Nişanlım ailesine çok düşkün

çok haklısınız. Bende bundan korkuyorum sürekli anneme gidelim annem gelsin falan derse diye. Ailesini seviyorum ama her zaman mesafeliyimdir. Sanırım biraz daha düşünmeye ihtiyacım var
Ne kadar seversen sev ne kadar iyi olurlarsa olsunlar sana bir şey söylemek istiyorum bunu yaşamış biri olarak gerçekten ev ev üstünde olmuyor isteyen istediğini söylesin ama gerçekten beraber yaşamak çok zor
İyice düşün ve bu arada gözlemlerine devam et eşya alma gibi ev kurma gibi bazı şeylerde bak bakalım zit düştüğünüz konularda nasıl davranıyor

Yani yine annem annem diye bi konu açarsa yapıcam

Aa yok annesiyle beraber yaşamıcaz yanlış anladınız sanırım. Ben sürekli gidip gelme muhabbetleri olursa diye dert yandım. Ayrıca eşya seçerken senin istediklerin olsun dedi çok şükür o konuda zıtlaşmadık

Niye sürekli rol yapıyorsunuz ? Böyle bir yaşam mümkün mü
Bu arada hepimiz rol yapıyoruz hayatın içinde ama aynı evde yaşadığın insanla bu şekilde ömür geçmez . Açık ve net olmak lazım . Önceliği annesi ve bu ne olursa olsun değişmeyecek . Sürekli annesi aramda biriyle ömür geciremem . Mecazi anlamda da soylemiyorum bunu o kadar bağımlı ki annesinden her lafı o . Sizde artık annesine hep uygun olmalısınız ki sizi yanında tutsun . Artık haftanin 10 günü annesiyle vıcık vıcık onun sevdiği yemekleri yaparak , onun istediği gibi davranarak ömür gecirirsiniz .

O an çok bozuldum belli edemedim diyorsunuz ya edin bence. Ciddi söylüyorum o an belli edin. Ne demek annem istemese olmazdı ? O kadar vakit harcamissiniz annesiyle görüştüğünüz iki üç saatte mi sizin iyi-kötü biri olduğunuza karar verecek de bu kız olmaz diyecek. Nişanlıniz duruşum olmayacak, annem ne derse o demiş. Siz de bozulduysaniz söyleyin yoksa ilerleyen zamanlarda içinize oturur. Yeni olaylar olur, her seferinde önceki yaşadıklarınız gün yüzüne çıkar. Ben olsam belli ederdim tavrimi.

Ay Allah korusun düşüncesi bile korkunç

Evet haklısınız ben o an bi şoka girmiştim de. Ama şu an olsa tartışırdım net

Yok yok siz öyle demediniz tabi ben ileriki dönem için olur ya konusu açılırsa diye diyorum kendimden de örnek vererek iyice izle iyi düşün iyi karar ver sakın kendini üzme kendinden fedakarlık çok fazla yapma yani sen de insansın
Gelip gitme elbette olacak ama bu çok fazla olduğu zaman insan gerçekten tabii ki sıkılıyor özlemek gerekiyor bazen biraz da

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Yanlış karar vermek istemiyorum. Kendisini de ailesini de seviyorum çünkü.

Ay Allah korusun düşüncesi bile korkunç
Buradaki konulara bakarsan anlarsın kaç kadın ekonomik özgürlüğü olduğu halde bunlari yasiyor . Evlenince boşanmak kolay mı diye evi terk edemiyor . Bunlar gecistirilecek konular değil . Hayatının orta yerine annesini koyup memeden ayrılmayan yüz binlerce erkek ve bunların delirttiği kadınlar var .
Yok tepki vermedim yok sustum. Sen annenin fikriyle mi benimle duruyorsun yani hayırdır diye soramadin mi ? Kendi beynini kullanamıyor musun başkasının fikirleri seni yönetiyor mu böyle ben şahsiyeti olan bireyselleşmiş bir insanı hayatımda isterim kimsenin küçük kuzucuguyla uğraşamam desen mesela biliyorsun ki terk edilirsin . E artık ömür boyu eküri olarak kayınvalideylw yaşarsın

Ne olmasını bekliyorsunuz, nikah oldu artık annem yok mu diyecek? Annem de kimmiş sen ne dersen o olacak mı diyecek?
seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi.
Size bu lafı söylemiş siz de yutmuşsunuz. İstediğiniz kadar şimdi söylesin tartışırım deyin geçmiş ola. Niye bir daha söylesin ki, lafı etmiş itiraz gelmemiş kabul edilmiş. Bu affedilmemesi gereken bir cümle. Adam onurunuzla oynamış ve bunu normal bir şeymiş gibi gelip size söylemiş. Hiç mi hisleri, bağlılığı sadakati yokmuş da annesinin bir lafıyla silecekmiş sizi? Babam istemeseydi ben de vazgeçerdim diye bir cümle kurabiliyor musunuz kendisine?

Kızlarımız, nişanlıyken ufak tefek sorunlarımız vardı diyor ama çoğunun sorunu dev gibi aslında. Yatın kalkın kayınvalidenize şükredin iyi ki sizi onaylamış mı diyelim? Bu karakterde adamlarla ilgili açılmış kaç konu var burada. Açın okuyun kaç üye mutlu olabilmiş. Eşin arkandaysa, destekse o kayınvalideyi püskürtürsün ama annem istemese seni almazdım vazgeçerdim diyen eşe ne kadar güvenilir? Annesi belki evlendikten sonra bazı huylarınızı alışkanlıklarınızı davranışlarınızı beğenmeyecek, o zaman ne yapacaksınız?

Yani bende anneme eşimi istemeseydi ve bana mantıklı bi sebep sunsaydı mesela hakkında kötü bişey duysaydı vazgeçecwğimi söylemiştim ama diğer yorumda anlattıklarınıza dayanarak söylüyorum değişmeyecek. Şu anda nasıl? Görüşelim gel gidelim falan gibi lafları var mı? Bi yorumda zıtlaş bakalım nolcak yazmışlar haklılar. Önemli olan annesiyle ilişkisinden çok size ne kadar saygı duyup düşüncelerinizi ne kadar dikkate aldığı, kimi öne koyduğu. Onu deneyin bi

Sık sık davet ederler beni. Ailesini seviyorum bana karşı şu ana kadar bir yanlışları olmadı. Nişanlım da bana karşı hep saygılıdır beyaz eşya muhabbeti olmuştu annesinin beğendikleri vardı ben beğenmedim dedim tamam senin istediklerini alalım dedi. Zıtlaşma olmadı bu konuda. Ailesinin yanında da beni ön plana çıkarır bu çok hoşuma gider de. Ama işte sürekli annesinden bahsetmesi sürekli ondan bi onay bekler halinin olması bi süre sonra can sıkıyor

Biz ne desek boş, nişanlınız ana kuzusu, yarın kv size diş bilese bu adam hayatı burnunuzdan getirir,sonra da boşar.Olayi iyi tarafından bakmaya devam edebilirsiniz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…