yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))33 yaşındayım..
Bu eksende sabaha kadar dönebiliriz, söylediklerinizde hemfikirim, aksini iddia etmiyorum lakin bu başka bir tartışma konusu.
yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))
asıl kandırılan nişanlanan kız, konu sahibi değil kesinlikle. Konu sahibi bilerek kabul ediyor herşeyi kandırılma neresinde?yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))
yazmıyım diyorum ama bana dedin ki 'yaşattığını yaşarsın umarım'... sen neden yaşadın?Kandırılan? Peki..Siz ısrarla konu sahibesinin kandırıldığını düşünün..
Ben iradesizlik ve bencillik diyorum.
yazmıyım diyorum ama bana dedin ki 'yaşattığını yaşarsın umarım'... sen neden yaşadın?
yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))
çok acımasız ve kötüsünüz!!!!!!!yazmıyım diyorum ama bana dedin ki 'yaşattığını yaşarsın umarım'... sen neden yaşadın?
tebrikler bir kaç. ay sonra level atlayarak metresliğe terfi edeceksinizArkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
ben hala ikisininde kandırıldığını düşünüyorum..allah kimseyi kadınların eline düşürmesin kadının en yakın düşmanı yine kadınasıl kandırılan nişanlanan kız, konu sahibi değil kesinlikle. Konu sahibi bilerek kabul ediyor herşeyi kandırılma neresinde?
çok acımasız ve kötüsünüz!!!!!!!
bilen bir kadın nasıl kandırılır adam seviyorum seni karım gibi ol deyince kanılıyor mu,hiç bir dalgadan haberi olmayan nişanlı mevzuyu öğrense kişiliksiz herif kıstırıp kuyruğunu o bir hataydı o kız paranoyaktı diye saçmalayacak olan bir kişiliksize kim ne kadar güvenebilir kiben hala ikisininde kandırıldığını düşünüyorum..allah kimseyi kadınların eline düşürmesin kadının en yakın düşmanı yine kadın
cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek kiben hala ikisininde kandırıldığını düşünüyorum..allah kimseyi kadınların eline düşürmesin kadının en yakın düşmanı yine kadın
haklısınız hala hatam varsa diyen birisinden beklenebilecek hareketBoşverin hiç sorun değil..Burada sıkışınca belaltı vurulmasına alışığım ben.
Diyorum ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..
bu yaş grubunda öğrencilerim var benim hayata ve mantığa ne kadar uzak olduklarını görseniz inanamazsınız. o yüzden çok anormal gelmedi bana durum ortada saf ayşe gibi dolanıyorlar..şunu anlamıyorsunuz bir türlü bu kızcağız kullanılıyorrrrr yazık günah..yarın alıp ötekini eş yapacak ya bu..Hımm kandırılan konu sahibine bakalım adam nişanlı ama beni seviyor ailemle tanıştı ama arkadaş olarak biz karı koca gibiyiz bla bla bla bence kandırılan bir kadın var zira konu sahibi madem öyle nişanlınla bağın o yüzük sevmiyprsan ayrıl gel diyecek ayyy bana umut verdi ben naptım kiii demeyecek
Nişanlısı bence kandırılan kadın yani tek kandırılan var erkek müsvetdesi nişanlı ama kafa dengi kız düşürmekte de zorlanmıyor hiç konu sahibi olmasa başkası olurdı tencere kapak yani bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?