• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık Anketi yapıyorum. Katılırmısınız ?

Hangi elbise en uygunu olur ?

• Ankete Katılan
    260
  • Anket Kapalı .
güzelim valla ben 4.cü elbiseye bayildim resmen cok şık ve sade üstelik ciceklerle güzelleştirmişler bence 4.elbise muhtesem durur üzerinde hafif kilolusun cunku :smiley-cool:

Benim fikrim 1.ve 4 çokhoşlar diğerleride güzel ama 1 ve 4 daha modern modeller bence.yalnız nişanın evde olacaksa 1.seçme derim.Salonda olacaksa rahatlıkla giyebilirsin.Evde olacaksa 4.yüseç derim ev için daha uygun ve şık olur.Renklerinde oynama yapma derim renkler güzel.Ayrıca modelleri rahatlıkla giyebilecek bir fiziğe sahipsin bunu dert etme sakın yani kiloluyum,balık etliyim falan filan diye düşünme .Her iki elbiseninde çok şık duracağına eminim üzerinde.

Benim fikrim 1.ve 4 çokhoşlar diğerleride güzel ama 1 ve 4 daha modern modeller bence.yalnız nişanın evde olacaksa 1.seçme derim.Salonda olacaksa rahatlıkla giyebilirsin.Evde olacaksa 4.yüseç derim ev için daha uygun ve şık olur.Renklerinde oynama yapma derim renkler güzel.Ayrıca modelleri rahatlıkla giyebilecek bir fiziğe sahipsin bunu dert etme sakın yani kiloluyum,balık etliyim falan filan diye düşünme .Her iki elbiseninde çok şık duracağına eminim üzerinde.

Teşekkürler Nurtaç !a.s.

ya ilk nişanım ne demek allah baska nişan göstermesin koptum burda.gönlunden 3 gecıosa gıy ev mev dinleme senın gunun ogun zaten bende onu begenmıstım:)

ya ilk nişanım ne demek allah baska nişan göstermesin koptum burda.gönlunden 3 gecıosa gıy ev mev dinleme senın gunun ogun zaten bende onu begenmıstım:)

Canım benim, aslında o söz annemden esinlenme oldu. Annem bu senin 2. evliliğin filan değil ki, sen nasıl istersen öyle giyin. Hakkındır dedi... Ordan esinlendim yani :) kaydirigubbakcemile3

Bencede 2. çünkü hem kili gizler hemde beli ince gösterir.Gerçi sen de kilolu sayılmazsın ama.Yinede kesinlikle 2.elbisekaydirigubbakcemile3

4 ü kesinlikle tercih etme balk etliysen o çok belli eder
ben 2 yi oyladım
balık etliyi kapatacak bi model
ama onunda askısını falan beğenmedim
onu değiştirebilirsin

Canım ne giyersen giy sana yakışacağına inanıyorum..Fiziğin çok güsel..
Ama yinede fikrimi belirteyim 1.si daha hoş..
Şimdiden mutluluklar

Back