Nişanım son anda iptal oldu...?

Bunu diyen insana et yapmasan da "Ne kadar özensizler, doğru düzgün bir menü hazırlamamışlar. İnsan bi etli yemek yapar" da der.

Sakiiiiinn....arkaniza bakmadan kacin bu aileden..hele ki kacarak evlenmek felan bunu nasil düsünüyosun bunu degerlendirmeye almaniz bile beni acayip gerdi,kendi ailenize hic mi acimiyosunuz,erkek arkadasinizdan pay bicin onunkiler degerli sizinkiler noluyo ki bu davranisi mi hakettiler...Allah korusun basinizi sonra cok taslara vurursunuz..

Rica ederim.boyle bi adamla bi adım bile atılmaz.kararın icin tebrikler.

kv yıllardır ayarsız.ayar vere vere bir oldum.hala esim şöyle konuş boyle konuş diyor bana.Nişanlı iken başka şehirde idiler.her zaman derim yanımızda olsa bu is olmazdı diye
Sen ne yapsan ise yaramaz bacım
Esin ağzını tutacak anasinin.esin adaletli olaacak.haklı olduğun yerde susturmicak seni.

Bnde bi kac gun once sozlendm
Sozlenmeden bi gun once bnmkinin agzini baya aradm
Bana ne dedi biliyor musun (seni istrmiyorum. Lutfen bni yanlis anlama . Ama bnm hic rizam yok .aailem bni zorluyor seninle evlrnmem icin ) demisti. Bunu oyle mahsumca soylemisti ki sevmedigi biriyle evleniyor dye uzuldum bi ysndan bni istemiyor dye ayrilmak istedm bi yandan da onu cok seviyorum dye her şeyi goze almistim
Aglayarak annrme soyledm devammi edeym bitireymmi bilmiyotm dedm
Oda(etrafina bak kizim cok uzaklara dgl hemen yanindakilere bak akrabalarina bak mesela {bbir kac isim saydi} onlar birbirlerini cok sevip evlendi ama sirf aileleri uuzunden hepside ayrildi eslerinden
Biz senin bu cocukla evlenmeni isyiyorz cnk anne ve babasi kanatsz meleke gibiler esin seni sevmiyor olabilir
Ama hersey zamanla cok dahs iyi olcaktr onu ne kadar cok sevdihini anlayinca o da seni sevecektir) dyo babam dayimgil anannem gil hepsi oyle dyor digerleti birbirinibseverek evlendide ne oldu aileleri istemiyordu dye onlarin arasini zorla bozdu ve suan hepsi dul dyolar
Onlsra hak verdm oyzdn iki gun once onunla sozlendm
bnce sende hak ver
Evlenme yani
zorla aranizi bozarlar sonra ise mutsuz bir son
Mutsuz anne baba pismanliklar
Ve en onemlisi mutsuz cocuklar...
Kim cocuklarinin huzursuz bir ortamda buyumesine razi olur ki!!!!

(Konu sahibi haric hiccc kimsenin cvp yazmasini istemiyorum
Bnm kararim bnm hayatim
Ve bn oneri istemedigim surece sosyal medyada kimsenin bni yargilamasina hak yok cnk bazilarin yorumu insani depresyona surukluyor bunu burda belli etmiyor olabilirz ama gunluk hayatimizda gozle gorulur etkisi oluyor
Anlayisli davranirsaniz ne mutlu bize...)

Son düzenleme:
Bence aileniz arasa iyi olurmuş düğün için onun ailesi sizi aramasa kafasına göre ayarlayıp etse sıkılırdı canınız mesela ailesini arayıp şu tarih size de uygunmu biz salonu tutuyoruz kaç kişi gelirsiniz gibi nezaketen sormanız gerekirdi
Ama nişanı iptal edip gel kaçalım demek sizin de bunu düşünüyor olmanız bana çok normal gelmedi açıkçası
Ailenizi öve öve bitemiyorsunuz sonra da ailenizin en istemediği belki de en çok üzüleceği bir hareketle kaçıp evlenelim herşey güzel olur gibi bir düşünceye giriyorsunuz
Çocuk evlenirken ailenize önem vermiyor ama evlendikten sonra önem verecek mi diyorsunuz?
Bence uzak durun kabul edecekse ailenizle kabul etsin yoksa unutun, evlendikten sonra siz kayınvalidenizi her şekilde kabul edeceksiniz bunu unutmayın hatasıyla sevabıyla günahıyla o annesinden asla vazgeçmeyecek

Allah sonunuzu hayr etsin

sizi istemediğini yüzünüze söyleyen birisiyle evleneceksiniz ve mutlu olacağınızı umuyorsunuz. evlilik bir kumardır derim hep ama sizinkisi çok başka bir kafa. aileni de ayrı bir ilginç buldum. söylenecek çok şey var ama susuyorum.

Konu sahibine akıl vermek için kendinizi örnek vermeniz daha vahim.
En azından erkek de kadın da birbirini sevdiği için kv kp sorunlarına göze alarak evleniyorlar.
Kv kp meleke diye açık açık aile zoruyla evlendiğini söyleyen biriyle evlenmek ilgisizliği sevgisizliği göze alıyorsunuz demektir.

Bide yorum yapılmasın diye ahkam kesiyo sen bi evlende gör ne aciz biri olduğunu şimdi sözlen istenmediğin halde

Ben cvp veririm. Sizi sevmediğini söyleyen bir adamla evlenmek!!!! Adamın annesiyle babasıyla mi evleniyorsun? Sırf kv de ile kp sizi seviyor diye. Yazık adamın hayatını karartma. Belli ki annesinin babasının baskısıyla evlenecek.
Yazik gurur olmayınca böyle oluyor demek.

Yanlışlıkla alintilamisim sizi ozur.

K bakma ama bende yazarim benim bi akrabamda nisanlandi erkek tarafiyiz kizi asla istemiyor sirf memur diye ailesinin zoruyla evleniyor ne diyor biliyormusun bir cocuk yaparim sonra yuzune bile bakmam sen dusun artik gerisini kizda nerdeyse dugunu herseyi butun masrafi kendi ustlenecek azicik grurlu olun ya evlendikten sonra baskasina asik olursa ne yapacaksin.ben gorucu usulu evlendim ama esimi gorunce elim ayagim titredi cok sevdim ve o da ayni sekilde heyecandan konusamadi ve cok sevildim sonuna kadar da hissettim eger en ufak suphem olsaydi esimden yana asla evlenmezdim

yasin kac cok merak ettim Allah sana akil fikir versin seni hic sevmeyen bi adamla ana babasi kanatsiz melek diye evleneceksin bak cocuk sana demis istemiyorum ssni demis haaa senin hayatin demi evlen gununu gor kusura bakma yataga seni hic istemeyen bi adamla girmenin ne demek oldugunu cok aglayarak aci cekerek teceube edersin tuylerim urperdi ya inanamadim nasil bir ailen var goz gore gore seni istemeyen birine vermisler sende kabul etmisin hangi mantikla cok merak ediyorum

Ne ictiyse kafası guzellesmis
biz bu insanlarla bir arada yasıyoruz inanamiyorum bazen gercekten biri taktik verir sakin bırakma diye diğeri daha da vahim adam seni istemiyorum dedigi galde ana babasi kanatsiz melek doye bak ben evlenicem der biz neden ilerleyemiyoruzun cevabi en cok burda ortaya cikiyor sanirim

Merhaba,
Yazdıklarınızın tümünü okudum.
Sizi buyuten yetiştiren okutan bu yasa getiren anneniz babanız asla kötülüğünüzu istemez benim bebegim şuan karnımda o da kız ve ben daha şimdiden onun için güzel hayaller kuruyorum dua ediyorum.
Lutfen gizliden evlenmeye çalışmayın ailenizi ezmeyin ve ezdirmeyin. Ve gizlice evlenseniz bile aileniz affeder sizi ama o kişi ve kayinvalide ile mutlu olunmaz hep sorun yaşarsınız üzülüp ah vah eden taraf siz olursunuz anneci erkek çok zordur ve siz üzülünce aileniz de üzülür.Yaşadığınız aynı durumu kardeşim yaşadı ve evlendi çok farklıydık bizde karşı tarafla kayinvalidesi de sizin anlattığınız gibi biriydi 5 ay süren bi evlilik oldu.
Karşı tarafta çok art niyetli yazdıklarınıza istinaden söylüyorum ailenizin bi et yemeği yapmasına bile art niyetle yaklasilmiş oysaki hürmeten yapmış aileniz.Makarna koysaymissiniz önlerine ne derlerdi acaba allah akıl versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…