• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

selam kızlar burayı yeni gördüm.. keşke kampanyaları takip etseydiniz biz vestelden aldık buzdolabı çamaşır makinası bulaşık mak. lcd tv hepsi 3 bin liraya bi fırınım eksik benimde beyaz eşyalardan

a.s
bizim bir tanıdık bulaşık makınasından memnundu ama vestel tv de daha iyi sanırım. allah güle güle kulanmayı nasıp etsin .

Teyzemde bulaŞık makınasını kullanıyo gayet memnun ınŞallah sorun Çıkaz tv lerıde ıyı bekodan bıle ıyı dıyebılırım bızım evde yıllardır aynı tv kullanılır sapasaĞlam allah huzurla saĞlıkla kullanmayı nasıp etsın hepımıze

Nişanlı kızlar balayı konusunda karar verdiniz mi biz hala karar veremedik:(

öncelikle günaydınlar kızlar hayırlı cumalara.s.
biz kışın evleneceğimiz için balayını evde yapacas romantik:asigim:
önümüzdeki yaz da para biriktirbilrsek küçük bi tatil yapabiliriz belkia.s
Allah sağlık versin de balayı kolay

selam kızlar benimde 2 seneye yaklaştı nişanlanalı.2007 kasımdı.düğün salonunu tuttuk hihoyyyt 2 ağustosta düğünüm var yaza :asigim: balayına karar veremedik daa ama ben kuşadası yada side istiyorum yaa.. beyaz eşya mobilya aldık hepsini.halı ve perdeler kaldı bi.bakalım alınır onlarda artık gamyoncuiremsu nişanlım askere gitti.kayınvelidem bypass ooldu kendine gelemedi derken uzadı bizim nişanlılıkta. eee kızlar nasıl gidio nişanlılık hihoyyyt ben sıkıldım nişanlılıktan valla sırnaşık şeysırnaşık şey

güzel bitanem hayırlısıyla kavuşmayı bekliyoruz cok sevindim canım ya ne guzel az kalmış düğüne omur boyu mutluluklar tatlım esyalarını ağız tadıyla kullanŞeniz

güzel bitanem hayırlısıyla kavuşmayı bekliyoruz cok sevindim canım ya ne guzel az kalmış düğüne omur boyu mutluluklar tatlım esyalarını ağız tadıyla kullanŞeniz

az kaldı valla canım yaa.. heyecanda artıo git gide.. inşallah canım evimizi eşyamızı herşeyi hepimize huzurla kullandırmayı nasip etsin Allahım :Saruboceq:

bende bibuçuk yıl bekliycem canı ya hayırlısıyla çabuk gecse bide ayrı sehirdeyız ya nişanlılığımı pek anlayamıyom ki:1closedeyes:

bende bibuçuk yıl bekliycem canı ya hayırlısıyla çabuk gecse bide ayrı sehirdeyız ya nişanlılığımı pek anlayamıyom ki:1closedeyes:

canımm yaa o da zor. özlem güzel şey ama arada bi olsa güzel oluor. çok görmekte ii diil biliomusun. nişanlandıktan sonra bizim apartmanın üst katına taşındı ailesini de aldı sırnaşık şey bakkala gitsem bile hissedio sanki.balkona çıkıo huuu nereye gidion sen hemen başlıo -tatlicadiarzu- :roflol: az uzak olsaydı diom bazı zamanlar kafamçokkarıştı

Ey Rabbimiz! Bizi, Seni çok zikreden, Senden çok korkan, Sana çok şükreden, Sana çok itaat eden, Sana karşı içi saygı ve huşu ile dopdolu olan, dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden insanlar eyle.
hayırlı cumalar a.s.

ilk önce selam hepinize kızlar topiğinizi
ara ara girip bakıyorum
ama daha hiç yazmadım
size danışmak istediğim birşey vardı
şimdi nişan için en geç ne zamandan yer tutulmalı malum
yaz sezonu,bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız benimle sevinirim
şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Back