- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 40
[QUOTnişanlısını post: 37794079, member: 637818"]Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?[/QUOTE]
Yani nisanlisini nisanlamadan önce sizinle aldatmaya başlamış...ne kadar etik tartışılır.
O kız da sonuçta 7 yılını vermiş ve adam onu aldatiyorsa sizi de ileride neden aldarmasin...vazgeçince..o sizi arasa da sürdürmeyi.
...yasak ilişki olduğu için sırf zevk veriyor ikinize de ...soylediklerim aci olabilir ama gerçek maalesef...
Yani nisanlisini nisanlamadan önce sizinle aldatmaya başlamış...ne kadar etik tartışılır.
O kız da sonuçta 7 yılını vermiş ve adam onu aldatiyorsa sizi de ileride neden aldarmasin...vazgeçince..o sizi arasa da sürdürmeyi.
...yasak ilişki olduğu için sırf zevk veriyor ikinize de ...soylediklerim aci olabilir ama gerçek maalesef...