• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık Anketi yapıyorum. Katılırmısınız ?

Hangi elbise en uygunu olur ?

• Ankete Katılan
    260
  • Anket Kapalı .
ya ben aslında 2 demiştim de
senin resmini oyladıktan snra gördüm
sen balık etliyim falan demişsin ama hiçte öle değilsin
bence sen ne giyersen giy süper olur
onun için ben 1 diyorum tatlım

Benim fikrim 1.ve 4 çokhoşlar diğerleride güzel ama 1 ve 4 daha modern modeller bence.yalnız nişanın evde olacaksa 1.seçme derim.Salonda olacaksa rahatlıkla giyebilirsin.Evde olacaksa 4.yüseç derim ev için daha uygun ve şık olur.Renklerinde oynama yapma derim renkler güzel.Ayrıca modelleri rahatlıkla giyebilecek bir fiziğe sahipsin bunu dert etme sakın yani kiloluyum,balık etliyim falan filan diye düşünme .Her iki elbiseninde çok şık duracağına eminim üzerinde.

aynen hayatim bende nurtaca katılıyorum bu konudahihoyyyt

mutluluklar diliyorum canım 1 e bayıldım ben hepsi çok hoş ama balık etli ve hafifte kollarının tombiş olduğu düşünürsek boyunda uzun straplez olduğu için 1 numara harika durur derim..a.s

boyun hiç de kısa değil canım 1 75 boyundaysan balık etliysen bir de seni daha ince gösterebilceğini düşünüdüğn için 1 numara diyorum ayrıca modeli de çok güzell bel kısmındaki toplarlanma kalça basen göbek gibi ksıımları kamufle edebilir benceeCADIARZU

Benim 2. elbise çok hoşuma gitti.
Boyun da uzun olunca sen elbiseyi çok güzel taşıyabilirsin bence.
Bir de şifon olması daha hareket katmış.
Kendim için düşünmeye başladım :)

Benim 2. elbise çok hoşuma gitti.
Boyun da uzun olunca sen elbiseyi çok güzel taşıyabilirsin bence.
Bir de şifon olması daha hareket katmış.
Kendim için düşünmeye başladım :)

e ne duruyorsun. yaptır sen de :) çok şık modeller bunlar bence. Allah tamamına erdirsin bu arada canım:kahve:

kesinlikle 1 numara bi arkadasım ablasının düğününde diktirmişti bunun petrol yeşilini çok guzel ve parlak olmuştu ama griside cok guzel

Back