- 15 Kasım 2014
- 123
- 10
- 38
- 40
aynen katılıyorum ben yaptığım doğru demedim ama bana ettiği sözler tavırlar beni de ümitlendirdi en başlarda bana boşanacağımı biliyorum sevmiyorum ama evlenmem lazım dedi hep ki hala soyluo hatta gecenlerde evliliğimiz konusu kesin değil dedi ne anlardınız siz olsanız?.ben aşık değilim ona dedi. ben kendi kendime gelin güvey olmadım en baştan bugune
olaylara doğru bakarsanız görürsünüz 2001 den beri insan psikolojisi okuyorum polyanacılıkla ne alakası var..bakış açınızı genişletin biraz.
hakikaten bence sende acayip bir aldatılma korkusu var yada aldatılıyosun ya da geçmişte aldatıldın..zavallı nişanlı kız psikolojisi oradan mı ayrıca ben sizden çok sıkıldım hakkatten.
Konu sahibi de oynamasaymis bile bile adamin nisanli oldugunu. Hala da sacmaliyor. Allah onu da o adami da bdigi gibi yapsin. Yaptiklari igrenc ve karaktersizce.hanımlar sevgililerimizi nişanlılarımızı yada eşlerimizi birileri kapıp kaçırmıyor adamlar kendi istekleriyle gidiyor senin benim ya da onun yerine başkalarını tercih ediyorlar..adam tercihini yapmış ama hala diğer tarafa oynuyor
Yavuz hirsizdan da ote konusahibi. Evlere uzak boyle kadinlar.Boşverin hiç sorun değil..Burada sıkışınca belaltı vurulmasına alışığım ben.
Diyorum ya yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış..
Haklisin birbirimize destek olmaliyiz. Senin olayin nerden tutsa insanin elinde kaliyor. Seni ne konu da destekleyebilir ki bir kimse. Yaptigin basindan sonuna yanlis sen de cok iyi biliyorsun. Biz gunah cikarma mercisi deyiliz kusura bakma.cidden aynısını yazıcaktım burada bir erkek yazıo olsa sırtı sıvazlanır koçum filan denirdi ki beklediğim bu değildi zaten ama biz birbirimizi daha savunamazken kadın kadına değer vermezken aterkil bi toplum olmamız çok da normal demek ki
Seni sevseydi başkasıyla nişanlanmazdı sonuç olarak o bir erkek . Günahsız bir kızın ahını alma derim artık herşey için çok geç. Şuan sen iki kişinin arasına giren biri oluyosun yapma arkadaşım hem ayıp hem günah
çok sığsın yazık sana .. bir sürü danışanım var benim her gün başka bir olay duyuyorum anladın mı kimlerin danışanı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?