merhaba arkadaşım
1,5 sene sözlü 1 sene nişanlı kalarak evlendim ve seni benim kadar belki kimse anlayamaz çünkü malesef neredeyse benimkilerle aynı şeyleri yaşıyorsunuz.
benim kp sözüme zorla geldi kız isteme akabinde yüzük merasimi o da yani. eşim artık gelmeyeceğini düşünerek abime falan açmıştı konuyu amcam gelse olur mu diye neyse geldi beyefendi. sözden birkaç ay sonra bayram geldi bırak bayramlaşmaya gelmeyi adamı aradım babacım diye hitap ediyorum bana dedi ki "sen kimsin?" dedim işte sözlüsüyüm oğlunun vs kayınvalideme gittim onlar nezaketen aramadılar bile annem artık kendi arayıp ayıp ayıp dedi de bir akşam geldi kaynanam eşim askere gitti diğer bir bayram yani ne arayan ne soran annemde göndermedi beni aradı ( ben urfalıyım bizimde adet bu şekilde) kaynana dediğin gelinini arefeden alır bayramlığını dizer sabah gelin gider el öper kv kp geliniyle tatlısıyla kız evine gelir dedi baya bi konuştular bayramın ilk günü götürdüler beni bir elbise alındı ama yine gelmediler aramış kaynanam vakit bulamadım diye hoş kadına kızamıyorum çünkü evi bayramlarda panayır gibi gelenleri bitmiyor aha bu bayram evliyiz annem gitti ki annemin yaşı daha büyük ilgisiz damat evinden çok çektim ben
arkadaşlar her ne kadar önemli değil bunlar ıvır zıvır dese de öyle olmuyor herşeyden önce kendi ailenize mahçup oluyorsunuz yahu. herkes birşey diyor nişanlınızda hele ailesinin yanlışını görmüyorsa (bazen görseler bile susuyorlar) işte iyice çıkmaza giriyor herşey
ama şunu unutmayın ki inanın evlenince herşey düzeliyor.
çünkü artık aileler iletişim kurma mecburiyeti hissetmiyorlar ne bileyim biz de öyle oldu önemli olan ikinizin birliği ve dirliği ancak şu an inanın sizi çok çok iyi anlıyorum. nişanlınızdan eminseniz ailenize karşı biraz dengeleyici olma rolü birazcık size düşecek malesef umarım herşey iyi olur