Guzellkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
36
-5
1
27
Nişanlılık sürecinde para ister mi acaba.. Yani şöyle ben istemiyorum birikim yapıyor çünkü düğün için ev için vs ama yine de bu dönemde istenir mi bilemedim

Nisanlinizdan para istenir mi diye mi soruyorsunuz? Eviniz icin birsey alinacaksa kimin hesabi musaitse o konusulur ve alinir. Biz oyme yaptik yani. Ama kendi sahsi ihtiyaclariniz icin para istemekse bahsettiginiz tabiki hayir. Calismiyor musunuz? Bunun tam tersini dusunun, verir miydiniz veya verseniz ne dusunurdunuz?

nasil yani koca adayi mi sizden para isteyecek? oyle bir sey olmaz..sadece ev falan tutarken - alinacak mobilyada falan böyle toplu para gerektiren seylerde isteyebilir

Nişanlından mı isteyeceksin, benim şahsi düşüncem herkes aynı değil belli ki ama beni kesseler istemezdim gelenek melenek erkek tarafı yapsın derdim hiç olmadı istemedim her şeyi de yaptım çok şükür niye isteyecegim böyle bısey dusunemiyorum, daha evlenmemisim etmemisim elin oğlundan ne isteyecekmisim, evlendikten sonra da çalışmıyorum su anda gene istemem ki istemek huyum yoktur asla söylemem eşimde bilir, bi kartı bende nakitte çekerim kartı da kullanırım yine de istemem, oda böyle bı duruma asla sokmaz beni

Kız erkekten isteyecek
ne munasebet? zaten erkegin yaninda kadinin yaptığı devede kulak. onu da adamdan niye isteyesiniz? bence yapmayin. alt tarafi uc bes don, birkac tava tencere, bir yatak yatak bir dolap alacak kadar bile birikiminiz yoksa da evlenmeyin
ya da kredi kartiyla alin- düğünde nakitlerden odersiniz

Çok doğru söylediniz.. Ama mesela kendime bir kaban almak istiyorum veya bir elbise diyelim bu doğru bir hareket olur mu

Ama etrafımdan hep şöyle söylentiler duyuyorum yok işte efendim erkekten şimdiden azar azar istemesen evlendikten sonra da artık rahata alışır ve hiç vermez cimrilik eder vs o yoksa ben istemem huyum değildir onun da bizim için çabaladığını biliyorum sadece dediğim gibi çevre aile vs insanı çok etkiliyor

Ama etrafımdan hep şöyle söylentiler duyuyorum yok işte efendim erkekten şimdiden azar azar istemesen evlendikten sonra da artık rahata alışır ve hiç vermez cimrilik eder vs o yoksa ben istemem huyum değildir onun da bizim için çabaladığını biliyorum sadece dediğim gibi çevre
nasil yani koca adayi mi sizden para isteyecek? oyle bir sey olmaz..sadece ev falan tutarken - alinacak mobilyada falan böyle toplu para gerektiren seylerde isteyebilir
Hayır hayır ben istemem yanlış söyledim sanırım

Bu kadar kolay etkilenecek bir karakterdeyseniz olgunlaşmadan evlenmemenizi öneririm. Sizin kendi aklınız ve gururunuz var kendinize göre alın kararınızı. Ayrıca nişanlı çiftte kadının erkekten para istediğini ben burda duydum.

Teşekkür ederim görüşünüz için

Çok doğru söylediniz.. Ama mesela kendime bir kaban almak istiyorum veya bir elbise diyelim bu doğru bir hareket olur mu
Kendinize kaban alacaksaniz kendi paranizla alin. Nisanli olmasaydiniz nasil alacaktiniz o elbiseyi veya kabani? Paraniz yoksa calisin madem. Evde de babaniz mi bakiyor size.

Kendinize kaban alacaksaniz kendi paranizla alin. Nisanli olmasaydiniz nasil alacaktiniz o elbiseyi veya kabani? Paraniz yoksa calisin madem. Evde de babaniz mi bakiyor size.
Teşekkür ederim ama yanlış anlıyorsunuz beni ben ille de alacağım demiyorum.. bazen annem diyor ki onu öyle alıştırma arada sırada para iste bir şeyler al kendine ama ben hayır diyorum zaten bizim için uğraşıyor diyorum ama işte kime diyorum..

Kendinize yakışanı siz bilirsiniz şimdiden çevre etkiliyorsa karakteriniz tam oturmamıs .

Kusura bakmayin da cok cahil ve kultursuz bir aile/cevreye sahipsiniz. Para tirtiklamaya calismak bu. Ve aile/cevre veriyor bu akli..

Bence bu sizin nişanlınızın gözündeki değerinizi bile etkiler. Bence çok basit bi hareket. Cimriyse her koşulda cimridir. İçinden gelerek yapmıyorsa zorla aldırdığınız şeyler sizi mutlu mu edecek? Ayrıca evlilik de kocanın sürekli karısına para verip birşeyler aldığı bir ilişki değil. Beklentiniz bu olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…