Once bi konuya bak sonra anlarsın neden böyle yazdgmzı .birşey beni çok rahatsız etti ben bu siteye bikaç yıl önce üye olmuştum ama son birkaç gündür giriyorum.''.kadınlar klübü''
vayyy!!! kadınlar genelde birbirlerini aşağlamaktan başka birşey yapmıyor ne enteresan bıraksan saç baş girişecekler.. sanal bir kulüpte bile anlaşamıyoruz yani ne yazıkkk
insan psikolojisi okuyan birisinin tanımadığı birisine dar bakışlı demesi psikolojinin hangi bazal metabolizmasıyla çakışır ki?olaylara doğru bakarsanız görürsünüz 2001 den beri insan psikolojisi okuyorum polyanacılıkla ne alakası var..bakış açınızı genişletin biraz.
polyanacılık kelimesini o cümlede kullanmanızdan anladım :)insan psikolojisi okuyan birisinin tanımadığı birisine dar bakışlı demesi psikolojinin hangi bazal metabolizmasıyla çakışır ki?
yaaa bi bakıp çıkaacaaadım desemseni anlarımda birinci şart bi dam bul
ikinci şart +18 hacı
bu arada konu sahibinin eli kayaydıda konuyu bdv ye açaydı bizimle karşılaştığına dua ederdi ,ayakta yerlerdi zaar
insan psikolojisi okuyan birisinin tanımadığı birisine dar bakışlı demesi psikolojinin hangi bazal metabolizmasıyla çakışır ki?
konuyu gayet iyi anladımOnce bi konuya bak sonra anlarsın neden böyle yazdgmzı .
şu pozisyonda birinin ki bana göre hakikaten insanların nabzını ölçen birinin alenen 7 yıllık ilişkisini bildim nişanlandı bildim karı koca gibiyim oh ne güzelim bazlı konusunu : o bir kurban,kandırılmış şeklindeki ifadeniz banapolyanacılık kelimesini o cümlede kullanmanızdan anladım :)
Tebrik mi edelim yaptıkları için????konuyu gayet iyi anladım
''seviye çok düşük inanılmaz derecede'' by mlsssn... Allah hayırlı etsin hayatınızı ömrünüzü size. Eyvallah..seviye çok düşük inanılmaz derecede konuşma değil burada hır gür kavga var resmen yelda sna tesekkür ederim gerçek ve düzgünce izah edip gösterdiğin için artık cvp atılmaya değer hiç bi yazı yok herkes kendi kendine tartışmaya devam etsin
tabiğ ki etmeyin son yazdığımı okuyunTebrik mi edelim yaptıkları için????
e bu durumda oynanan tarafı savunmanız gerekmiyormu karşılıklı oynayan tarafı savunuyorsunuz da biz eğer ki yanlış anlamıyorsak sizi ,biz hepimiz ama.hanımlar sevgililerimizi nişanlılarımızı yada eşlerimizi birileri kapıp kaçırmıyor adamlar kendi istekleriyle gidiyor senin benim ya da onun yerine başkalarını tercih ediyorlar..adam tercihini yapmış ama hala diğer tarafa oynuyor
Eee konu sahıbıde bunu bildiği halde adama hala taviz veriyor . Nısanlndgı kızın yerınde olmak istermydın??? Ozaman bence hala kollama hattta iyide konuşma cnkı bunun iyi tarafı haklı tarafı yokhanımlar sevgililerimizi nişanlılarımızı yada eşlerimizi birileri kapıp kaçırmıyor adamlar kendi istekleriyle gidiyor senin benim ya da onun yerine başkalarını tercih ediyorlar..adam tercihini yapmış ama hala diğer tarafa oynuyor
Okudum ve cevap verdim buyrun...tabiğ ki etmeyin son yazdığımı okuyun
oynanan 2 kişi var işte neden anlamak istemiyorsunuz adam ikisinide kandırıyorrre bu durumda oynanan tarafı savunmanız gerekmiyormu karşılıklı oynayan tarafı savunuyorsunuz da biz eğer ki yanlış anlamıyorsak sizi ,biz hepimiz ama.
allahımm yaa neyini koruyacağım ben aferin devam mı et dedim kıza adamı ne yap yap nişanlısından ayır mı dedimmmEee konu sahıbıde bunu bildiği halde adama hala taviz veriyor . Nısanlndgı kızın yerınde olmak istermydın??? Ozaman bence hala kollama hattta iyide konuşma cnkı bunun iyi tarafı haklı tarafı yok
konu sahibini ne diye kandırıyor,şu ban yusufu olmasa daha ağır betimlemelerle asıl sormak istediğimi anlatacam da sırf şu kamufle olayı sanırım benim mesajlarımın size ulaşmasını engelliyor ne dersiniz..ya da konu sahibivari bir durum mu yaşadınız daha önce kandırıldığını düşünüyorsunuz..ben kandırılmanın içeriğini öğrenmek istiyorum...oynanan 2 kişi var işte neden anlamak istemiyorsunuz adam ikisinide kandırıyorrr
çok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.konu sahibini ne diye kandırıyor,şu ban yusufu olmasa daha ağır betimlemelerle asıl sormak istediğimi anlatacam da sırf şu kamufle olayı sanırım benim mesajlarımın size ulaşmasını engelliyor ne dersiniz..ya da konu sahibivari bir durum mu yaşadınız daha önce kandırıldığını düşünüyorsunuz..ben kandırılmanın içeriğini öğrenmek istiyorum...
Cıktgı adamn baskasyla nışanlı oldgnu blio adamn nişanlsyla takldgnı bilio (bunu miğdesi alabiliyo) ve kızın beyni var sonucta hersyı bildgi halde hala ayrlmıo simdi bu kız kandrlmsmı oluyo ..... ????? Kandırılan tek kişi hiçbseyden haberi olmayan o gariban kız (nişanlı olan)) !!!!!!oynanan 2 kişi var işte neden anlamak istemiyorsunuz adam ikisinide kandırıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?