• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

şimdi biraz empati yap 7 yıldır birlikte olduğun nişanlandığın adam gidip başkalarıyla görüşşse senin dediğin gibi karı koca hayatı yaşasa ne yapardın? ayrıca onunla evlenme gibi bi zorunluluğu mu var? silah mı dayamışlar başına evleniceksin diye. 21. yydayız kimse kimseyle evlenmek zorunda değil ayrıca onu sevmemiş olsa seni sevmiş olsa nişanı onunla değil seninle yapardı. ohh yat kalk adamın işine geliyo tabi nişanlısıyla yaşayamadığını senle yaşıyo gönül eğlendiriyo resmen. yarın öbür gün evlendiğinde sana yol vericek bundan emin olabilirsin

yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))
asıl kandırılan nişanlanan kız, konu sahibi değil kesinlikle. Konu sahibi bilerek kabul ediyor herşeyi kandırılma neresinde?

evet ben bu işten vazgeçiyorum biriyle mutsuz olacağıma tek başıma mutsuz oluyum daha iyi...

Kandırılan? Peki..Siz ısrarla konu sahibesinin kandırıldığını düşünün..
Ben iradesizlik ve bencillik diyorum.
yazmıyım diyorum ama bana dedin ki 'yaşattığını yaşarsın umarım'... sen neden yaşadın?

Hiç yoktan nişanlısının yerine koy kendini. 7 yıllık bir beraberlik. Ardından nişan. Demek ki evlenme teklifi edilmiş. Anlamadım ben acaba fakir oğlan zengin kız aşkı mı? Arkadaş iflas eden fabrikatörün oğlumu, nedir? Öyle olsa da illaki evlenirlerdi bir an önce. O kızla aynı adama aşıksınız. O kızın bir hayalleri var sevdiği istediği adamla evlenme yolunda? Ya siz napıyorsunuz?
Çok büyük hata etmişsiniz bu ilişkiye bile bile başlayarak. Artık sonlandırın. Değil hatalıysamı, hatalıyımı bile kabul etmiyorum. Hatalısın evet fark ettin, duygularına göre hareket ediyorsun. Sadece yerinde sayarsın. Bir yerden başla LÜTFEN. Bu çocuktan kurtul, bir daha da böyle kopuk ilişkiler yaşama lütfen. Ayrıldığını yaz bana hatta. Bitir tamamen. Başta gurun için. Sevgiler.

yani netice itibariyle ortada kandırılan 2 kadın en azındsan birini kurtaralım :))

Hımm kandırılan konu sahibine bakalım adam nişanlı ama beni seviyor ailemle tanıştı ama arkadaş olarak biz karı koca gibiyiz bla bla bla bence kandırılan bir kadın var zira konu sahibi madem öyle nişanlınla bağın o yüzük sevmiyprsan ayrıl gel diyecek ayyy bana umut verdi ben naptım kiii demeyecek

Nişanlısı bence kandırılan kadın yani tek kandırılan var erkek müsvetdesi nişanlı ama kafa dengi kız düşürmekte de zorlanmıyor hiç konu sahibi olmasa başkası olurdı tencere kapak yani bunlar

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?
tebrikler bir kaç. ay sonra level atlayarak metresliğe terfi edeceksiniz :KK53:
evli çift gibi harika ilişki yaşamanın bedeli nedir ;)

asıl kandırılan nişanlanan kız, konu sahibi değil kesinlikle. Konu sahibi bilerek kabul ediyor herşeyi kandırılma neresinde?
ben hala ikisininde kandırıldığını düşünüyorum..allah kimseyi kadınların eline düşürmesin kadının en yakın düşmanı yine kadın

Bir de gelmis burda cok masum birseymis gibi yazmissiniz yorum yapanlara saldiriyosunuz. En kisa sürede ayna bulun bir tane ama icinizin cirkinligini gösteren cinsten olsun!

ben hala ikisininde kandırıldığını düşünüyorum..allah kimseyi kadınların eline düşürmesin kadının en yakın düşmanı yine kadın
bilen bir kadın nasıl kandırılır adam seviyorum seni karım gibi ol deyince kanılıyor mu,hiç bir dalgadan haberi olmayan nişanlı mevzuyu öğrense kişiliksiz herif kıstırıp kuyruğunu o bir hataydı o kız paranoyaktı diye saçmalayacak olan bir kişiliksize kim ne kadar güvenebilir ki

cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki

Hımm kandırılan konu sahibine bakalım adam nişanlı ama beni seviyor ailemle tanıştı ama arkadaş olarak biz karı koca gibiyiz bla bla bla bence kandırılan bir kadın var zira konu sahibi madem öyle nişanlınla bağın o yüzük sevmiyprsan ayrıl gel diyecek ayyy bana umut verdi ben naptım kiii demeyecek

Nişanlısı bence kandırılan kadın yani tek kandırılan var erkek müsvetdesi nişanlı ama kafa dengi kız düşürmekte de zorlanmıyor hiç konu sahibi olmasa başkası olurdı tencere kapak yani bunlar
bu yaş grubunda öğrencilerim var benim hayata ve mantığa ne kadar uzak olduklarını görseniz inanamazsınız. o yüzden çok anormal gelmedi bana durum ortada saf ayşe gibi dolanıyorlar..şunu anlamıyorsunuz bir türlü bu kızcağız kullanılıyorrrrr yazık günah..yarın alıp ötekini eş yapacak ya bu..

Back