nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Konu sahibi mantıklı şeyler yazmıyor evet yalnız

1.kadın 2.kadın yazmak çok mu mantıklı?

Ortada birden fazla kadın varsa 1.kadın olabilir mi? Sevilmedikten sonra kendini 1.kadın gibi görmenin bir anlamı var mı?

Adam konu sahibini de sevmiyor nişanlısını da. 2 kadını da sevmiyor yani, nişanlı olanın avantajlı bir tarafı yok. Hatta daha kötü durumda, kendisini sevmeyen biriyle evlenmek üzere.

Konu sahibi siz de sevilmediğinizi biliyorsunuz, madem bu sorun değil bari sizi sevmeyen ama nişanlı olmayan biriyle beraber olun, o daha kolay olur.

bazı kısıler konu sahıbının kandırıldıgını savunmus.. sacmalıktan baska bırsey degıl BİLE BİLE KABUL ETMİŞ

konu sahıbıne gelince; benim ailemle bile tanıstı demıssınız, sanırım sıze karsı sevgısının var oldugu ıma etmıssınız ama SAYGISI YOK.. bunu yazın bir kenara madem sevdıgını soyluyorsunuz secım yapmaya zorlayın bakalım sıze olan sevgısınden dolayı nişanı MERTCE atacabılecekmi? denemesi bedava..

Adam hem nısanlısın ceyız bahcasını kabul edıo hem 2.kadının ailesiyle tanısıyor; cok affedersınızde resmen agır dalga gecıyor herkesle.. bıran once numaranı degıstır ve uzaklas ondan

Son düzenleme:
Ben nişanlı bir erkekle sevgili olsam başıma Yıldırım duserdi. Ya nisanlisindan ayrıldım ya siz ayrılın bu durum böyle gitmez..

Bu tür konularda en cok 2. kadina kizilir,
"yuva yikanin yuvasi olmaz" denir, o yuvayi kim yikiyor?
2. kadin mi yoksa evlendiginiz kendi esiniz mi?
Esiniz bunu göze aliyorsa o yuva hic var olmus mudur?

Aldatan erkekler affedilir burda cok görüyoruz, ilkten kavga gürültü sonra sineye cekilir,
erkekler pamuklara sarilirken tekrar yataga alinirken suc hala 2. kadina atilir.
2. kadina lakaplar takilir ama ayni lakaplari hakeden esler aklanir!
erkek bu arada aldatmaya devam eder, bu sefer huzur bozulmasin diye görmemezlikten
gelinir.

Bana göre aldatilma varsa herkes kendi esine bakip kizsin, bu kadin olmasaydi baskasi
olurdu cünkü, karaktersiz bir insanmis demek ki diyip yoluna baksin, elinde tutma
cabalarina girmesin. Ya da affetsin ama bu sefer diger kadina da kizmayi biraksin.
Sonucta büyük suc esinde.

Aldatma konusunda bile erkekler sansli bizim toplumda. Bu da kadinlar sayesinde.

2. kadina gelicek olursak cok kötü bir konumdasin, kendini bu konumdan bir an önce
cikar, insan kendi degerini kendi belirler, bu kadar degersiz misin sor kendine?

Erkek müsvettesi de suçlu ki adam olsa sevdiğine saygısı olur 2.kadın arayışına girmez tencere kapak olmuşlar o erkeğin içi kirli konu sahibi olmasa gider yine birini bulur işini görürdü karakter meselesi ama tek hata erkek de demek yanlış konu sahibi gibi kadınlar aynı kataktere sahip olduğu için nişanlı evli bakmaz işine bakar oda ikisi de aynı suçta

Bu erkeğin nişanlısına üzülüyorum keşke yakalasa şu nişanlısını da hayatını zehir etmese evlenerek

Bence büyük suc nisanlida, cünkü o nisanli konu sahibi degil, o birisini bile bile kandiriyor.
Konu sahibi de suc ortagi ama o olmazsa baskasini bulur, bu yüzden bas aktör nisanli benim gözümde.
Evli bir erkek düsünün, evde esi ve cocuklari var, bu sorumluluklar o evli olan kisinin üzerindedir.
Es düsünmüyorsa evdeki esi cocugu yabanci bir kadin hic düsünmez.

Kiz ögrense bile affeder büyük ihtimal, ben affetmeyeni cok az gördüm.

Aynen , ne sevmedikleri kadinlarla elalem ne der diye evlenen erkeklerde, ne de sevilmedigini bile bile evlenen kadinlarda damla onur yok.

Eski isyerimde bir is arkadasimi(erkek) nisanlisi bizim ofisten bir kizla bildigin basti. Sonra herif kiymete bindi tabi. Evlendiler de ne oldu dersen, dugun gununde cocuk cenaze gibiydi, fotolarda da yuzunde meymenet yok, boyle mutsuz damat gormedim. Kisiliksizligi yzuunden 3 kisi birdn aci cekti. Ne oldu dersen, bosandilar, ofisten olan kiz benim arkadasimdi, simdi cok mukemmel biriyle beraber.

Gozunuzu seveyim, 2. kadin, yuva yikti, o....u yazacaginiza artik su masum, saf, kandirilmis aldatan kocislerinizin hikayedeki o..u cocugu oldugunu kabul edin artik.

Haklısınız aynı olguyu farklı biçimde dile getiriyoruz aslında o erkeğin "adam" olup eşine sahip olması hatta ait olması gerekir karakteri bozuk herifin yine kendi gibi birini bulur tabi konu sahibi olmasa yine ortalıkta çok var aman bana ne karısı nişanlısı sahip çıksın diyen

Nişanlı bayanın da onuru gururu var ise kabul etmemeli

Teyzem etmedi mesela kadın ile de konuştu kocana aahip ol benim sorunum mu gibi konuşmuş ki doğru eniştemin karakteri bozuk burdaki çift gibi...

O... olmasa nişanlı veya evli adam ile işi ne tencere kapak yahu ikisi de aynı

Ya o adamlar zaten ayrı birer mevzu.kim onları haklı görüyor ki.yorumlarda herkes adamın serefsizliginden bahsetmiş. Kimse pamuklara sarmıyor yani.yorumlar bayan üzerine çünkü o okuyor suan.sozumuz ona.o adam burda olsaydı bayanlar onu alkislamazdi heralde. Haddini bildirirdi. Tabii ki iki tarafta suçluda siz bambaşka bir suçlu yaratmisiniz kendinizce aldatilan esler nişanlılar suçlu size göre ne alaka en masum tarafa demediginizi birakmamissiniz. Yaranizmi vardı böyle bir konuda acaba

Senin özgüven sorunun mu var ? Nişanlısını değil seni sevdiğine inandırmışsın kendini, onun nişanlısından daha güzel, daha alımlı, daha anlayışlı, daha arzulu vs. Olduğunu düşünerek duygusal tatmin yaşıyorsun sadece yani aslında senin de o adamı sevdiğin falan yok sadece o kadından daha iyi olduğunu düşünmeni sağlıyor bu da senin gururunu okşuyor. Yaşadıkların uzaktan böyle görünüyor büyük ihtimalle seninle cinsel tatmin için beraber o adam ve nişanlısıyla evlenecek bir an önce bu hatadan dönmeni diliyorum

Iste bunun gibi en büyük suçlu nişanlısıymis sastim size valla degisik

Agzina saglik gercekten su son cümlen anlatmak istediklerimin özeti olmus, sadece bu kadar acik yaz(a)mamistim :)
Ama bunu kime anlatabilirsin? Baksana böyle konularda hemen tirnaklar cikiyor,
Herkes bir kaybetme korkusuyla yasiyor sanki, kocalarina laf kondururlar mi?

Evet öyle olmali aslinda cünkü aldatan bir daha yapmaz mi?
Bir yerde okumustum: "kimse yanlislikla sevismez" diye cok dogru bir söz.
Hani bir hataydi diyip affettirirler kendini. Onlar yanlislikla soyunuyor.

Iste bunun gibi en büyük suçlu nişanlısıymis sastim size valla degisik

Allah iyiliginizi versin, güldüm gece gece,
Kizi kastetmiyorum ben, nisanli derken erkek tarafindan bahsediyorum.

Bazi arkadaslar erkekte suç demis evet büyük suç erkekte fakat kuyruk sallayan hem cinsine boynuzlanmayi layik gören kendini sevildigine inandiran ve bunu utanmazlik derecesinde (şahsen ben eşimle yasadigimi anlatmaya utanirim)"karı koca gibi hayatımız" vardı diyen kadinin hiç mi suçu yok? Malesef böylesi kadinlar var olduğu müddetçe erkek av aramaya devam edecektir.

Boylesiler sayesinde adamlar özgüven patlaması yasiyor.

sevincede akan sular durur zaten çok saçma evli ama sevıyoruz nişanlı ama gönlü bende gibi sözler 6 aydır bırlıktesınız 3 aydır nişanlı daha fazla kafa yormamaya gerek yok

Hay ağzına sağlık bunu diyorum bende erkek karaktersiz o ok cepte kadında aynı kalite de nişanlısın git başımdan yerine açtım bacakları diyen kadın da aynı suçta aynı kalite de

Koskoca adami zorla mi evlendiriyorlar, seni sevse seni alirdi. Hayret birsey.

O adam da evlenilecek kiz, eglenilecek kiz ayirt eden kafadan galiba. Seninle egleniyor, otekiyle evleniyor. Bu.

Hakkaten çok normal, kadın kadına değer vermiyor. Onun da nişanlısı bir kadın demiyor mesela, sevgilisinin iki kişi arasında mekik dokumasını kabul ediyor örneğin. Nasılsa boşanacağım demesini iyi bir şey olarak görüyor ama onun bundan haberi var mı diye sormuyor. Öteki taraf apayrı sıkıntı, 7 senelik sevgilinin ve yeni nişanlının durup durup başka kişiye gitmesinden haberi yok?, nişanı atlattı şimdiki derdi düğün sadece. Bu adamla evleniyorum ama rahatlama dönemi değil bunlar köprüden önceki son çıkış, geri dönüşü olmayan hatalar yapmayayım ona göre temkinli olayım diye düşünmüyor. Gerçi düşünse ne olacak onun 7 senede tanıyamadığı adamı, 1 yılda tanıdığını iddia eden kadın varken ona laf mı düşecek? Hayrına bari siz haber verin belki hatasını anlar sevgilinizin yapamadığını yapıp terkeder yol yakınken, ataerkinizle mutlu mesut devam edersiniz sonrasında, onsuz hayata katlanmak zorunda kalmayın, güç sizinle olsun, malum başka yerden bulabilecek gibi değilsiniz, yokluk zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…