• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

haklısın yani benim kalbim başka beynim başka soyluo zaten ...ama sadece mantık vaktim gelmiş zamanla da her şey iyileşir.ayrıca yüzüğünü bi kere bile takan biri değil gerçekten ileri de de sorunlu bi eş olur belki ...ama mutlu olur inşallah
senin iyi dileklerinle mutlu olacak birisi değil o adam..sorunlu bi tip hatta tehlikeli anla artık

Ayrı bir fantazi midir nedir anlamıyorum. Birde seviyorum o da beni seviyor evli gibiyiz demiş ne olacaktı ki başka? Bizim buralarda bu duruma başka birşey derlerde demeyeyim şimdi!!
o kadar ağır konuşmamak lazım bence belli ki kızcağız sevildiğini sanıyor..ne zaman bana dönecek diye umut ediyo kabahatli olan erkek bence iki tarafıda kandırıyor

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
seni sevse zaten nişanlanmazdı. sen bence bırak bu adamı arada sen harcanıyosun bence

Yarın bir gün de evli bir adama asıgım diye konu acarsın..hatta her fırsatta sana kosar..bu durumda hangi sıfatta olacagını ben soylemeyeyim..

Umarım yasattıgınızı yasarsınız..iradesizliginiz ve bencilliginizle baska hayatları söndürüyorsunuz..
Nisanlısı da en kısa zamanda ögrenir umarım adamın ne b.k oldugunu..

25 yaştan bahsediyoruz yalnız ergen değil kızımız...
zaten ben her şey çok mükemmel gidiyor diye düşünsem buraya yazıp fikir almazdım .ayrıca kimseye de anlatamıyorum daha olumlu ve mantıklı yorumlarla daha doğru kararlar alınabilir diye yazdım...ama yelda_teacher hariç pek de mantıklı yazı yazan yok zaten

Adamin niyeti belli..
Sevmese neden o kizla ni$anlansin.
Uzak dur.. Senin yaptigin da cok yanlis onunki de..

zaten ben her şey çok mükemmel gidiyor diye düşünsem buraya yazıp fikir almazdım .ayrıca kimseye de anlatamıyorum daha olumlu ve mantıklı yorumlarla daha doğru kararlar alınabilir diye yazdım...ama yelda_teacher hariç pek de mantıklı yazı yazan yok zaten
teşekkürler canım eğitimciyim insan psikolojisinden de anlarım.haa bi de şunu bilirim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..

Yarın bir gün de evli bir adama asıgım diye konu acarsın..hatta her fırsatta sana kosar..bu durumda hangi sıfatta olacagını ben soylemeyeyim..

Umarım yasattıgınızı yasarsınız..iradesizliginiz ve bencilliginizle baska hayatları söndürüyorsunuz..
:KK9:Hay ağzına sağlık valla aklimdan geçeni önce yazmissin

hırsızın hiç suçu yok de mi? herkes aklına gelecekteki nişanlısını ya da eşini getirdiği için mi bu kadar agresif..yani bilinçaltı aldatılma korkusu

benim ilk erkek arkadaşım da o yaşlarda olmuştu toyken kanabilir.
yol yakınken dönmem lazım
teşekkürler canım eğitimciyim insan psikolojisinden de anlarım.haa bi de şunu bilirim insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş..
ben tesekkür ederim canım asıl gerçekten dışarıdan bi gözden görmek eminim çok farklıdır..benim görmediğimi sizin görebildiğinizi düşünerek danıştım...ayrıca ben gerçekten başkasını seven insana bile o gözle bakamazdm büyük konuşmuşum

dur bi özetleyeyim.
adam 7 yıldır birisiyle beraber
sen bunu bilerek adamla berabersin
adam nişanlanıyor aylar önce
sen bunu bilerek adamla berabersin
adam nişanının ertesi günü seni arıyor
sen hala ama hala bilerek berabersin
sen adama ayrıl demiyorsun kendi vazgeçsin bekliyorsun.
adam hala senle beraber

sonra gelip yukardaki kırmızı çizili cümleyi kuruyorsun!! herşey iyi gitse buraya yazmayacakmışsın.Oyy canım benim yaşattığını yaşatırlar birgün eminim sana o zaman anlarsın!!

Kınancak bir şey yok etik değil ve miğde bulandırıcı bu durum moda sözlersen oldu bu da

Evlisiniz bilmiyorum ya da nişanlı ama nişanlınız ya da eşiniz karaktersiz çıkıp kendine metres sevgili veya her ne sıfat olursa olsun bulursa burada dediklerinizi dersiniz ikisine de

Nişanlı adam değil konu sahibi hangi konumda iyi biliyır zaten diğer kadın umarım yakalarda hayatını kurtarır

Senin yaşadığın şey mantiklimi ne cevabi bekliyosun insanlardan bide yaptgin dogru biseymis gibi cevaplar veriyosun..nekdar seviyosunuz şu 2.kadın olmayi ya aklin beynin yokmu senin hic sormadin mi sen bu adama neden nışanlandın diye.silah zoruylami nışanladilar adami..böyle bir iliskinin sonu nereye gider bence tahmin etmen zor bisey degil..

hırsızın hiç suçu yok de mi? herkes aklına gelecekteki nişanlısını ya da eşini getirdiği için mi bu kadar agresif..yani bilinçaltı aldatılma korkusu
aynen katılıyorum ben yaptığım doğru demedim ama bana ettiği sözler tavırlar beni de ümitlendirdi en başlarda bana boşanacağımı biliyorum sevmiyorum ama evlenmem lazım dedi hep ki hala soyluo hatta gecenlerde evliliğimiz konusu kesin değil dedi ne anlardınız siz olsanız?.ben aşık değilim ona dedi. ben kendi kendime gelin güvey olmadım en baştan bugune

Farkettiyseniz 2. paragrafta çoğul konuştum, yani hırsızı da içeriyor o yazdıklarım.
Kaldı ki hırsız burada olsa çok daha ağır yorumlar yapılır.

Sırf hemcinsiniz diye masumlaştırmaya çalıştırarak kara muratlığa soyunup savunmaya geçmenizin alemi yok..Konu hassas..Allah akıl vermiş, irade vermiş, ahlaki değer(?) vermiş..Kimse çocuk değil..

Ve evet, aldatılan ve akabinde boşanan bir kadınım..Aldatılmasaydım da tepkim bu yönde olurdu.

Back