• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Hayir canim mevzu oyle degil. Adam konu sahibini seviyor ama nisanlandi. Sonra evlenecek hala konu sahibini sevecek. Bunlar görüşmeyi kesecek mi? Ne alakasi var? Namusu karistirma simdi,aşkta namus olmaz (!)
Konu sahibini seviyor ama nişanlısıyla evlenmek zorunda ya.. öyle olunca nişanlısının adını temizlemek için evleneceğini düşündüm:KK64:
Ee ortak eleman ikisiylede karıkoca ilişkisi yaşıyorsa, sonrada konu sahibini temize çıkarması lazım, 3 le 4 ü ne zaman aklar bilmiyorum.. Elemanın hayatı bayağı renkli ve yorucu geçiyor olsa gerek...

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Adamla berabersin nişanlısıni bile bile hemde bukadar zamandır daha napicaksin yuva yıkmak için kendini masum gösterme senin gibiler hep aynı zaten evlensin metresi olarak devam edersin.daha çok şey hakediyosunda susuyorum. Ya bide masumca tavırlar sorular yuva yikmiyorum ayrıl demiyorum demeler kendinizi ne yerine koyuyorsunuz biliyormusunuz. Karakter meselesi tabii

nişanlıya karşı ne sorumluluğu bir sürü insan nişan atıyor ...o kadar dürüst bir insansa sizinle birlikte olmaz yada nişanlısından ayrılır ...bu kadar net olay aslında....

Son düzenleme:
Konu sahibini seviyor ama nişanlısıyla evlenmek zorunda ya.. öyle olunca nişanlısının adını temizlemek için evleneceğini düşündüm:KK64:
Ee ortak eleman ikisiylede karıkoca ilişkisi yaşıyorsa, sonrada konu sahibini temize çıkarması lazım, 3 le 4 ü ne zaman aklar bilmiyorum.. Elemanın hayatı bayağı renkli ve yorucu geçiyor olsa gerek...
Konu sahibi kendini kandirsin anca. Burda gelip masum ayaklarini biraksin. Yaptigi ahlaksizlik,diger kadina insafsizlik. O kadar da ince dusunceli ki(!!!) adama ayril demiyo,kendi ayrilsin gelsin istiyo. Daha cooooooooooooo...k bekler ;)

İnsan kendi degerini kendi belirler.

Siz "asla ayrıl demedim" dediginiz anda 2.kadın konumunu kendiniz kabullenmis oluyosunuz. Kendinize bu degeri siz biciyorsunuz. Ve siz bu konumu kabullendikce 7 yıllık sevgilisi nişanlısına dönüsüyo. Nişanlılık durumu da eşi olmaya dönüşecek. Yani o daima hayatını birlikte gecirdigi ve paylastıgı 1. kadın olacak, siz ise bunaldıgında bi ara durak, uzun yoldaki mola tesisi konumunda bu iliskideki 3. Kisi olarak kalmaya devam edeceksiniz.

Yani bastan beri hata üstüne hata yapmıssınız. Open relationship yasayacak fikirde bi insan oldugunuzu hic sanmıyorum(ki öyleyseniz bile diger kızın da bunu bilmesi gerekir hatta o ikisinin bunu yasaması gerekir siz yine dıs kapının dıs mandalı olursunuz.)

Bu durumda eger basta ben tek bi kisiye aitsem o kisi de sadece bana ait olmalı sadece kalbi degil fiziken de sadece benimle kalmalı diyebilseydiniz belki de bu nisan olmayacaktı, sevdiginiz yanınızda olacaktı.

Ya da diger kızı sececekti siz de o seni seviyorumların palavra oldugunu anlayacaktınız.

Artık su pasif tavrınızı sona erdirin ve konuya agırlıgınızı koyun. Ya ben ya o deyin. Diger kıza daha çok tabi ama size de cok ciddi haksızlık bu yapılan. Cünkü ikinizden biri sevildiginizi sanarak aptal yerine konuyosunuz. Bu duruma son vermek sizin elinizde.

Ne akılsız kızlar var ya..
Kusura bakmayın da ben bu çıkarcı heriflere de hak veriyorum.
Yer yüzünde böylesi kızlar varken ondan faydalanmak çok büyük suç olmasa gerek.
Gel benden faydalan gel beni kullan diyorsunuz resmen.
Evli çift gibi harika ilişki yaşıyomuşmuşş devam et canım devam et!!

O da beni seviyormuş.
Sadakatsizin teki bugün başkasını aldatan yarın seni aldatmaz mı?
Azıcık aklın olsa oturur bunu düşünürdün..

Yakınımda da vardı böyle örnek bir arkadaşım nişanlıydı, nişanlısı ile sorunları vardı.
Bir herif de anı onun gibi ben de nişanlıyım ama çok mutsuzum sana aşığım diye kızın
çevresinde dört döndü..
Ayrılcam ben evlenmem onunla sevmiyorum diye diye sonunda arkadaşım nişan attı.
Dangoz herif ben yapamıycam vicdanım el vermiyor dedi evlendi, nişanlısıyla.

Sonra bir kaç aylık evliyken netten sahte hesap açıp eklediler bu dangozu yokladılar..
Herif tam bir şerefsiz. Buluşalım hadi ama özlüyorumlar daha iki günde sanal birine yazıyor bunları.
Senesi dolmamış eşi de uyuyadursun..

Seninki eminim çok şereflidir.
Seninle yaşadığı şeref dolu ilişkiden belli!!

Böyleleri yuva yikmaya dolayisiyla yuvasi yikilmaya mahkum. Hayatlari boyunca ikinci onursuz kadin olacaklar. Hep aldatilacaklar.

Birde ben degil o geliyor demis, kufuru hak ediyorsun konu sahibi de iste ortam mysait degil. Her gelene evet mi demek lazim ?

Boyleleri hep birbirini bulsun inşaallah.

belki de ama evlense de beni unutamayacağına eminim,arkadaşlarıyla bile çk az görüşüyor çok sosyal olduğu halde benle vakt geçirmeyi tercih ediyr

Adam nisanlanmis evlenicek hala onu savunuorsn. Bence bi psikologa falan gorun. Onun icin bir sey ifade etseydin ayrilirdi demek ki unutabiliyormus.

Böyleleri yuva yikmaya dolayisiyla yuvasi yikilmaya mahkum. Hayatlari boyunca ikinci onursuz kadin olacaklar. Hep aldatilacaklar.

Birde ben degil o geliyor demis, kufuru hak ediyorsun konu sahibi de iste ortam mysait degil. Her gelene evet mi demek lazim ?

Boyleleri hep birbirini bulsun inşaallah.

Amin demeden edemedim.

Birkaç yorumunu okudum da 'beni seviyor, bana aşık, nişanlısını sevmiyor' deyip duruyorsun. Buradan birilerinin de çıkıp da ' aferim kızım, tabi sana aşık, aşk her şeyden önce gelir' demesini mi bekliyorsun nedir? Yoksa tepki yağması hoşuna gideceği için dur şurayı bir ateşleyeyim diye mi üye oldun buraya? İnşallah konun da sen de sahtesindir. Böyle ilişkiler yok değil ama en azından biri dahi olsa gerçek olmayışı beni sevindirir.

Evli ciftler gibi harika bur iliski yasiyirum demissin ya. Sana bir sir vereyim. Evli ciftlerin bir cogunun iliskisi harika degil, kavga ediyorlar, birbirlerine kusup gunlerce konusmuyorlar ama coook coook azi birbirini " aldatiyor."

Erkegin ne yaptigi beni ilgilendirmez buraya gelip konu acana cevap yazarim ben. Diger taraf zaten igrenc o tamamen ayri bir konu..
Senin yaptigin rezillik. Keske ailen bu yedigin naneleri ogrense.

Bu kız da suçlu tamam ama nişanlı erkeğin hiç mi suçu yok? O adam istemese bu kız onun hayatında bir dk durmaz. Evlilikte de düşüncem aynı, tamam kız asılır, ayrılmak istemez suçludur ama o adam kıza karşılık verdiği an artık suçlu odur!

sex yaptigin icin geliyor. nisanlisi evlenilecek sen eglenilecek kizsin onun icin. hele bir hayir de bir daha yuzune bakmaz.

Büyük konuşmak istemiyorum ama bu nasil bir pisliktir ya hu!
Adamda sizde aynisiniz gözümde.
Basitlik, başka birşey değil.

Senle sexte acemiliğini atıyo.ustalığını o kızla yaşıycak.zavallı saf kız.

7 yillik iliskisinden yasayacagini yasamis belli ki iliski rutinlesmis ,yeni bi iliski onu heyecanlandirmis.
Nisanlisina duydugu bi aliskanlik yada kendi capinda sadakat.Ya da cinsel birliktelik yasamissa mecburiyet de duyuyor olabilir ama acikcasi sana hissettigi de asktan sevgiden ziyade bi heves bi degisiklik sanki.Cunku seninle olmaktan keyif alip onunla nisanlaniyorsa baska secenek kalmiyor malesef:(

Hepsini okuyamadim ama.. Asil onlar evli gibiler artik monotonlasmis sensee ara duragi olmussun.. Birsey bekleme v biran once o adamdan kurtulmaya bak..

Back