gideriz kayınvalideme, onda da çok ayak sürter, ancak gidelim edelimler tekrar tekrar hep bana düşüyor.
Bizde tam tersi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?