Ben nişanlı bir erkekle sevgili olsam başıma Yıldırım duserdi. Ya nisanlisindan ayrıldım ya siz ayrılın bu durum böyle gitmez..Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
Bu tür konularda en cok 2. kadina kizilir,
"yuva yikanin yuvasi olmaz" denir, o yuvayi kim yikiyor?
2. kadin mi yoksa evlendiginiz kendi esiniz mi?
Esiniz bunu göze aliyorsa o yuva hic var olmus mudur?
Aldatan erkekler affedilir burda cok görüyoruz, ilkten kavga gürültü sonra sineye cekilir,
erkekler pamuklara sarilirken tekrar yataga alinirken suc hala 2. kadina atilir.
2. kadina lakaplar takilir ama ayni lakaplari hakeden esler aklanir!
erkek bu arada aldatmaya devam eder, bu sefer huzur bozulmasin diye görmemezlikten
gelinir.
Bana göre aldatilma varsa herkes kendi esine bakip kizsin, bu kadin olmasaydi baskasi
olurdu cünkü, karaktersiz bir insanmis demek ki diyip yoluna baksin, elinde tutma
cabalarina girmesin. Ya da affetsin ama bu sefer diger kadina da kizmayi biraksin.
Sonucta büyük suc esinde.
Aldatma konusunda bile erkekler sansli bizim toplumda. Bu da kadinlar sayesinde.
2. kadina gelicek olursak cok kötü bir konumdasin, kendini bu konumdan bir an önce
cikar, insan kendi degerini kendi belirler, bu kadar degersiz misin sor kendine?
Bence büyük suc nisanlida, cünkü o nisanli konu sahibi degil, o birisini bile bile kandiriyor.Erkek müsvettesi de suçlu ki adam olsa sevdiğine saygısı olur 2.kadın arayışına girmez tencere kapak olmuşlar o erkeğin içi kirli konu sahibi olmasa gider yine birini bulur işini görürdü karakter meselesi ama tek hata erkek de demek yanlış konu sahibi gibi kadınlar aynı kataktere sahip olduğu için nişanlı evli bakmaz işine bakar oda ikisi de aynı suçta
Bu erkeğin nişanlısına üzülüyorum keşke yakalasa şu nişanlısını da hayatını zehir etmese evlenerek
Bence büyük suc nisanlida, cünkü o nisanli konu sahibi degil, o birisini bile bile kandiriyor.
Konu sahibi de suc ortagi ama o olmazsa baskasini bulur, bu yüzden bas aktör nisanli benim gözümde.
Evli bir erkek düsünün, evde esi ve cocuklari var, bu sorumluluklar o evli olan kisinin üzerindedir.
Es düsünmüyorsa evdeki esi cocugu yabanci bir kadin hic düsünmez.
Kiz ögrense bile affeder büyük ihtimal, ben affetmeyeni cok az gördüm.
Bence büyük suc nisanlida, cünkü o nisanli konu sahibi degil, o birisini bile bile kandiriyor.
Konu sahibi de suc ortagi ama o olmazsa baskasini bulur, bu yüzden bas aktör nisanli benim gözümde.
Evli bir erkek düsünün, evde esi ve cocuklari var, bu sorumluluklar o evli olan kisinin üzerindedir.
Aynen , ne sevmedikleri kadinlarla elalem ne der diye evlenen erkeklerde, ne de sevilmedigini bile bile evlenen kadinlarda damla onur yok.
Eski isyerimde bir is arkadasimi(erkek) nisanlisi bizim ofisten bir kizla bildigin basti. Sonra herif kiymete bindi tabi. Evlendiler de ne oldu dersen, dugun gununde cocuk cenaze gibiydi, fotolarda da yuzunde meymenet yok, boyle mutsuz damat gormedim. Kisiliksizligi yzuunden 3 kisi birdn aci cekti. Ne oldu dersen, bosandilar, ofisten olan kiz benim arkadasimdi, simdi cok mukemmel biriyle beraber.
Gozunuzu seveyim, 2. kadin, yuva yikti, o....u yazacaginiza artik su masum, saf, kandirilmis aldatan kocislerinizin hikayedeki o..u cocugu oldugunu kabul edin artik.
Ya o adamlar zaten ayrı birer mevzu.kim onları haklı görüyor ki.yorumlarda herkes adamın serefsizliginden bahsetmiş. Kimse pamuklara sarmıyor yani.yorumlar bayan üzerine çünkü o okuyor suan.sozumuz ona.o adam burda olsaydı bayanlar onu alkislamazdi heralde. Haddini bildirirdi. Tabii ki iki tarafta suçluda siz bambaşka bir suçlu yaratmisiniz kendinizce aldatilan esler nişanlılar suçlu size göre ne alaka en masum tarafa demediginizi birakmamissiniz. Yaranizmi vardı böyle bir konuda acabaBu tür konularda en cok 2. kadina kizilir,
"yuva yikanin yuvasi olmaz" denir, o yuvayi kim yikiyor?
2. kadin mi yoksa evlendiginiz kendi esiniz mi?
Esiniz bunu göze aliyorsa o yuva hic var olmus mudur?
Aldatan erkekler affedilir burda cok görüyoruz, ilkten kavga gürültü sonra sineye cekilir,
erkekler pamuklara sarilirken tekrar yataga alinirken suc hala 2. kadina atilir.
2. kadina lakaplar takilir ama ayni lakaplari hakeden esler aklanir!
erkek bu arada aldatmaya devam eder, bu sefer huzur bozulmasin diye görmemezlikten
gelinir.
Bana göre aldatilma varsa herkes kendi esine bakip kizsin, bu kadin olmasaydi baskasi
olurdu cünkü, karaktersiz bir insanmis demek ki diyip yoluna baksin, elinde tutma
cabalarina girmesin. Ya da affetsin ama bu sefer diger kadina da kizmayi biraksin.
Sonucta büyük suc esinde.
Aldatma konusunda bile erkekler sansli bizim toplumda. Bu da kadinlar sayesinde.
2. kadina gelicek olursak cok kötü bir konumdasin, kendini bu konumdan bir an önce
cikar, insan kendi degerini kendi belirler, bu kadar degersiz misin sor kendine?
Iste bunun gibi en büyük suçlu nişanlısıymis sastim size valla degisikBence büyük suc nisanlida, cünkü o nisanli konu sahibi degil, o birisini bile bile kandiriyor.
Aynen , ne sevmedikleri kadinlarla elalem ne der diye evlenen erkeklerde, ne de sevilmedigini bile bile evlenen kadinlarda damla onur yok.
Eski isyerimde bir is arkadasimi(erkek) nisanlisi bizim ofisten bir kizla bildigin basti. Sonra herif kiymete bindi tabi. Evlendiler de ne oldu dersen, dugun gununde cocuk cenaze gibiydi, fotolarda da yuzunde meymenet yok, boyle mutsuz damat gormedim. Kisiliksizligi yzuunden 3 kisi birdn aci cekti. Ne oldu dersen, bosandilar, ofisten olan kiz benim arkadasimdi, simdi cok mukemmel biriyle beraber.
Gozunuzu seveyim, 2. kadin, yuva yikti, o....u yazacaginiza artik su masum, saf, kandirilmis aldatan kocislerinizin hikayedeki o..u cocugu oldugunu kabul edin artik.
Evet öyle olmali aslinda cünkü aldatan bir daha yapmaz mi?Haklısınız aynı olguyu farklı biçimde dile getiriyoruz aslında o erkeğin "adam" olup eşine sahip olması hatta ait olması gerekir karakteri bozuk herifin yine kendi gibi birini bulur tabi konu sahibi olmasa yine ortalıkta çok var aman bana ne karısı nişanlısı sahip çıksın diyen
Nişanlı bayanın da onuru gururu var ise kabul etmemeli
Teyzem etmedi mesela kadın ile de konuştu kocana aahip ol benim sorunum mu gibi konuşmuş ki doğru eniştemin karakteri bozuk burdaki çift gibi...
Ya o adamlar zaten ayrı birer mevzu.kim onları haklı görüyor ki.yorumlarda herkes adamın serefsizliginden bahsetmiş. Kimse pamuklara sarmıyor yani.yorumlar bayan üzerine çünkü o okuyor suan.sozumuz ona.o adam burda olsaydı bayanlar onu alkislamazdi heralde. Haddini bildirirdi. Tabii ki iki tarafta suçluda siz bambaşka bir suçlu yaratmisiniz kendinizce aldatilan esler nişanlılar suçlu size göre ne alaka en masum tarafa demediginizi birakmamissiniz. Yaranizmi vardı böyle bir konuda acaba
Iste bunun gibi en büyük suçlu nişanlısıymis sastim size valla degisik
Allah iyiliginizi versin, güldüm gece gece,
Kizi kastetmiyorum ben, nisanli derken erkek tarafindan bahsediyorum.
Bazi arkadaslar erkekte suç demis evet büyük suç erkekte fakat kuyruk sallayan hem cinsine boynuzlanmayi layik gören kendini sevildigine inandiran ve bunu utanmazlik derecesinde (şahsen ben eşimle yasadigimi anlatmaya utanirim)"karı koca gibi hayatımız" vardı diyen kadinin hiç mi suçu yok? Malesef böylesi kadinlar var olduğu müddetçe erkek av aramaya devam edecektir.
Boylesiler sayesinde adamlar özgüven patlaması yasiyor.
cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?