• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı ama beni seviyor,ben de onu seviyorum ne yapmam lazım?

Bir kadının aldatılmasında rol oynuyorsunuz. Kendi hayatını bile yönetemeyen, aciz, iki yüzlü bir adamın suç ortağısınız. Sonra da kalkıp asıl çaresiz ve zor durumdaki kadın sizmişsiniz gibi burada konu açıyorsunuz. Vallahi pes.

Tüüüü rezillik diz boyu. Birde erkek yazsa Sırtını sıvazlardınız falan demiş, böyle bir zihniyetin bunları yapması çok normal aslında

Kardeş sen neyin kafasını yaşıyorsun.Yazık sana bak çok uzulursun.Gencecik kizsinyapma adam iyi biri olsa ,seni sevse nisanlanmazdi,hadi diyelim olur ya nisanlandiktan sonra sana aşık oldu ayrilirdi.
Aklının başına gelmesi için düğün mi gormen gerekli,aglaman mi gerekli.
Bu adam seni üzer.
Gencsin karşına kimler çıkar bugün bile hayatının erkeğini bulabilirsiniz, yeterki eskide kalma, güzel gözlerle bak

Nasıl bır anlayıs nasıl bır zıhnıyet ıkıncı olmak ve sız bu kafayla bırıncı olamasınız zaten, sureklı baskalarınından kalan yarım sevdaları yasamak zorundasınız

Bazi yorumlari anlamak guc.
Hi evet erkek suclu umut vermis mi diyecektik?
7 senelik iliskisi oldugunu bilen bir kadin var karsimizda. 1 senedir tanisiyorlar 6 aydir beraberler. Erkek suclu diyenler acaba ayni durumda olsalar kendileri o erkege yaklasip ilisksi oldugumu bile bile o adamin yaklasmasina izin verirler miydi?
Kisi kendinden sorumludur disarida bize de cok yanasan asiln oluyor evli bekar demeden. Ay bana asildi umut verdi kocami bosasam beni alacagini soyledi mi dememiz gerekiyor? Bu ne pisliktir ya.

Sizin o erkek umut vermis ama lafiniz bu durum icin gecerli degil. Bu vatandas bile bile girmis hayatlarina. Her umut verenin tabiri caizse her seyim hiyar diyenin ardindan tuzla kosmak mi gerekir?

En basindan nisanlisini biliyordu bir sevgilisi oldugunu biliyordu. Evet burada kadin suclu erkek zaten serefsizin onde gideni. Kadin kendini kullandirttigi bile bile lades dedigi icin suclu. Bir de kendini sucsuz gordugu ay bana umut verdi deigi icin suclu.
Biz arkadasa suclusun drken erkektir ne yapsa yeridiri savnmuyoruz, kendini bu duruma dusurdugu icin kiziyoruz o adamin kendisini bu sekilde pis bir durma itmesine izin verdigi icin midemiz kalkiyor.
Kisi hani kinadigini yasamadan olmezmis lafi var ya.. ben adamin sevgilisi oldugunu bilip bana yanasmasina firsat verecegim.. bir de nisanlanacak hala taviz verecegim oyle mi... bu tamamen tercih ve karakter meselesi bu kadarda buyuk konusuyorum bu konuda...

nişanlı insanla oyle iliski yaşanır mi? o kiza ne kadar uzuldum suan... 2 ay aramadim deyince hakli mi oluyosun. . tamamen iliskini bitireceksin gorusmeyeceksin .. adam da tarafini secer bu durumda zaten...

kırmadan yazayım diye uğraşmayacağım.
bile isteye bunları yapan kadınlardan da erkeklerden de midem bulanıyor. sokakta aynı kaldırımda bile yürümek istemiyorum.
Allah hepinizi ıslah etsin.

Bu tip konularda cogunlukla kadina da uzulurum ben hakkaten saf konumuna dusmus oluyor cogu. Ama sen o kadinlardan degilsin her seyin bilincindesin ve kendinden cok eminsin.

[QUOTE"parkbyull, post: 37797751, member: 623498"]:KK15:
bak güzel insan madenm öperek gönderdin sana son defa şunu söylüyorum..nişanlı kıza hiç bişey olmayacak onu basitleştirip aşağlık durumlara sokan o adam,bu kız değil. yarın öbür gün bilmem kaçyüz davetlinin içinde o adamın koluna girip ona evet diyecek karısı olacak ama bu kız harcanmış olarak hayatına devam edecek.eş olan nişanlı da gelecekte bu kızın yaşadıklarını yaşayacak.. THE END[/QUOTE]
Yav he he. Harcanmasaydi arkadas. 15 yasindaki kiz da hayaller aleminde yasiyor sanki?

Neyi kandirilmis konu sahibinin yahu? 7 yillik sevgilisini biliyor , nisanlandigini biluyir arti ayrilmayacagini evlenecegini biliyor bu adam ne yalan soylemis acik acik anlatmis bas bas bagiriyor ileride de seni metres yapacagim hazirlikli ol diye. Yok hala kandiriliyormus zavalli. Ayyy aglama Melis yaaa

Boyle bi sacmalik da okumadim daha once. Her seyden ayan beyan haberi olan buna ragmen ahlaksiz bir iliskiye devam eden kiz kandiriliyor. Kendinj kandiriyoe olmasin sakin.

Melis hayal dunyasini birak da yeryuzune in adam seni sevmiyor. Seni sevse senle nisanli olurdu. Bu kadar da aptal olmayin ya kizlar gerçekten

Arkadaşlar merhaba, benim sorunum sevdiğim adam nişanlı. 25 yaşımdayım o ise 28, bundan 1 yıl önce tanıştık ve biz 6 aydır birbirimizi seviyoruz. 7 yıllık bir ilişkisi var , ben bunu en başından biliyordum 3 ay önce nişanlandı bunu da biliyordum. Ama o nişanlısına aşık olmadığını söylüyor. Her fırsatta bana geliyor bana koşuyor. Ona asla ayrıl demedim diyemem de kendi vazgeçsin diye bekliyorum ama onu da hiç yapacak gibi gelmiyor bana,nişanlısına karşı sorumluluk hissediyor gibi hissediyorum. Hatta nişanının ertesi gün bile beni aradı ben ise nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama o aradı ve dayanamadım. Biz ayrı yapamıyoruz evli çift gibi harika bir ilişki yaşıyoruz,çok iyi anlaşıyoruz ama ben her yalnızlığımda ağlıyorum kalbim acıyor... Sizce ne yapmam lazım?

Bir başkasının sahip olduğu adamla görüşüp adına da aşk mı diyorsunuz!! ayıptır yaa günahtır!! size yaklaşma cesaretini bile bulmamalıydı.. onunla nişanlı ol up sizinle evli gbi (!) olmasını nasıl içiniz aliyor anlayamiyorum..

Ada
ben yuva yıkan olsam kanına girmeye çalışır ayrıl derdim ama bunu hiç yapmadm ve ben nişandan sonra 2 ay hiç aramadım ama kendi aradı defalarca
adAmin sevgilisi varken iliskiye başlamışsın daha nasıl yuva yikabilirsin acaba benim Anlamadığım evli nişanlı sevgilisi olan adamlara nasıl yakinlasabiliyorsunuz o kadar cok enteresan

Tüüüü rezillik diz boyu. Birde erkek yazsa Sırtını sıvazlardınız falan demiş, böyle bir zihniyetin bunları yapması çok normal aslında
yok artık. kim sıvazlıyor kkda. bu kadar yıllık üyeyim böyle tek mesaj görmedim. kim yazmış bunu

cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
ahada konu sahibi demiş bunu. ha evet konu sahibi bunu yapan erkek olunca nişanlısını karısını aldatan erkeğe ,,eferin oğlum,helal olsun koçum deyip sırtınada bir şaplak atıyoruz kk olarak.
yaw he he ,melis yaw he heee:KK14:

Haram baldan tatlıdır. Kim ne dersin, onlar bu şehvetin yanlış olduğunu kabullenemez.
Kendi vicdanı rahat olsun diye o ayrılmıyor benden, ben kızdan ayrıl demiyorum falan diyor
Kendi iradesi, aklı yok sanki elin adamının kararlarına göre yaşıyor
Yazık çok yazık
Sen ve senin gibiler aldattığınız kadınların elinden bir damla su içmeden ölemeyin inşallah
Bu kadar da net söylüyorum bunu
Allahın yüzsüzleri gelip rahat rahat konu açıyolar bir de

• Beğen
Reactions: twe
Back