• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

[QUOTnişanlısını post: 37794079, member: 637818"]Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?[/QUOTE]
Yani nisanlisini nisanlamadan önce sizinle aldatmaya başlamış...ne kadar etik tartışılır.

O kız da sonuçta 7 yılını vermiş ve adam onu aldatiyorsa sizi de ileride neden aldarmasin...vazgeçince..o sizi arasa da sürdürmeyi.
...yasak ilişki olduğu için sırf zevk veriyor ikinize de ...soylediklerim aci olabilir ama gerçek maalesef...

ne mi yapman lazım?
ayrılman lazım.
bir an önce bu ilişkiye son vermen lazım.

sizinle evlensin. Birlikte 3. bir kişiye zarar veriyorsunuz. ileriki aylarda bu durumun adı ZİNA olacak. Sessiz kalarak büyük suç işliyorsunuz. Diğer kişinin aldatılmasına çanak tutuyorsunuz. Hiçbirşey sizi aklamıyor. Onu bırakın sizi alsın.

Anammm şoktayim yaa laaa bu ne b*k Emmi ya yorumlarida okudukca soktan soka girdim ne diyim nisanli kizada uzuldum konu sahibinede o ser*fsizede dicem lafim yok utanmaz arlanmaz madem kizi sevmiyon ne diye nisanlaniyosun kizla konu sahibi sende saf olma ya 2014teyiz bak gozunu ac azcik o adamdan hayir yok sanaaa bas tekmeyi gitt!

aynen katılıyorum ben yaptığım doğru demedim ama bana ettiği sözler tavırlar beni de ümitlendirdi en başlarda bana boşanacağımı biliyorum sevmiyorum ama evlenmem lazım dedi hep ki hala soyluo hatta gecenlerde evliliğimiz konusu kesin değil dedi ne anlardınız siz olsanız?.ben aşık değilim ona dedi. ben kendi kendime gelin güvey olmadım en baştan bugune

af edersiniz ama yediniz mi sizde bunları.
o kadar belli ki göz boyamak için söylediği.
Allah bilir nişanlısına da gidip aşkım bebeğim biriciğim senin için ölürüm biterim diyordur.
şu hikayede acırım acırım nişanlı kıza acırım. gerisi yalan dolan.

olaylara doğru bakarsanız görürsünüz 2001 den beri insan psikolojisi okuyorum polyanacılıkla ne alakası var..bakış açınızı genişletin biraz.

İnsan psikolojisi okuyorsun peki...

Daha önce de kızın "zavallı" bir durumda olduğunu yazmışsın

Peki şunu soruyorum insanda özgür irade kavramı yok mudur?

İnsan zavallı olmayı bile kendisi seçer.

hakikaten bence sende acayip bir aldatılma korkusu var yada aldatılıyosun ya da geçmişte aldatıldın..zavallı nişanlı kız psikolojisi oradan mı ayrıca ben sizden çok sıkıldım hakkatten.

ay lütfen düşündüğüm yelda olma lütfen :KK47:
eğer oysan söylemiş bulunayım içimde kalmıştı insan psikolojisi okutmuyorlar size 3-5 ayda sertifikayı verip yolluyorlar kendi şarlatanlıklarına alet edip sonra böyle gelip psikolog gibi davranıyorsunuz :KK47:

arkadasım kusura bakma seni yermek bana dusmez ama ben hayret edıyorum iliskisi olan bır adaqmla nasıl bır ilşskiye baslıyorsunuz sevmeyen hıcbır adam 7 yıl bır kadınla ılıskı yasamaz senın sevgılın aynı kalpte ıkı ınsan tasıyabılen mahlukatlardan ben dıger kıza senden daha cok uzuldum nasıl oluyor da bu adamın yediği halttan haberı olmuyor ve senın onunlayken dıger kızla yasadıkları ona karsı hıslerı hıc mı aklına gelmıyor nasıl sevıyor nasıl sevısıyorsun lutfen kusura bakma ama benımde 6 yıllık ılıskım var sevgılım boyle bırsey yapsa anlayamam benım aptallıgm olur adam da karakter yok basta onu kabul et senın aılenle tanısmasını da gozunde buyutme o kadar cıddı bır adım attıgını dusunecek yapıda değil bır adam degıl bellıkı ayrıca sana nısanlımı sevıyorum dıyecek halı yok değil mı ikinizi idare etmek icin sana yalanları sıralıyor sen boyle bır adama nasıl guvenıyorsun sevmese asla surmez 7 yıl ılıskı evlenmek zorundayım dıyorsa sevgılısyle ılıskı yasamıstır o sebeple ayrılamam dıyordur ama o karakterdekı adam o kadar vıcdan sahıbı olur mu sen dusun. bu ısın sonu yok o kızın yerınde sen de olabılırdın nasıl bır hayal kırıklıgı dusun yıllarını vermıs yol yakınken don hakka gırıyorsun sen onun elının altındakı cerezden baska bır sey değilsin esas kadın nısanlısı bunu kendıne yedirebılıcek mısın yarın bugun evlenecek metres olmayı kabul edecek mısın o esıyle sarılıp uyurken sen uykusuz geceler gecıreceksın onun bır hayatı olucak sen sadece eglencesı senın bır hayatın bıle olmayacak ıkı uc saat eglenerek gecırılen zaman ıcın mı hayatını hıce sayacaksın hem kendıne hem o kızcagıza yapma bunu dilerim o kızda o adamın gercek yuzunu gorur heo derim bır kadının dusmanı yıne bır kadındır bunu da tekrar dogrulamıs olduk ...

hanımlar sevgililerimizi nişanlılarımızı yada eşlerimizi birileri kapıp kaçırmıyor adamlar kendi istekleriyle gidiyor senin benim ya da onun yerine başkalarını tercih ediyorlar..adam tercihini yapmış ama hala diğer tarafa oynuyor
Konu sahibi de oynamasaymis bile bile adamin nisanli oldugunu. Hala da sacmaliyor. Allah onu da o adami da bdigi gibi yapsin. Yaptiklari igrenc ve karaktersizce.

Boşverin hiç sorun değil..Burada sıkışınca belaltı vurulmasına alışığım ben.
Diyorum ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..
Yavuz hirsizdan da ote konusahibi. Evlere uzak boyle kadinlar.
Yazdiklarindan sadece su anlasiliyor. Herseyi bilerek ve isteyerek yapiyor. Ne yaptiginin da, yaptigi seyin ne kadar kotu oldugununda gayet farkinda.

anaammm.. noluyor lan... dünyanın çivisi çıktı.. cidden..
bak hiç komik değil, hadi dostum mantığını yine unutmuşun evde :(

yazık ya çapsızın birine 7 yıl emek ver arkandan kuyunu kazsın sevmıyomuşda bilmemneymiş adam olsun açıklasın kıza madem o da sevılmediğini bilsin... kapılardan ırakkk

Evli adamlarla beraber olan her kadın adamın zorunluluktan evliliğini yürüttüğünü, aslında kendini sevdiğini, bu tarz diğer ilişkilerden farklı olduklarını düşünür. Başka türlü niye devam etsinler. Aslında adam şerefsiz, kadın kötü öteki 2.kadın, ilişkileri de geleceği olmayan, çoğu zaman sekse dayanan rezil ilişkilerdir. Senin düşündüğün gibi bile olsa adam evlenince herkes gözünde bu şekilde olacaktır. Ve sen ayrıl demesen de yuva yıkan kadınsın kusura bakma. Adamın eşini aldattığı kadınsın çünkü. Acil durumla yüzleş. Adama bu duruma kendini düşürmeyeceğini söle, isterse 2 sene arasın dönme. Düşündüğün gibi seni seviyorsa bir yolunu bulur, nişanı atar ve yanına gelir. Gelmesse zaten öbür kıza duyduğu sorumluluk ağır basıyorsa senin anlamın daha azdır hiiiiç tartışmasızz. Ne sen tartış me o... Bu arada boyle sorumluluk bilinci de yerin dibine batsinn.. Ayrilmam ama aldatabilirimm,,

cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
Haklisin birbirimize destek olmaliyiz. Senin olayin nerden tutsa insanin elinde kaliyor. Seni ne konu da destekleyebilir ki bir kimse. Yaptigin basindan sonuna yanlis sen de cok iyi biliyorsun. Biz gunah cikarma mercisi deyiliz kusura bakma.

Her evli nişanlı adamda aynı söz.sevmiyorum devam etmek zorundayım.heleki çocuk varsa daha da kolay.çocuk için sürdürüyoruz zaten sevmiyoruz birbirimizi.
Evlenmek zorundaymış.seni yeterince sevse böyle bi konumda bırakmaz bence.
Karakteri bozuk bu adamın.nişanlıyken başka biriyle tanışmış sevmiş aşık olmuş.şimdi nişanı atsa seninle birliktelik yaşasa bile aynısını yaşamayacağını nasıl bilceksin.nasıl güvenceksin.senden başkasının olmadığına emin misin birde.

Seni sevseydi başkasıyla nişanlanmazdı sonuç olarak o bir erkek .Günahsız bir kızın ahını alma derim artık herşey için çok geç. Şuan sen iki kişinin arasına giren biri oluyosun yapma arkadaşım hem ayıp hem günah

Seni sevseydi başkasıyla nişanlanmazdı sonuç olarak o bir erkek . Günahsız bir kızın ahını alma derim artık herşey için çok geç. Şuan sen iki kişinin arasına giren biri oluyosun yapma arkadaşım hem ayıp hem günah

Ah yazik kandiriliyorsun cidden kendin son vermen lazim bu iliskiye. Burda okudugum 100 evli adamla iliski konularinin 99unda zaten karisini sevmiyor, bosanma asamasindalar ama nedense hic bitiremiyorlar iliskileri. Seni o kadar seviyorsa sana nisan taksin. Yasak elma misali tatli geliyosun ona.. seni yan cebe koymus istedigi gibi oynatiyor. Masum bi kizin ahini alma agirligini koy ve bu iliskiyi bitir.

Ya yazmayacaktim ama dayanamadim artik... Gozune ac gozunuuu... Yil 2014 ne mecburiyetinden bahsediyorsun sen yaa, adam nisanlisiyla bile isteye evlenecek seninle son bekar gunlerinin tadini cikariyor iste... :( bak ben 20 yasinda universite okurken boyle bi adam karsima cikti bilmem kac senelik bir birlikteligi vardi ama guyaaa bana asik olmustu bensiz yapamiyordu ben de o zaman niye sevgilinle devam ediyorsun o kiza yazik degil mi baskasina asikken demistim yok efendim birlikte olmuslar da kiza bi soz vermis de evlenmek zorundaymis da bilmem ne.. Cok kostu pesimden yuz vermedim cok aradi okulda surekli yanimda biterdi.. Sonraki sene kizla nisanlandi ama benden umidi kesmisti ya artik surekli baska kizlarin pesinde dolanirdi okul bitene kadar boyleydi okul bitti biter bitmez evlendi simdi cok mutlu bir evliligi var bir de kizi... Seneler sonra beni aradi ne dedi biliyor musun ben cok hatalar yaptim esime karsi simdi benim de bi kizim var ya birileri de benim kizima benim baska kizlari daha cok annesine davrandigim gibi davranirsa ne yaparim dedi ben de Allah korusun ama bu korku bile sana yeter umarim dedim... Bunlarin hepsi boyle hepsinden ayni hikaye kanma kanmamak senin elinde... Bu olay 10 sene oncesinin olayi adamlardaki yalanlar hep ayni saf olma yaaaa

Back