- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
ne diyon sen hacı yaaacidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
bencede tek takıl sen valla bak hayatta yapabileceğin en büyük sevabı işlersin ,hatta belki bu sayede şirinleri bile görebilirsinevet ben bu işten vazgeçiyorum biriyle mutsuz olacağıma tek başıma mutsuz oluyum daha iyi...
Bilmem..Hayatımın bir köşesindeki bir hatamdan haketmişimdir..
Lakin stepne olmadım şimdiye kadar kastettiğin buysa.
doğru söylüyo kadın kadına bunu yapar mı ayol a aaaane diyon sen hacı yaaa
bu yaş grubunda öğrencilerim var benim hayata ve mantığa ne kadar uzak olduklarını görseniz inanamazsınız. o yüzden çok anormal gelmedi bana durum ortada saf ayşe gibi dolanıyorlar..şunu anlamıyorsunuz bir türlü bu kızcağız kullanılıyorrrrr yazık günah..yarın alıp ötekini eş yapacak ya bu..
tebrikler bir kaç. ay sonra level atlayarak metresliğe terfi edeceksiniz
evli çift gibi harika ilişki yaşamanın bedeli nedir
öyle demeycen ey hüsam buraya yazdığın fantazini tez zamanda yaşaman Allahtan tek dileğim yazacan...tek farkla hiçbir şeyden haberi olmayan esas nişanlı kız pozisyonuna bürünecen ama diye de ekleyecenBir de gelmis burda cok masum birseymis gibi yazmissiniz yorum yapanlara saldiriyosunuz. En kisa sürede ayna bulun bir tane ama icinizin cirkinligini gösteren cinsten olsun!
kapat kapat sineği bol kaçar maçar neme lazımağzım acık okuyorum konuyu şu an
bu kız olayın aşk olmadığının farkında değil yalnız..Evet aynen öyle olacak evlenince de belki takılır o erkek müsvettesi bunla ya da yeni metresler bulur. Nişanlı kız anlarda evlenmeden kurtulur o yaş grubunda bende çok duygu sömürüsü yapan saf ayağına yatan gördüm çocuk değil mantıklı olsun akıllı olsun nişanlı adamla ne işim var demeli kendine ha demiyorsa onun da işine geliyordur. Aşk sevgi bu değil zira...
doğru söylüyo kadın kadına bunu yapar mı ayol a aaaa
sayın hocam polyannanın ülkemiz şubesini yaşatıyor gibisiniz iyi niyetinizi acayip taktir ettim sayenizde kendimi çok iğrenç fesat kötü kalpli bir insan gibi hissediyorum bu işte bir sıkıntı var yeminle..bu kız olayın aşk olmadığının farkında değil yalnız..
ohoo üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz hesabı şimdi kıpır kıpırdır ohık mık benim derdim bana yeter aslında yaaa nerde bu adam
ohoo üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz hesabı şimdi kıpır kıpırdır o
görev beklemez hacı nokta
olaylara doğru bakarsanız görürsünüz 2001 den beri insan psikolojisi okuyorum polyanacılıkla ne alakası var..bakış açınızı genişletin biraz.sayın hocam polyannanın ülkemiz şubesini yaşatıyor gibisiniz iyi niyetinizi acayip taktir ettim sayenizde kendimi çok iğrenç fesat kötü kalpli bir insan gibi hissediyorum bu işte bir sıkıntı var yeminle..
seni anlarımda birinci şart bi dam bulgidiyorum ben 3 aylık bebemle görev yerine
Doğru diyon hacıbirşey beni çok rahatsız etti ben bu siteye bikaç yıl önce üye olmuştum ama son birkaç gündür giriyorum.''.kadınlar klübü''
vayyy!!! kadınlar genelde birbirlerini aşağlamaktan başka birşey yapmıyor ne enteresan bıraksan saç baş girişecekler.. sanal bir kulüpte bile anlaşamıyoruz yani ne yazıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?