• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık Anketi yapıyorum. Katılırmısınız ?

Hangi elbise en uygunu olur ?

• Ankete Katılan
    260
  • Anket Kapalı .
hepsi birbirinden güzel ama özellikle 2 ve 3ü beğendim...ve 2 den yana oy kullandım senin için...çünkü nişan evde yapıcam demişsin...2 numara ev için daha uygun geldi...

ama 3 numarada çok farklı bir model...zevklerimiz aynıyerimseniben

4 numara balık etliysen olmaz...bütün hatların çıkar....

gordum cnm hoşmuş.. farklı bi model dikildikten snra nasıl olcak ozellikle ustunde nasıl durcak cok merak ettm fotoyu koyda bakalım dıkildıkten sonra weeede inş istedign gibide dikilir cnm opuyorumnanaktan

gordum cnm hoşmuş.. farklı bi model dikildikten snra nasıl olcak ozellikle ustunde nasıl durcak cok merak ettm fotoyu koyda bakalım dıkildıkten sonra weeede inş istedign gibide dikilir cnm opuyorumnanaktan

ilk prova oldu bile. ben çok memnunum terzimden. resimdekinin aynısını yapıyor. elbette ölçüler benim ölçülerime göre yapılıyor canım. ben 1m 75 cm boyundayım. topuklularla 1m 80 i geçiyorum ama ordaki manken gibi 90 60 90 değilim kaydirigubbakcemile3 Yine de şahane durdu. herşey bitince buraya resmimi koyacağım inşallah... kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 eminm sende de ole gusel durur cnm opuyorumnanaktan ay biran once bitsede gorsek yaa merak ettim walla zemuszemus

Back