Konu sahibini seviyor ama nişanlısıyla evlenmek zorunda ya.. öyle olunca nişanlısının adını temizlemek için evleneceğini düşündümHayir canim mevzu oyle degil. Adam konu sahibini seviyor ama nisanlandi. Sonra evlenecek hala konu sahibini sevecek. Bunlar görüşmeyi kesecek mi? Ne alakasi var? Namusu karistirma simdi,aşkta namus olmaz (!)
Adamla berabersin nişanlısıni bile bile hemde bukadar zamandır daha napicaksin yuva yıkmak için kendini masum gösterme senin gibiler hep aynı zaten evlensin metresi olarak devam edersin.daha çok şey hakediyosunda susuyorum. Ya bide masumca tavırlar sorular yuva yikmiyorum ayrıl demiyorum demeler kendinizi ne yerine koyuyorsunuz biliyormusunuz. Karakter meselesi tabiiben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Konu sahibi kendini kandirsin anca. Burda gelip masum ayaklarini biraksin. Yaptigi ahlaksizlik,diger kadina insafsizlik. O kadar da ince dusunceli ki(!!!) adama ayril demiyo,kendi ayrilsin gelsin istiyo. Daha cooooooooooooo...k beklerKonu sahibini seviyor ama nişanlısıyla evlenmek zorunda ya.. öyle olunca nişanlısının adını temizlemek için evleneceğini düşündüm
Ee ortak eleman ikisiylede karıkoca ilişkisi yaşıyorsa, sonrada konu sahibini temize çıkarması lazım, 3 le 4 ü ne zaman aklar bilmiyorum.. Elemanın hayatı bayağı renkli ve yorucu geçiyor olsa gerek...
İnşallah bu kadar sayfalar dolusu mesaj konu sahibini kendine getirir.Konu sahibi kendini kandirsin anca. Burda gelip masum ayaklarini biraksin. Yaptigi ahlaksizlik,diger kadina insafsizlik. O kadar da ince dusunceli ki(!!!) adama ayril demiyo,kendi ayrilsin gelsin istiyo. Daha cooooooooooooo...k bekler
belki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr
Böyleleri yuva yikmaya dolayisiyla yuvasi yikilmaya mahkum. Hayatlari boyunca ikinci onursuz kadin olacaklar. Hep aldatilacaklar.
Birde ben degil o geliyor demis, kufuru hak ediyorsun konu sahibi de iste ortam mysait degil. Her gelene evet mi demek lazim ?
Boyleleri hep birbirini bulsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?