• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

ben 7 ay okumusum 7 sene ymis adamin iliskisi
ve seni sevdi 6 ayda sensiz yapamiyor oylemi ?

çok safsin kizim,yasin 25 ama akil yasi 15 bile yok galiba ..
sen bekle hele sirani

adama dede çabuk evlensin daha bosanip geri senle evlencek birsuru isi var yazik adamcaza ..

çok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.
danışma gereği duymadığımdan olsa gerek verdiğiniz aklı alamıyorum can not the wich at the moment misali please tray again later..
Edit:insalarla konuşmayı bilmeyen kişiliklerin danışman olması ülkenin iş istihdamının rezilliğini gözlerimin önüne serdi,sizinle hususi konuşmalarını cımbızla seçerek sunan birine yaptığınız lüzumsuzluğa karşı yine çok sakin bir cevap verdim bakınız.

çok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.
sizin danışanlarınızda var. Peki empati kurun nişanlı kızın yerinde olsanız ne yaparsınız? dürüst olun

danışma gereği duymadığımdan olsa gerek verdiğiniz aklı alamıyorum can not the wich at the moment misali please tray again later..
Edit:insalarla konuşmayı bilmeyen kişiliklerin danışman olması ülkenin iş istihdamının rezilliğini gözlerimin önüne serdi,sizinle hususi konuşmalarını cımbızla seçerek sunan birine yaptığınız lüzumsuzluğa karşı yine çok sakin bir cevap verdim bakınız.
hayatı ve doğayı iyi okuyun size başka bişey söylemeye gerek yok..

sizin danışanlarınızda var. Peki empati kurun nişanlı kızın yerinde olsanız ne yaparsınız? dürüst olun
hımmm o zaman konu boyunca bir kendi yazdıklarınızı okuyun bir de benimkileri :) empati kurmaya gerek yok ki bende geçmişte aldatıldım neticede ama şunu biliyorum suç o bayanda değil benim yanlış seçimimdeydi..anladınız mııı yok yine anlamadınız..konunun özüü yanlış seçimler yapmayın bu kez oldu mu? yok yine olmadıı

O karaktersiz bi adammis muhtemelen nisanlisiyla senin tabirinle evli gibi iliski yasamiyorlardir buyuzdende seni kullaniyor sadece :D sende hak ediyon

hımmm o zaman konu boyunca bir kendi yazdıklarınızı okuyun bir de benimkileri :) empati kurmaya gerek yok ki bende geçmişte aldatıldım neticede ama şunu biliyorum suç o bayanda değil benim yanlış seçimimdeydi..anladınız mııı yok yine anlamadınız..konunun özüü yanlış seçimler yapmayın bu kez oldu mu? yok yine olmadıı
salağız biz ondan siz boşverin bizi ,keşke bir danışmandan yardım alsaydınız,bu zamana kadar çoktan atlatırdınız.

danıştım işte hacı sana danışanların varmış ya.. Bakıyorum yokk olmadı göremiyorum yine bakıyorum yok yine olmadı göremiyorum:KK47::KK47::KK75::KK75:

adam diyormuş ya..evlenip boşanıcam
onu sevmiyorum ,seni seviyorum falan
olsa olsa bunu diyordur Yeliz...
ama yani akıl var mantık var...
adam şu an doğruyu söylese bile (ki sanmıyorum)
vakti gelince boşnmaz,heleki mecburiyetten evleniyor ya...öyle demiş
demek ki sağlam bir çıkarı var evlenmek için..yani konu sahibi adamın
nişanlısını sevmemesi senün için daha dezavantaj
sevince hüç olmazsa soğuyorsun
boşanıyorsun...ama çıkar amaçlı evlilik öyle mi ;)

salağız biz ondan siz boşverin bizi ,keşke bir danışmandan yardım alsaydınız,bu zamana kadar çoktan atlatırdınız.
hakikaten bence sende acayip bir aldatılma korkusu var yada aldatılıyosun ya da geçmişte aldatıldın..zavallı nişanlı kız psikolojisi oradan mı ayrıca ben sizden çok sıkıldım hakkatten.

ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca

Böylesi daha mı iyi yani?
Kandırarak yaşamak?
Bu nasıl çirkin bir kafa yapısıdır?!
Neyi örtmeye çalışıyorsun bu lafla?
Onun diğer kızdan ayrılması en sağlıklı olanı.
Kızı kandırmanız değil.

Ama burada elbette ki o ş....z sevgilin suçlu en çok.
O da ayrı mevzu. Ne kadar küfretsen yetmez böyle pislik heriflere.

bana niye yazıyosun ki hala
yazı yazma yeteneğim olduğundan ve yazı yazmanın cezai yaptırımı olmadığından bir de bende yazmaktan vazgeçtim zaten hadi sana hediyem olsun parmaklarımı gereksiz yere aşındırdığımı farkettim aldatanlar dünyasında uç fikirlerinizle ve danışanlarınızla mutluluklar hoşçakalın esenkalın;)

Back