Nişanlım ailesine çok düşkün

durumleylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
57
25
3
Selam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var

Dikkatini çeken başka şeyler var mı rahatsız olduğun konular mesela bunca zamandır yani illa olmuştur bunun haricinde

Dikkatini çeken başka şeyler var mı rahatsız olduğun konular mesela bunca zamandır yani illa olmuştur bunun haricinde
Yani sürekli annesinden bahseder. Geçen arabada gidiyoruz annem bu diziyi çok sever dedi, aaa ne güzel falan dedim. Aradan bi 10 dk geçti bi şarkı çaldı annem de çok dinler bunu dedi. Cevap bile vermedim umursamadım pek. Sonra noldu falan dedi yok bişey dedim. Yani amacım annesiyle arasına mesafe koysun falan değil olamaz da ama sürekli annem annem bunalttı beni

Sen şu an bunaldıysan bu evlendikten sonra da devam edebilir sabredebileceğini inanıyorsan sıkıntı yok ama iyice bir gözden geçir sonuçta Evleniyorsun ailelerin ve senin emeklerin var bir yuva kuruyorsun sevgili veya nişanlı durumundan daha zor ayrılmak
Aynı evde yaşama konusu sık sık birbirinizle kalma konusu olmayacaksa bence idare edilebilir yani ama işin içine sürekli anneme gidelim ya da annem gelsin ya da kalalım muhabbeti olursa bir süre sonra rahatsız eder her ne kadar annemiz babamız da olsa evlilik iki kişiliktir yeni bir aile yeni bir düzen bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Ne kadar ileri gidebileceğini ölçmek için annesinin fikirleriyle zıtlaşma zorundasın. Bakalım annesinin beğendiği bir eşyaya almak istemezsen annesinin dediği bir şeyi yapmak istemezsen ne yapacak. Böyle kişiler genellikle kendilerinin istediği şeyleri yapmazsan da benzer tepkiler verir. Birkaç konuda zıtlaşma bakalım ne yapacak

çok haklısınız. Bende bundan korkuyorum sürekli anneme gidelim annem gelsin falan derse diye. Ailesini seviyorum ama her zaman mesafeliyimdir. Sanırım biraz daha düşünmeye ihtiyacım var

Anne bağımlılığı değişmez

Denedim. Annesi beyaz eşya beğenmişti bende istemedim. Çok şükür ki senin beğendiği alalım dedi olumlu yaklaştı

bununla evliliği devam ettirebilmek için ondan çok anneci (kv ci) olmalısınız. ondan önce kvye gidelim kv gelsin kv ile gezmeniz lazım. Yani kocanizdan çok kayonvalideci olmalısınız. Başka türlü ben de varım derseniz çok sorun çıkacak gibi.

Denedim. Annesi beyaz eşya beğenmişti bende istemedim. Çok şükür ki senin beğendiği alalım dedi olumlu yaklaştı
Bence belki de yaptığının farkında değil. Eşime bir iki defa prenses dedim kendine geldi espri ile karışık laf sok bu konuda eğer tepki koyarsa şakadan da anlamıyorsun dersin ama o şaka onun aklında yer edinir bir daha yapmaz

Aynen evlenince daha kötü olacak.
Göreceksin o aile sevdasının nasıl bir illet olduğunu
Annesinin istediği bir kızla evlenmeyi düşünüyorsa direkt görücü usulü evlenmeye niyetlenseymis.

Ben kendi aileme o kadar düşkün değilim. Bunun için sanırım rol yapmam lazım. Ne kadar sabrederim bilemiyorum. Düşüneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…