• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyorlar birşey yaptın da düğünu ondan istemiyorsun mu diyorlar, derlerrr herşeyi derler benim akrabalar da demeye çalıştı babam asla müsade etmedi, aile gerçekten önemli, halbu ki gereckten düğün karşıtı biriyim zerre ozenmem zerre istemedim oh tertemiz de nikahımı yapıp çekildim keyfime baktım, tabii bizim toplum buna hazır değil hala, gereksiz işlerle uğraşmayı çok severiz, dinlersen milleti hem nişanlıni ve ailesini kendinden doğutursun hem güvenlerini sarsarsin, benim kaynım da elinden geleni yaptığı halde kız tarafı istemekten vaz geçmedi, kız aldığı herşeyi kayinvalidemlerden gizli gizli kaynima odetti, en son annemlerin bana takacagi takilari da sen alacaksın 24 ayar 20grm iki bilezik alacaksın dedi, kaynimda cegiz dosenmisti ertesi gün kınası vardı bitirdi, gelip utanmadan çocuğun ödediği cegizleri alıp gitti sence rezil olan kim burda bı düşün 🤷🏻‍♀️
Gerçekten rezilce bir durum çok teşekkür ederim anladım

Back