Cegizimi ailem aldı bende biriktirmistim üzerini tamamladılar hallettik, kına düğün istemedim nikah yapacağız dedik ailem siz bilirsiniz dedi evimizde bikac büyükle, kuzenlerle gün gibi kına yaptık adet yerini bulsun diye, farklı şehirlerdeydik zaten gelinliğimi herşeyimi kendim seçtim aldım, eşimde evi buldu görmedim bile kendi alisverisini yaptı tkaim elbisesini faln, geldik sonra İstanbul'a eşimle gittik beyaz eşyaları mobilyalari aldık eşim ödedi mağazada, babam evde bana kartını vermisti tüm birikimiyle mağazada eşim kabul etmedi tartismadik, babama eşimin odedigini söyledim kabul etmedi eşime yarisini attı o paranın sen tek başına mı evleniyorsun kızımda evleniyor dedi eşim kabul etmek zorunda kaldı nikahimizi yaptık aile büyükleriyle güzel bı yemek yedik bitti gitti. Şükür bir gün bile pişmanlık yaşamadım eşimde hala yapmayabilirdi kayinbabam bitane diye anlatır, ben gidelim demesem kendisi tutturur hadi gidelim diye sene de üç kere en az biz gideriz üç kere onları zorla davet eder onlar gelir, ha zannetmeyin öyle modern bı aile, uşakliyim ben annem babam da oranın bı köyünden kendi hallerinde mutahassip bı aile okuttular beni bı dediğimi iki etmediler, sagolsunlar kimseden birşey istenmeyecegini öğrettiler, kimsenin bizde hakkı kalmasin uc kuruş fazla verelim de üstümüzde kalmasın dedi babam hep sağolsun. Aile önemli gerçekten çok önemli.