- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
ohh yazmayacak artık ne güzel ..kendini geliştirmen dileğiyle mutlu gecelerr :)yazı yazma yeteneğim olduğundan ve yazı yazmanın cezai yaptırımı olmadığından bir de bende yazmaktan vazgeçtim zaten hadi sana hediyem olsun parmaklarımı gereksiz yere aşındırdığımı farkettim aldatanlar dünyasında uç fikirlerinizle ve danışanlarınızla mutluluklar hoşçakalın esenkalın
ohh yazmayacak artık ne güzel ..kendini geliştirmen dileğiyle mutlu gecelerr :)
Seninde danışanların varmış işte hacı ben sana bir şey diyo muyum allasen?ne hikmetse herkes kendi düzeyinden yazıyor öyle'' hacı'' falan komiksin ama :)
yaş kaç dombik??Seninde danışanların varmış işte hacı ben sana bir şey diyo muyum allasen?@HanimKelesimiGetir hanım ablam sevgiler hayırlı geceler...
Ama sen de cevap verdn ve devam ettirdin günaha ortak oldun?ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
onunla artık konuşmak görüşmek istemediğini söylersin ve numaranı değişirsen metresliği bırakmış olursun canım. sen buna böyle davrandıkça diğer kızla evlenir sana da ayrı bir ev açar bir sana gelir bir ona. bunu görmemk için cidden kör olmak lazım. kesin tavrını koymalısın.ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
Hayir canim mevzu oyle degil. Adam konu sahibini seviyor ama nisanlandi. Sonra evlenecek hala konu sahibini sevecek. Bunlar görüşmeyi kesecek mi? Ne alakasi var? Namusu karistirma simdi,aşkta namus olmaz (!)Kızla mecburen evleniyorum ayağına yatıyorsa, cinselliği bahane esiyor olması gerekiyor, ee bu adam senlede yattığına göre, ikinizide mi alacak şimdi. Nişanlısının ki namusda senin ki değil mi yani.
Yoksa önce onunla evlenip onu temize çıkaracak, boşanınca da seninle mi evlenecek?
Sırayla tabi bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?