• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

Ben su gibi anne baba diyorum fakattt öz anne babamın yanında sap kesiliyorum
çok soğukkanlı oluyorum.. o cıvıl cıvıl ben gidiyor yerine resmi bi kız geliyor.. çekiniyorum ikili
oynuyormuş gibide olmak istemiyorum..
mirmirmirmir

Allah sabır versin. sevginiz daim olsun. uzak şehirler dahada zor yaa. Askerlik falanmı giriyor araya.? ya kızlar maddi imkanlar sınırlıysa beklenmeli mi? Aceleye gerek yok mu? allah yuva kurana yardım eder sözü ne kadar inanadırıcı geliyor.? Bence borçlu evlenilip evlendikten sonra halledilebilir. Yanılıyor muyum? Öfff ev kurmak çok zor ya,?benneyaptımki

Maddi imkanlar herzaman sınırlı oluyor be cnm.. ne zaman düzelicek diye beklersek
yıllar alır... bence yavaştan temeli atmak gerekiyor.. Allah yuva kurana yardım eder
ama kendimizde harcamalarımızı ona göre dengelemeliyiz..

günaydın a.s.
benimde dügünüm temmuzun son haftası yada agustosun ilk haftası gibi düşünüyoruz :asigim:
bakalım kısmet hayırlısı olsun inş :1rolleyes:

Ben su gibi anne baba diyorum fakattt öz anne babamın yanında sap kesiliyorum
çok soğukkanlı oluyorum.. o cıvıl cıvıl ben gidiyor yerine resmi bi kız geliyor.. çekiniyorum ikili
oynuyormuş gibide olmak istemiyorum..
mirmirmirmir

Aynen normalde rahat diyorum anne baba diye ama kendi annmlerın yanında pek kullanmıyom o hitapları. çekiniyorum.

meraba kızlar
coyness cim bizde ayrı şehirlerdeyiz malesef gerçekten zor oluyo ya...tez zamanda
kavuşursunuz inşallah...
kızlar bende anne baba diyemiyordum artık telefonlarda konuşurken kısık kısık anne baba diyorum:)
nişanlım tahat tahat anne baba diyo ben diyemiyorum hele de annemin yanın da çekiniyorum ya...

günaydın a.s.
benimde dügünüm temmuzun son haftası yada agustosun ilk haftası gibi düşünüyoruz :asigim:
bakalım kısmet hayırlısı olsun inş :1rolleyes:

meraba tatlım çok sevindim senin adına ya... :sm_cool:
az kalmış ya benim gibi sizde de başladı mı üzüntü

kız aynı zamanda mı evlencez ne? Bizde temmuz 3 gibi düşünüyoruz.Bakalım kısmet. herşey hazırmı sizin. Eşyalar falan. Biz geçen hafta beyaz eşya baktık. bu hafta almayı düşünüyoz. Siz ne marka aldınız ya. okumadığım forum kalmadı. simens bosch arası gidip geliyoruz. Galiba simens olcak.
,
Peş peşe alıntı nasıl yapıosunuz ya beceremedim.

canım benim hadi hayırlısı bakalım yok biz henüz eşya filan almadık ailesi alıcakmış beyaz eşyaya bakmaya başlamışlar onlar trabzonda yaşıyolar nişanlımda okuyo son senemiz bu sene okul bitipte bi işe girince hepsini alıcaz evi tuttuktan sonra tabi biz o şekilde planladık yani öyle işte canım

canım benim hadi hayırlısı bakalım yok biz henüz eşya filan almadık ailesi alıcakmış beyaz eşyaya bakmaya başlamışlar onlar trabzonda yaşıyolar nişanlımda okuyo son senemiz bu sene okul bitipte bi işe girince hepsini alıcaz evi tuttuktan sonra tabi biz o şekilde planladık yani öyle işte canım

Hayırlısı güzelim. Bakalım bu hafta sonu alcaz eşyaları inşallah.Bir an önce borçları bitirelim diye başlamak istiyorum. 2010da ögrenim kredileri geri ödemesi başlıyor ozamana kadar borç kalmasın diye ugraşıyoruz. trabzona mı gelin gidiyorssun? :D

Hayırlısı güzelim. Bakalım bu hafta sonu alcaz eşyaları inşallah.Bir an önce borçları bitirelim diye başlamak istiyorum. 2010da ögrenim kredileri geri ödemesi başlıyor ozamana kadar borç kalmasın diye ugraşıyoruz. trabzona mı gelin gidiyorssun? :D

canım eşya fiyatları nasıl baktınız mı hiç?

canım eşya fiyatları nasıl baktınız mı hiç?

biz dogubanka baktık. ç.makinamız var. sadece buzdolobı fırın bulaşık makinası alcaz. buzdolabı en büyügü simens 1700 bulaşık 4 program 850 fırın da 750 falandı yanlış hatırlamıyosam hepsi 3 falan olacak. bayıde 3 500 tutuyodu. Peşine dahada uygun oluyor. Ama biz taksit olcak. ama daha ben yemek takımı çatal bıçak hiç bişeyim yok yaa:( battık valla. :(

selam kızlar burayı yeni gördüm.. keşke kampanyaları takip etseydiniz biz vestelden aldık buzdolabı çamaşır makinası bulaşık mak. lcd tv hepsi 3 bin liraya bi fırınım eksik benimde beyaz eşyalardan

yok tatlım oraya gitmicem kayseride olucaz inşallah

selam kızlar burayı yeni gördüm.. keşke kampanyaları takip etseydiniz biz vestelden aldık buzdolabı çamaşır makinası bulaşık mak. lcd tv hepsi 3 bin liraya bi fırınım eksik benimde beyaz eşyalardan

ya biz bakmıştıkta satıcı tavsiye etmemişti düşük kalite oluyo kampanyadakiler diye almadık bizde seninkiler nasıl

gayet kaliteli olduğunu sanıyorum araştırdım son sistem hepsi buzdolabım harika kocaman 2 kişiye çok fazla çizilmez kapak falan diğerleri de öyle ama kullamadan bilemem tabi. evde öylece duruyo kutularında

merhabalar kızlar...
ben beyaz eşya konusunda siemens ve bosch arasında kararsızdım. nişanlım tanıdık beyaz eşyacı buldu siemens, 4 parça eşyayı peşin 3000 liraya aldık şubat ayında ( mini fırın,buzdolabı, 6kg çamaşır makinesi,bulaşık makinası )
şimdi de kdv indirimi var galiba takip etmek lazım böyle şeyleria.s
Allah hepinize aldıklarınızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kızlar:Saruboceq:

merhabalar kızlar...
ben beyaz eşya konusunda siemens ve bosch arasında kararsızdım. nişanlım tanıdık beyaz eşyacı buldu siemens, 4 parça eşyayı peşin 3000 liraya aldık şubat ayında ( mini fırın,buzdolabı, 6kg çamaşır makinesi,bulaşık makinası )
şimdi de kdv indirimi var galiba takip etmek lazım böyle şeyleria.s
Allah hepinize aldıklarınızı iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kızlar:Saruboceq:

amin canım peşinde oldukça iyi indirim oluyor. Bizde simens alcaz galiba. Nişanlım acaba arçelik mi alsak diyo şimdi de öffffffffffff inşalah şanslı oluruz beyaz eşya konusunda.

Back