• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Kınancak bir şey yok etik değil ve miğde bulandırıcı bu durum moda sözlersen oldu bu da

Evlisiniz bilmiyorum ya da nişanlı ama nişanlınız ya da eşiniz karaktersiz çıkıp kendine metres sevgili veya her ne sıfat olursa olsun bulursa burada dediklerinizi dersiniz ikisine de

Nişanlı adam değil konu sahibi hangi konumda iyi biliyır zaten diğer kadın umarım yakalarda hayatını kurtarır
dünyada her gün neler oluyor ne pislikler dönüyor herkes biliyor de mi farkında..bu kız sevildiğini sanıyor ve beni seçer diye bekliyor o kadar zavallı bir durumda aslında..böyle insanlar çıktı karşıma eş olmaz onlardan etrafta her zaman çeldiriciler vardır erkek için de kadın için de ama yanınızdaki mert olacak değilse yürüsün gitsin zaten..

Ya hala ne yapmaliyim diyorsun ya , kendi sacimi basimi yolasim geldi ..

NE YAPABILIRSIN ? Ayrilmalisin hemde hemen .
Birde ben baski yapmiyorumda , yuva yikmiyorum diyosun .
Daha ne yapacaksin ?? Ayrmadan o yalan mukemmel iliskine devam et ozaman kandirilmaya devam et.

Seni seven adam , nisanlanmazdi bukadar basit sanki cocugun basina silah dayamislarda zorla nisanlanmis .

Evlenicem bosanicamda diyordur o simdi.

Kendini bir dakika o kizin yerine koy , senin nisanlin 7 yilini verdigin adam seni boyle cirkin sekilde aldatsa nasil hissederdin kendini?

ayrıca hayır evli gibi derken her an her zaman beraber vakit geçirmek yemek yemek gezmekden bahsediorm zaten ben bunu nişanlısı ile yapmadı mı yaptı mı bilmiorm
Hee adam zaten sadece seni dusunuyor , 7 yilik sevdigi kizi hic gezdirmemistir .
Onlar gorusmeden nisanlanmiszir hata .
Bukadar savunma bu Cirkin iliskini...

Farkettiyseniz 2. paragrafta çoğul konuştum, yani hırsızı da içeriyor o yazdıklarım.
Kaldı ki hırsız burada olsa çok daha ağır yorumlar yapılır.

Sırf hemcinsiniz diye masumlaştırmaya çalıştırarak kara muratlığa soyunup savunmaya geçmenizin alemi yok..Konu hassas..Allah akıl vermiş, irade vermiş, ahlaki değer(?) vermiş..Kimse çocuk değil..

Ve evet, aldatılan ve akabinde boşanan bir kadınım..Aldatılmasaydım da tepkim bu yönde olurdu.
aldatılmak çok zor bir durum kimseyi de hemcinsim olduğu için savunmam..ama bir yerde yanlış var kadın ya da erkek tek başına aldatmıyor yani hiçbir kadın bir başkasının eşini çalmıyor adam buna meyil veriyor ortam hazırlıyor..düşünmüyor evdeki kadını emeğini çoluk çocuğunu..

dünyada her gün neler oluyor ne pislikler dönüyor herkes biliyor de mi farkında..bu kız sevildiğini sanıyor ve beni seçer diye bekliyor o kadar zavallı bir durumda aslında..böyle insanlar çıktı karşıma eş olmaz onlardan etrafta her zaman çeldiriciler vardır erkek için de kadın için de ama yanınızdaki mert olacak değilse yürüsün gitsin zaten..

nerde ahlaki değer ? Bir kadın aman beni seçebilir ümidiyle ne diye nişanlı adamla beraber olur? nerde akıl nerde fikir?

Ne kadar basit olmuş böyle durumlar artık. Evli adamlarla,nişanlılarla ilişki yaşamak.. Aşık olmak.. Ne kadar kolay geliyor size bunlar böyle? Bi de akıl istiyorsunuz öyle mi? Yaptığınız çok mu doğru bişey? Ne denmesini istersiniz?
Bugün başkasıyla nişanlıyken sizi yanında gezdiren,sizle birlikte olduğunda size napar? Azıcık empati yapsanız. Belki biraz vicdanınız,merhametiniz olsaydı o kızın yerine kendinizi koyar yapılması gerekeni çoktan yapardınız.
Nerden ele alınırsa alınsın elde kalıncak bi konu. Nerden tutulursa tutulsun. Çok uzatmayayım.
Allah doğru yolu bulmayı nasip etsin. Aklınızı başınıza getirsin..

O örneklerden uzakmı yaşıyor sanki konu sahibi akıl var mantık var adam nişanlı bunu bile bile hareket ediyor. Adamın nesi oluyor sizce şimdi ?

Nişanlı adamla ne işim var yerine seviyor beni bana aşık u'ümit veriyor felan kılıf boş iş sadece kendini masuma çekmek lise çağında ki kıza desen nişanlıyla işim ne olur der sanki konu sahibi ufak

aldatılmak çok zor bir durum kimseyi de hemcinsim olduğu için savunmam..ama bir yerde yanlış var kadın ya da erkek tek başına aldatmıyor yani hiçbir kadın bir başkasının eşini çalmıyor adam buna meyil veriyor ortam hazırlıyor..düşünmüyor evdeki kadını emeğini çoluk çocuğunu..

Bunu inkar etmiyorum zaten. Dediğim gibi, hırsıza daha fazla sövüyorum bu durumda.
Lakin bir kadın değerini kendi belirler.
Bilerek, isteyerek, bilinçli bir şekilde bağlı bir erkekle beraber olan bir kadın, erkekten daha değersizdir gözümde.

Farkettiyseniz 2. paragrafta çoğul konuştum, yani hırsızı da içeriyor o yazdıklarım.
Kaldı ki hırsız burada olsa çok daha ağır yorumlar yapılır.

Sırf hemcinsiniz diye masumlaştırmaya çalıştırarak kara muratlığa soyunup savunmaya geçmenizin alemi yok..Konu hassas..Allah akıl vermiş, irade vermiş, ahlaki değer(?) vermiş..Kimse çocuk değil..

Ve evet, aldatılan ve akabinde boşanan bir kadınım..Aldatılmasaydım da tepkim bu yönde olurd
nerde ahlaki değer ? Bir kadın aman beni seçebilir ümidiyle ne diye nişanlı adamla beraber olur? nerde akıl nerde fikir?
asıl sen neden bu kadar agresifsin bir şey doğru yada yanlıştır sende kendince yanlışsa evet yanlış dersin...her insan hata yapabilir önemli olan bunu görüp ders çıkarmaktır ve ben hataysa hatamı da kabul edebilirim zaten çok merak ediyorum senin yaşın kaç acaba benden büyüksen daha ılımlı ve yol gösterici konuşman lazım boyle sinirli değil

asıl sen neden bu kadar agresifsin bir şey doğru yada yanlıştır sende kendince yanlışsa evet yanlış dersin...her insan hata yapabilir önemli olan bunu görüp ders çıkarmaktır ve ben hataysa hatamı da kabul edebilirim zaten çok merak ediyorum senin yaşın kaç acaba benden büyüksen daha ılımlı ve yol gösterici konuşman lazım boyle sinirli değil

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Sende ders çıkaracak bir tavır göremedim ben. Dediğim gibi, umarım yaşattığını yaşarsın.

işte onu diyorum ahlaki değer anlamında kim bilir şu anda kaç kadına tecavüz ediliyor.kaç kişi birilerini madde bağımlılığına sürüklüyor kapılarının önünde oynayan çocuklar kaçırılıp organ mafyası kurbanı oluyor,insanlar ekmek parası peşindeyken ölüyor birileri daha zengin olsun diye.. ahlaki değerlere bu kadar dar açıdan bakmayalım..kako toplayan insanlar hiç çikolata yememiş biliyor musunuz yemiş olsalardı toplamazlardı artık.

Bak canım ne yapmalıyım demişsin.
25 yaşında doğdun say hayatına
Geçmiş gitmiş unut bir günde demiyorum sana
Ama sıfırdan baslamak gerek bazen
Bir adam sevmissin
Sana göre dünyanın en iyi en eğlenceli en yakışıklı adamı belki
Ama sana yaptıkları yaşattıkları aksini söyler bize..
Sana geliyor ailenle tanışıyor ama başkasını eslige layık görüp başka anaya ana başka babaya baba diyecek....
Bir şeyin yedeği de olur evlerimizde
mesela kagit havlu gibi...
değerini bilmek değerini düşürmemek ...
Değerli olduğunu bil Melis ve kimsenin sana yedek muamelesi yapmasına müsade etme
Sağlıcakla kal...

madem üslubuma değindin ve çok sert buldun anla ki hatan büyük anla ki yanlışın büyük anla ki yolun yol değil.Senin gibiler yuva yıkar senin gibiler hayatta kaybeder senin gibiler üzer!!! Sen hala hatam varsa diyorsun!! senin şu hatam varsa dediğin yüzünden kaç insan üzülür kaç insan kahrolur kaç insan hayata küser'!! Yemişim sevdanızı!!! Senin sevda dediğin şey neyse neyse neyseeeeeee

konuyu açan arkadaşım sana diyeceğim son şey bu adam hayatı boyunca birilerini aldatacak bari sen kaç kurtul..

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Sende ders çıkaracak bir tavır göremedim ben. Dediğim gibi, umarım yaşattığını yaşarsın.
Bak canım ne yapmalıyım demişsin.
25 yaşında doğdun say hayatına
Geçmiş gitmiş unut bir günde demiyorum sana
Ama sıfırdan baslamak gerek bazen
Bir adam sevmissin
Sana göre dünyanın en iyi en eğlenceli en yakışıklı adamı belki
Ama sana yaptıkları yaşattıkları aksini söyler bize..
Sana geliyor ailenle tanışıyor ama başkasını eslige layık görüp başka anaya ana başka babaya baba diyecek....
Bir şeyin yedeği de olur evlerimizde
mesela kagit havlu gibi...
değerini bilmek değerini düşürmemek ...
Değerli olduğunu bil Melis ve kimsenin sana yedek muamelesi yapmasına müsade etme
Sağlıcakla kal...
çok net ve guzel yazmışsın tesekkür ederim

madem üslubuma değindin ve çok sert buldun anla ki hatan büyük anla ki yanlışın büyük anla ki yolun yol değil.Senin gibiler yuva yıkar senin gibiler hayatta kaybeder senin gibiler üzer!!! Sen hala hatam varsa diyorsun!! senin şu hatam varsa dediğin yüzünden kaç insan üzülür kaç insan kahrolur kaç insan hayata küser'!! Yemişim sevdanızı!!! Senin sevda dediğin şey neyse neyse neyseeeeeee
Soylenecek baska bisey kalmamisss. Cokkk dogru cok

Bunu inkar etmiyorum zaten. Dediğim gibi, hırsıza daha fazla sövüyorum bu durumda.
Lakin bir kadın değerini kendi belirler.
Bilerek, isteyerek, bilinçli bir şekilde bağlı bir erkekle beraber olan bir kadın, erkekten daha değersizdir gözümde.
yaşınız kaç? merak ettim. eğer 30 civarındaysa son 10 yılda kadınların ve erkeklerin kalitesindeki düşüşü gözlemliyorsunuzdur.. bence bunların hepsini kadınlar erkeklerden öğrendi haksız mıyım..günümüzdeki birçok erkek kadına yakıştırılan birtakım iğrenç sıfatlardan daha iğrençler.

yaşınız kaç? merak ettim. eğer 30 civarındaysa son 10 yılda kadınların ve erkeklerin kalitesindeki düşüşü gözlemliyorsunuzdur.. bence bunların hepsini kadınlar erkeklerden öğrendi haksız mıyım..günümüzdeki birçok erkek kadına yakıştırılan birtakım iğrenç sıfatlardan daha iğrençler.

33 yaşındayım..

Bu eksende sabaha kadar dönebiliriz, söylediklerinizde hemfikirim, aksini iddia etmiyorum lakin bu başka bir tartışma konusu.

Back