Nişanım son anda iptal oldu...?

Son anlattığınız paragraf içler acısı. Herseyin özeti.
Olaylara bakış açılarını ortaya koyuyor .

Sakın evlenmeyin. Ailenizi dinleyin mutlaka. Bu evlilik mutsuzluk getirir.

Aile bir evlilikte en önemli noktadır. Evlendiğiniz kişiden daha önemli oluyor çoğu zaman.
Unutmayın ki o kişiyi , o aile büyütüyor.

aynı durumu eylül ayından beri yaşıyorum doktora gittim tahliller yaptırdım bir sonuç alamadım. Mide hassasiyeti nedeniyle yediklerime dikkat eden biriydim eylül ayında erkek arkadaşımla nişanlanmaktan vazgeçtik sonrasında bu hale geldim. Sanki hıncımı yemeklerden alıyorum içimdeki boşuğu böyle dolduruyorum spora başladım o da geçirmedi bunu. Tatlı tuzlu ne bulsam karıstırıyorum sonra gelsin pişmanlıklar. Önerisi olan yada bu durumu aşan biri var mı?

bence ruhen rahatlaman gerek yiyetek değil sanırım gizli değresyona yakalanmışsın kendini yiyeceğe veriyorsun başka hobiler bol kendine
arkadaşlarla daha sık görüş

Bir spor eğitmeni olarak diyorum ki bu şekilde kendine zarar verme sonra çok çekersin. Tatlı tuzlu karıştırarak midene zarar vermen bir yana, aldığın kilolar başa bela olur. Zaten psikolojik olarak zor bir durumdasın sen de benim gibi, üstüne kilo alırsın iki kat strese girersin. Spor yap bol bol güzel şeyler düşün komedi filmleri vs izle daha iyi atlatırsın. Umarım sana dediklerimi ben de yapabilirim. Ben de kendimi son zamanlarda yemeğe verdim ama İnan bana yemek bize çare değil. Aksine daha çok pişmanlık getirir. Sonra o kilolar insanın başına bela oluyor. Denedim, ordan biliyorum.

Haklısınız. Bazen çok duygusallaşıyorum çok özlediğimi hissedip her şeye rağmen ona koşmak istiyorum ama sonra frenliyorum kendimi. Duygusal gel gitler çok fazla oluyor. Bir çok iyi hissediyorum, bir çok kötü hissediyorum kendimi. Zaten şu anda tam olarak bitiremedim zaman istedim ondan. Umarım kısa sürede bu durumdan kurtulurum.

Hem cahil hem kurnaz hiç çekilmez.Anneni babanı dinle uzak dur. Zaten ana kuzusu bi eşle çok uzun sürmüyor evlilikler.Herkes ben değiştiririm hallederim diyerek evleniyor ama malesef olmuyor.

Öff çok itici, sırf o kaynanayla muhattap olmamak için aşkımdan ölsem de bitirirdim. Cahil insan ömür kısaltır. Bir kere geliyoruz dünyaya, niye birilerini düzeltmekle ömür tüketelim?

Benim kvaynı kb biz ogulumuzun evini dayayıp doseriz fazlası olacak eksiği olmayacak derdi evleneli 1 yil olacak evimde hiçbir şey yok bir koltuk takımı bir yatak odası oda benim ailemden gelen parayla alindi sen düşün gerisini allah'tan eşim çok iyi beni hiç ezdirmedi ne nisanda nede kacinca şimdi ailesiyle konuşmuyor çünkü bir alyansimiz vardı altın olarak onuda kv çaldı

Öff çok itici, sırf o kaynanayla muhattap olmamak için aşkımdan ölsem de bitirirdim. Cahil insan ömür kısaltır. Bir kere geliyoruz dünyaya, niye birilerini düzeltmekle ömür tüketelim?
Annesi ile çok önceden tanışmıştım evet biliyordum böyle olduğunu ama birbirimize olan sevgimiz her şeyin üstesinden gelir sandım, olmadı...

Siz eşinizle kaçarak mı evlendiniz?

Canm sen bu adam icin sakin ailenden vazgecme eger cok istiyorsa gelsin senn oldugun sehire is bulsun ikna etsin aileni, kendi ailesini de ikna etsin oyle kolaya kacmak yok...hata onlarda oldugu halde sen neden ailenden vazgececeksin

Asla kabul etmeyin. Ama ben şunu anlamadım, siz kaynana adayınızın siz ve anneniz hakkında arkanızdan söylediği şeyleri nereden duydunuz? Yani bu kadar patavatsız ve ara bozucu lafları size erkek arkadaşınız mı aynen iletti? Çünkü annenizin gözlüğünden, etinden, nişan yerinizden tuttun ettiği laflar o kadar net iletilmiş ki size..
Benim annem mesela erkek arkadaşımın ailesi için kendi ev ortamımızda böyle ileri geri atıp tutuyor olsa ben gidip bunları erkek arkadaşıma anlatmazdım. Kısaca ana temadan haber verirdim. Aslında onu da yansıtmadan olayı çözmesi gerekirdi ama.. Ben sizin bu kadar ayrıntıya hakim olmanıza şaşırdım.

Ama bir yandan bu anlamsız davranış iyi olmuş, kalbiniz temizmiş ki en ufak saygısızlıgına kadar size aynen iletmiş :) herkes yapamaz bunu :)) sizin için hayırlısı buymuş diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Canm sen bu adam icin sakin ailenden vazgecme eger cok istiyorsa gelsin senn oldugun sehire is bulsun ikna etsin aileni, kendi ailesini de ikna etsin oyle kolaya kacmak yok...hata onlarda oldugu halde sen neden ailenden vazgececeksin
Evet haklısınız ben de onun için ailemi bırakmam zaten.

Senin kaynana esittir benim kaynana..
Konumu okuyabilirsin.
Sana tavsiyem asla evlenme nisani atmadim iliskim hala devam ediyor ama tek farkla nisanlim sonuna kadar beni savunuyor fakat üslup sorunu hala devam ediyor..
Ben cok yiprandim Eylul ayinda nisanlandim ama hala atlatamadigim seyler var ve evlilik muallakta..
Sana tavsiyem asla nisanlanma bitir bu iliskiyi.

Evet bence de hayırlısı buydu. Biz genelde olumlu olumsuz ne varsa her şeyi aramızda konuşurduk ama bu kadar saçma bir olumsuzluk (?!) olacağı aklıma dahi gelmezdi. En iyisi bırakmak sanırım.

Erkek arkadaşım da güya benim yanımdaydı. Evlenince böyle olmaz diyor. Ama inanmıyorum tabii ki. Sizin adınıza da üzüldüm gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…