• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık Anketi yapıyorum. Katılırmısınız ?

Hangi elbise en uygunu olur ?

• Ankete Katılan
    260
  • Anket Kapalı .
1. ve 4. numara hosuma gitti.. yalniz biraz abarti degilmi ev icin..
Mutluluklar allah tamamina erdirsin cnm..

canım ben 1.yi çok beğendim nişan evde olucak demişsin o daha uygun olur gibi geldi ama CADIARZU hepsi çok güzel içine hangisi sinerse hayırlı olsun yerimseniben

canım ben de balıketliyim braz. belim ince basenler geniş onun için belime oturan altı kısmı genişleyen bir elbise aldım nişanımda. netten çok araştrdım hatta senin gibi resimler de çıkardım ama boşuna uğraşmışım alışverişe çıkınca ilk girdiğim mağazadan denediğim ilk elbiseyi alıp çıktım :lepi: yani demek istediğim eğer bu elbiseleri bulabileceğin yerleri biliyorsan ya da diktireceksen sorun yok ama kafaya takıp da aynısını bulmak zor olur biraz.. ama yok ben bunlardan birini giyicem diyorsan 2 numara bence. şimdiden hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah canıma.s.

4 numara muhteşemmiş hakikaten...
sade ve çoooooooooookkk şık ...:asigim:
diğerleri abartılı bence ...
bir de kilon nedirr..
ben de 175 cm boyundayım ve 50 kiloyum ..
görümcemin oğlu evlenecek ve ne giyeceğimi hala bilemiyorum çünkü ne giyersem giyeyim leğen kemiklerimin çıkmasından hiç hoşlanmıyorum az da olsa kilolu olmayı isterdimmm...mafoldumben
bu kıyafet nasıl durur ki acep ben deee...:uhm:

Son düzenleme:
hepsi çok hoş....ama bence evde olacağı için 4 numara...

diiğerleri ev için biraz fazla abartılı...
heleki 2 ile 3 çok daha abartılı...

bence evde olucaksa 4 uygundur çok hoş durur
ama ben 3e bittim yaaaaaaa oda hoş olur

4 numara muhteşemmiş hakikaten...
sade ve çoooooooooookkk şık ...:asigim:
diğerleri abartılı bence ...
bir de kilon nedirr..
ben de 175 cm boyundayım ve 50 kiloyum ..
görümcemin oğlu evlenecek ve ne giyeceğimi hala bilemiyorum çünkü ne giyersem giyeyim leğen kemiklerimin çıkmasından hiç hoşlanmıyorum az da olsa kilolu olmayı isterdimmm...mafoldumben
bu kıyafet nasıl durur ki acep ben deee...:uhm:

oylarınızı veriyorsunuz değilmi ?
canım senin kilon epey düşükmüş. benimkisi üst sınırda. 72 kiloyum ben. Hesaplara göre seninki alt sınırın da altında kalıyor gibi. Dar modeller güzel durabilir ama kemiklerim görünüyor diyorsan biraz daha fırfırlı bişiyler seç..

Son düzenleme:
kızlaaaarrr ! akşama boydan bir resmimi koyucam. bakalım o zaman nasıl gelicek oylar. akşama görüşürüz. hepinizi çok öptüm. oylar için gerçekten teşekkürler. devamını bekliyorum ! Martta kapanacak bu anket.

sevgiler

Back