- Konu Sahibi durumleylaa
-
E daha ne desin adamSelam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var
o annesinden onay almıştır onun istediği olsun diye.Sık sık davet ederler beni. Ailesini seviyorum bana karşı şu ana kadar bir yanlışları olmadı. Nişanlım da bana karşı hep saygılıdır beyaz eşya muhabbeti olmuştu annesinin beğendikleri vardı ben beğenmedim dedim tamam senin istediklerini alalım dedi. Zıtlaşma olmadı bu konuda. Ailesinin yanında da beni ön plana çıkarır bu çok hoşuma gider de. Ama işte sürekli annesinden bahsetmesi sürekli ondan bi onay bekler halinin olması bi süre sonra can sıkıyor
Ay ağlanacak halime gülüyorumo annesinden onay almıştır onun istediği olsun diye.
Çok haklısınız valla ne yapıcam bilmiyorum şu anAnneye yaranmaya bakın iyi hizmet edin iyi agirlayın gözüne girin oradan çıkmayın çünkü annesi istemese vazgeçersin diyen oğluş yarın annesi boşan bundan yanlış evlilik dediğinde de gider .Yada annesi dur deyince durur otur deyince oturur yuvarlan deyince yuvarlanır.Anne sevgisi anne fikrini almak başka birşey kendi kafanı kullanamayip onun kafasıyla gitmek bambaşka birşey
Yani burda şarkıyı filmi annem sever, sürekli annem lafının ağzında olması dışında bi falso yok gibi. Hayatınız boyunca sadece bunu dinleyebilirsiniz ileri gidip isteklerini de dikkate almaya başlayabilir ki bu olmaması gerekli. Ya da belki sizinle aile kurunca annesi hakkında bu kadar çok konuşması hafifleyebilir ama biraz küçük bi ihtimal. İyi düşünün taşının şu anki hali böyle devam da edebilir dyanamma diyosanız yollarınızı ayırmanız en doğru olanSık sık davet ederler beni. Ailesini seviyorum bana karşı şu ana kadar bir yanlışları olmadı. Nişanlım da bana karşı hep saygılıdır beyaz eşya muhabbeti olmuştu annesinin beğendikleri vardı ben beğenmedim dedim tamam senin istediklerini alalım dedi. Zıtlaşma olmadı bu konuda. Ailesinin yanında da beni ön plana çıkarır bu çok hoşuma gider de. Ama işte sürekli annesinden bahsetmesi sürekli ondan bi onay bekler halinin olması bi süre sonra can sıkıyor
Konu sahibinin nişanlısı daha evlenecek durumda değil ana kuzusuYada adam bulmak lazım olgun kendi kafasinu kullanabilen Kizmaca yok ya oğlanla ya adamla evlenir kizlar
gerçekten çok zor bir durum. şuan dışarıdan ne kadar olabilir ki diye gelebilir. benim kocam ilk yıllarımızı öyleydi açıkçası. sırf annesi istedi diye bir gecede bir şehrin tüm ilçelerini gezdik. ama ben şu ilçeye gidelim şu varmış dersem gelmezdi. 15 yıllık evliyiz 3. yılımizda bu durumlar için boşanmaya vardık kendini düzeltmeseydi ayrılacaktık o kadar dayanabildim annecilige arti ben de baskın bir bireyim sanırım. Annesi de öyle evimize düzenimiz karışamıyordu.Ay ağlanacak halime gülüyorum
Zor bir evlilik olacak sizinki 3 kişilik bence herşeyi kayınvalide ile halledin oğlana gerek yok o annesinin dediğini yapar zaten
Bu anlattıkların köprüyü geçene kadar, deneyim sahibi biri olarak yazıyorum nişanlın kendini ele vermiş. K A ÇYani sürekli annesinden bahseder. Geçen arabada gidiyoruz annem bu diziyi çok sever dedi, aaa ne güzel falan dedim. Aradan bi 10 dk geçti bi şarkı çaldı annem de çok dinler bunu dedi. Cevap bile vermedim umursamadım pek. Sonra noldu falan dedi yok bişey dedim. Yani amacım annesiyle arasına mesafe koysun falan değil olamaz da ama sürekli annem annem bunalttı beni
BoşanSelam kızlar, bir süredir aklıma takılan bi konu var. Nişanlım ailesine çok düşkün özellikle annesine. Biz severek evleniyoruz bir senelik ilişki akabinde evlenmeye karar verdik. Geçenlerde konuşurken bi muhabbet döndü aramızda işte seni annemle ilk tanıştırdığımda istemeseydi eğer bende vazgeçerdim, annemin bir bildiği vardır derdim falan dedi. Acayip bozuldum o an ama belli etmedim. Bana karşı hep saygılıdır fakat bu sözü çok incitti beni. Tamam ailesini sevsin saysın ama beni geri plana atıyormuş gibi, evlenince daha mı kötü olur bilmiyorum kafam çok karışık. Fikirlerinize ihtiyacım var
aa yok anlıyorum sizi benim aile apartmanında oturup da kv de dolayı kafayı yemiş arkadaşlarım var. Zor gerçekten anneye bağlı yaşamak. Böyle erkekler niye evleniyor o zaman anlamış değilimgerçekten çok zor bir durum. şuan dışarıdan ne kadar olabilir ki diye gelebilir. benim kocam ilk yıllarımızı öyleydi açıkçası. sırf annesi istedi diye bir gecede bir şehrin tüm ilçelerini gezdik. ama ben şu ilçeye gidelim şu varmış dersem gelmezdi. 15 yıllık evliyiz 3. yılımizda bu durumlar için boşanmaya vardık kendini düzeltmeseydi ayrılacaktık o kadar dayanabildim annecilige arti ben de baskın bir bireyim sanırım. Annesi de öyle evimize düzenimiz karışamıyordu.
niye evlenmesin ki . annesine daha iyi yaranacak ona hizmetçi getirme kafasında çünkü. Hem cinselligini yaşayacak tatmin olacak hem de annesine bedava hizmetçi tutacak.aa yok anlıyorum sizi benim aile apartmanında oturup da kv de dolayı kafayı yemiş arkadaşlarım var. Zor gerçekten anneye bağlı yaşamak. Böyle erkekler niye evleniyor o zaman anlamış değilim
Bana hiç denk gelmedi maalesefSonradan şikayet etmeyin bilerek evlenip bu ülkede erkek gibi yetişen adamlar var Bunuda biliyoruz yani kimse kusura bakmayacak erkek adam babasını rol model alır böyle anneyi rol model almaz bu nedenle evliliğin mutluluğu gidişatı ve herşey de bu önemli sınır çizmeye niyeti olmayan sokma akılla giden güdümlü kadın yada erkekle evlenince birşey beklemeyin yetişkin işidir evlilik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?