• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

Yok kız 1,5 yıl oldu kaydirigubbakcemile3
Düğün tarihim daha belli değil canım ..
Hayırlısı olsun :nazar:

günaydın nişanlı kıslarrrrrr a.s.
aramıza yeni katılanlar hoşgelmişlerrrrrrr kaydirigubbakcemile5

hoş bulduk kızlar. Ya uzun süre nişanlı olmak sorun olmuyor mu ? Benimde belli degil düğün ama temmuz gibi düşünüyoruz. Tabi salon bulabilirsek :):) Nasıl gidiyor kızlar çeyiz işleri. ?

canım ben mecburen bekliycem 10.10.2010 düşünüyoruz inşallah valla benim ceyizleri annem sağolsun yaptı kayınvalidedmde nişanda baya bişeyler getirdi yeter zaten bi halt bilmiom:jeyyar:

selam kızlar benim de 10 temmuzda düğünüm ALLAHın izniyle inşallah
çok az kaldı ya nasıl yapacam çok zor olacak yaklaştıkça kötü oluyorum.......

hoş bulduk kızlar. Ya uzun süre nişanlı olmak sorun olmuyor mu ? Benimde belli degil düğün ama temmuz gibi düşünüyoruz. Tabi salon bulabilirsek :):) Nasıl gidiyor kızlar çeyiz işleri. ?

tatlim 2 senelik nisanli biri olarak söylüyorummm çok zor oluyooorrr :çok üzgünüm:

ben fazla nişanlı kalmıyorum yazın olacak düğün ama etrafımda 2,3 seneden beri nişanlı tanıdıklarım var
inanın çok zor oluyo sorunlar artıyo yürütmek zor oluyo yani...

selam kızlar bende geldim aranıza banada 2 yıl olacak nerdeyse bizde temmuzun ilk haftaları gibi yapıcaz düğünümüzü hayırlısıya uzun süre nişanlı kalmak çok zor o kadar alışmışımki beklemey şimdibile hiç az kalmamış geliyo bana

selam kızlar bende geldim aranıza banada 2 yıl olacak nerdeyse bizde temmuzun ilk haftaları gibi yapıcaz düğünümüzü hayırlısıya uzun süre nişanlı kalmak çok zor o kadar alışmışımki beklemey şimdibile hiç az kalmamış geliyo bana

hoşgeldin canım temmuzun ilk haftası demek hayırlı olsun
benimde temmuzda inş...

a. slm cnm hg hayırlısı az kalmıs a.s.
hoşgeldin canım temmuzun ilk haftası demek hayırlı olsun
benimde temmuzda inş...

cnm arkdşm nasılsın hayırlısı olsun inş hepimizin ki :1hug:
özlemişim seni yerimseniben

canım ben mecburen bekliycem 10.10.2010 düşünüyoruz inşallah valla benim ceyizleri annem sağolsun yaptı kayınvalidedmde nişanda baya bişeyler getirdi yeter zaten bi halt bilmiom:jeyyar:

ooo baya uzun bir süre allah kolaylık versın. anneler olmasa yandık. güle güle kullan. Aman şimdi kullanılmıyor dantel falan . ay bide onları yaptırmak sardırmak çok para ya. nevresimler saolsun. :icecream:

kız aynı zamanda mı evlencez ne? Bizde temmuz 3 gibi düşünüyoruz.Bakalım kısmet. herşey hazırmı sizin. Eşyalar falan. Biz geçen hafta beyaz eşya baktık. bu hafta almayı düşünüyoz. Siz ne marka aldınız ya. okumadığım forum kalmadı. simens bosch arası gidip geliyoruz. Galiba simens olcak.
,
Peş peşe alıntı nasıl yapıosunuz ya beceremedim.

hmmm ben de 2007 ekimde nişanlandım
nişanlılık güzel de biz farklı şehirlerde oturdugumuz için pek guzellıgını goremıyoruz malesef:çok üzgünüm:
kavusmamız 2010 haziran gibi

hmmm ben de 2007 ekimde nişanlandım
nişanlılık güzel de biz farklı şehirlerde oturdugumuz için pek guzellıgını goremıyoruz malesef:çok üzgünüm:
kavusmamız 2010 haziran gibi

Allah sabır versin. sevginiz daim olsun. uzak şehirler dahada zor yaa. Askerlik falanmı giriyor araya.? ya kızlar maddi imkanlar sınırlıysa beklenmeli mi? Aceleye gerek yok mu? allah yuva kurana yardım eder sözü ne kadar inanadırıcı geliyor.? Bence borçlu evlenilip evlendikten sonra halledilebilir. Yanılıyor muyum? Öfff ev kurmak çok zor ya,?benneyaptımki

Allah sabır versin. sevginiz daim olsun. uzak şehirler dahada zor yaa. Askerlik falanmı giriyor araya.? ya kızlar maddi imkanlar sınırlıysa beklenmeli mi? Aceleye gerek yok mu? allah yuva kurana yardım eder sözü ne kadar inanadırıcı geliyor.? Bence borçlu evlenilip evlendikten sonra halledilebilir. Yanılıyor muyum? Öfff ev kurmak çok zor ya,?benneyaptımki

amiiinnn canım amiin
valla biz başından beri farklı sehirlerin insanlarıyız:1ninca: askerlikten dolayı değil yani
askerlıkte var tabi daha ama çıkışı aldıktan sonra kısa dönem olacak insallah
ahhh ahhh dertten bir çenem açılsa susmam bir daha sırnaşık şey

Back