Nişanlım ailesine çok düşkün

E daha ne desin adam

o annesinden onay almıştır onun istediği olsun diye.

Anneye yaranmaya bakın iyi hizmet edin iyi agirlayın gözüne girin oradan çıkmayın çünkü annesi istemese vazgeçersin diyen oğluş yarın annesi boşan bundan yanlış evlilik dediğinde de gider .Yada annesi dur deyince durur otur deyince oturur yuvarlan deyince yuvarlanır.Anne sevgisi anne fikrini almak başka birşey kendi kafanı kullanamayip onun kafasıyla gitmek bambaşka birşey

Bağlı olmak farklı bağımlı olmak farklı. Oğlanlar annesine anneler oğluna bağımlı genelde bu topraklarda. Dikkatli hareket edin.

Çok haklısınız valla ne yapıcam bilmiyorum şu an

Zor bir evlilik olacak sizinki 3 kişilik bence herşeyi kayınvalide ile halledin oğlana gerek yok o annesinin dediğini yapar zaten

Hemen kaç sonra kocam ailesine düşkün konusunu açarsın yol yakınken vazgeç, nişan tanışmak tanımak için var nişanlın kendini belli etmiş topukları totona vura vura kaç kurtar kendini

Yani burda şarkıyı filmi annem sever, sürekli annem lafının ağzında olması dışında bi falso yok gibi. Hayatınız boyunca sadece bunu dinleyebilirsiniz ileri gidip isteklerini de dikkate almaya başlayabilir ki bu olmaması gerekli. Ya da belki sizinle aile kurunca annesi hakkında bu kadar çok konuşması hafifleyebilir ama biraz küçük bi ihtimal. İyi düşünün taşının şu anki hali böyle devam da edebilir dyanamma diyosanız yollarınızı ayırmanız en doğru olan

Ay ağlanacak halime gülüyorum
gerçekten çok zor bir durum. şuan dışarıdan ne kadar olabilir ki diye gelebilir. benim kocam ilk yıllarımızı öyleydi açıkçası. sırf annesi istedi diye bir gecede bir şehrin tüm ilçelerini gezdik. ama ben şu ilçeye gidelim şu varmış dersem gelmezdi. 15 yıllık evliyiz 3. yılımizda bu durumlar için boşanmaya vardık kendini düzeltmeseydi ayrılacaktık o kadar dayanabildim annecilige arti ben de baskın bir bireyim sanırım. Annesi de öyle evimize düzenimiz karışamıyordu.

Bu anlattıkların köprüyü geçene kadar, deneyim sahibi biri olarak yazıyorum nişanlın kendini ele vermiş. K A Ç

Boşan

Sonradan şikayet etmeyin bilerek evlenip bu ülkede erkek gibi yetişen adamlar var Bunuda biliyoruz yani kimse kusura bakmayacak erkek adam babasını rol model alır böyle anneyi rol model almaz bu nedenle evliliğin mutluluğu gidişatı ve herşey de bu önemli sınır çizmeye niyeti olmayan sokma akılla giden güdümlü kadın yada erkekle evlenince birşey beklemeyin yetişkin işidir evlilik .

aa yok anlıyorum sizi benim aile apartmanında oturup da kv de dolayı kafayı yemiş arkadaşlarım var. Zor gerçekten anneye bağlı yaşamak. Böyle erkekler niye evleniyor o zaman anlamış değilim

aa yok anlıyorum sizi benim aile apartmanında oturup da kv de dolayı kafayı yemiş arkadaşlarım var. Zor gerçekten anneye bağlı yaşamak. Böyle erkekler niye evleniyor o zaman anlamış değilim
niye evlenmesin ki . annesine daha iyi yaranacak ona hizmetçi getirme kafasında çünkü. Hem cinselligini yaşayacak tatmin olacak hem de annesine bedava hizmetçi tutacak.

Bana hiç denk gelmedi maalesef

Oğlan çocuğu büyütmeye çalışıyorlar sonra evlilik içinde büyüyüp adam olacak geç kalmış zor büyür yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…