• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

yazı yazma yeteneğim olduğundan ve yazı yazmanın cezai yaptırımı olmadığından bir de bende yazmaktan vazgeçtim zaten hadi sana hediyem olsun parmaklarımı gereksiz yere aşındırdığımı farkettim aldatanlar dünyasında uç fikirlerinizle ve danışanlarınızla mutluluklar hoşçakalın esenkalın:KK66:
ohh yazmayacak artık ne güzel ..kendini geliştirmen dileğiyle mutlu gecelerr :)

6 aydır seni seviyor olsaydı, 3 ay önce nişanlanmazdı. Adamla yatıyormuşsun, beklentisiz, ihtiyacını gidereceği biri olarak görüyor seni, sonu yatakta bitiyorsa Seni seviyoruma çok takılma.

[QUOTE"parkbyull, post: 37797751, member: 623498"]:KK15:[/QUOTE]
bak güzel insan madenm öperek gönderdin sana son defa şunu söylüyorum..nişanlı kıza hiç bişey olmayacak onu basitleştirip aşağlık durumlara sokan o adam,bu kız değil. yarın öbür gün bilmem kaçyüz davetlinin içinde o adamın koluna girip ona evet diyecek karısı olacak ama bu kız harcanmış olarak hayatına devam edecek.eş olan nişanlı da gelecekte bu kızın yaşadıklarını yaşayacak.. THE END

cnm resmen seni oyalıyor. lutfen artık onla konusma onun artık nısanlısı var ve ondan vazgececeıgını sanmam.. azcık gozunu ac.. eminim secme hakkı olsa onu secerdi

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Ama sen de cevap verdn ve devam ettirdin günaha ortak oldun?

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
onunla artık konuşmak görüşmek istemediğini söylersin ve numaranı değişirsen metresliği bırakmış olursun canım. sen buna böyle davrandıkça diğer kızla evlenir sana da ayrı bir ev açar bir sana gelir bir ona. bunu görmemk için cidden kör olmak lazım. kesin tavrını koymalısın.

Keşke nişanlı kız bunu öğrense sonra da seni bulsa buna şahit olmayı hatta mümkünse dahil olmayı çok isterdim..Allah seni ıslah etsin topluma zararlı bence senin gibisi

Sosyal olmasina rağmen seni tercih etmesi belki de evli gibi olusunuzdandir yok disarda gezip tozuyorsaniz ayri. Hem yuva yikan olmamak diyorsunuz hem de boşanmak üzere evleneceğim demesine müsade ediyorsunuz. Lütfen bir bayan olarak başka bir bayana haksizlik edilmesine maşa olmayin bu adama tümüyle resti çekin çünkü evlendikten sonra da kendi zevki için sizinle görüşmeye devam edebilir sonra bi bakarsınız ki onda coluk cocuk eş yuva siz ise kullanilmis olarak bir köşede kalırsınız. Başkasını geçtim kendinize bu haksizligi yapmayin derim. Umarım doğru olani secersiniz.

Kızla mecburen evleniyorum ayağına yatıyorsa, cinselliği bahane esiyor olması gerekiyor, ee bu adam senlede yattığına göre, ikinizide mi alacak şimdi. Nişanlısının ki namusda senin ki değil mi yani.
Yoksa önce onunla evlenip onu temize çıkaracak, boşanınca da seninle mi evlenecek?
Sırayla tabi bu işler..

Senin gibileri gokdelenden sallandirmak lazim ibretlik olsun !
Birgun nisanlanirsan nisanlin seni aldattiginda sakin buraya konu acma.

Kızla mecburen evleniyorum ayağına yatıyorsa, cinselliği bahane esiyor olması gerekiyor, ee bu adam senlede yattığına göre, ikinizide mi alacak şimdi. Nişanlısının ki namusda senin ki değil mi yani.
Yoksa önce onunla evlenip onu temize çıkaracak, boşanınca da seninle mi evlenecek?
Sırayla tabi bu işler..
Hayir canim mevzu oyle degil. Adam konu sahibini seviyor ama nisanlandi. Sonra evlenecek hala konu sahibini sevecek. Bunlar görüşmeyi kesecek mi? Ne alakasi var? Namusu karistirma simdi,aşkta namus olmaz (!)

Back