nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

ne diyon sen hacı yaaa

evet ben bu işten vazgeçiyorum biriyle mutsuz olacağıma tek başıma mutsuz oluyum daha iyi...
bencede tek takıl sen valla bak hayatta yapabileceğin en büyük sevabı işlersin ,hatta belki bu sayede şirinleri bile görebilirsin

Evet aynen öyle olacak evlenince de belki takılır o erkek müsvettesi bunla ya da yeni metresler bulur. Nişanlı kız anlarda evlenmeden kurtulur o yaş grubunda bende çok duygu sömürüsü yapan saf ayağına yatan gördüm çocuk değil mantıklı olsun akıllı olsun nişanlı adamla ne işim var demeli kendine ha demiyorsa onun da işine geliyordur. Aşk sevgi bu değil zira...

Bir de gelmis burda cok masum birseymis gibi yazmissiniz yorum yapanlara saldiriyosunuz. En kisa sürede ayna bulun bir tane ama icinizin cirkinligini gösteren cinsten olsun!
öyle demeycen ey hüsam buraya yazdığın fantazini tez zamanda yaşaman Allahtan tek dileğim yazacan...tek farkla hiçbir şeyden haberi olmayan esas nişanlı kız pozisyonuna bürünecen ama diye de ekleyecen

bu kız olayın aşk olmadığının farkında değil yalnız..

bu kız olayın aşk olmadığının farkında değil yalnız..
sayın hocam polyannanın ülkemiz şubesini yaşatıyor gibisiniz iyi niyetinizi acayip taktir ettim sayenizde kendimi çok iğrenç fesat kötü kalpli bir insan gibi hissediyorum bu işte bir sıkıntı var yeminle..

Her vakit gecireni asik sanmayin Allah askina.. niye nisanlanmis acaba ?

Arkadaslar susıyım dıorum dayanamıorum . Konu sahıbı sana seslenıyorum demin erkek yapsa sırtı sıvazla ır demekte ne oluyor ??? Onu anca Yenı ergenlge gırmıs kişilerin anneleri babaları yapar... Burda 2 kızı elinde tuttugu ıcın sırtı sıvazlanmaz.... Ayrca erkek ten dha cok hatalı olan da konu sahıbıdır . Nişanlndgnı bildiğin halde ayrılmamışsın. Sana soruyorum Pekı sen sewmediğin bi adamla nişanlanmayı ve sewdgn ınsanında buna hc bsey demeyp susup oturup uzulmesnı goz alrmydn ... Senın o sewdgn adam serefsızın teki kızım sende o diğer kıza hala gdıp bişey soylemedgn için sen Onlardan daha serefsizsin inşallah aynısı senin basına gelir de dersini alırsın !!!!!!

birşey beni çok rahatsız etti ben bu siteye bikaç yıl önce üye olmuştum ama son birkaç gündür giriyorum.''.kadınlar klübü''
vayyy!!! kadınlar genelde birbirlerini aşağlamaktan başka birşey yapmıyor ne enteresan bıraksan saç baş girişecekler.. sanal bir kulüpte bile anlaşamıyoruz yani ne yazıkkk

Madem seni seviyor niye başkasıyla nişanlanıyor?
kafasına silah dayamadılar ya
adam seni cepte sayıyor
ben evlensem de bu ilişki devam eder
7 yıllık ilişkimi biliyor sorun etmiyor
nişanlandım yine sorun yok
yarın öbür gün evlenirim boşanırım boşanıcam derken bi 2 3 yıl takılırım diye düşünüyor

sayın hocam polyannanın ülkemiz şubesini yaşatıyor gibisiniz iyi niyetinizi acayip taktir ettim sayenizde kendimi çok iğrenç fesat kötü kalpli bir insan gibi hissediyorum bu işte bir sıkıntı var yeminle..
olaylara doğru bakarsanız görürsünüz 2001 den beri insan psikolojisi okuyorum polyanacılıkla ne alakası var..bakış açınızı genişletin biraz.

Doğru diyon hacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…