Nişanım son anda iptal oldu...?

Evet daha şimdiden tavırlılar zaten, bu saatten sonra da değişeceklerini zannetmiyorum... Üzüldüm annenizin adına da, umarım bir gün eşinizin aklı başına gelir.

ailene sonuna kadar hak veriyorum. ne yazik ki kulturek farkliliklar ilerise artarak sorun olmaya devam ediyor. eger yeni aile olan ciftler ailelere biz de bir aile okduk diyemezse ipler kopma noktasina kadar geliyor. perşembenin gelisi carsambadan bellidir. aman adimlarinizi dikkatli atın. yönetmeyi sevem ve hatta isine gelmediginse her seye tas koyacak bir kayinvalide adayiniz var. eger ayni sehirde olmayi kabul etseydiniz kâbus dolu gunler sizi bekliyor olacakti. her durumda vakitli vakitsiz rahatsiz edebilecek, huzursuzluga sebebiyet verebilecek bir karakter kv adayi. tekrar tekrar düşünün derim. sonu pek aydinlik görünmüyor.

Fakir değil ama belli ki ezikler bunlarla uğraşılmaz önemli olan görgü para değil

evet ailem de yerli yersiz her şeye karışacağının farkında olduğu için; "bu işin olur yanı yok ama olursa ancak o buraya gelirse olur", diyor. teşekkür ederim.

Aileni kesinlikle karşıya alma.benim eşimle de aramda kültürel farklılıklar var ailem nisanda söylemişti.ama ufak tefek şeyler şimdi dusunuyorm ne kadar haklilarmis .Aileni karşına alırsan ilerde mutsuz olduğunda kimin yanına donebilceksn

Sevmekte bir yere kadar ya kadın nasıl bi kaynana olacağını baştan göstermiş.Oğluda anneci belliGizlice evlenip ailenizi boş yere üzmeyin bence ama bu işin oluru var mı onuda bilemedim

K bakma ama o kaynanayla olmaz yani...ayrica madem erkek arkadasijz siz cok seviyor gelsin sizin oldugunz sehire orda ise girsin, sizin aileniz sonucta oraya gondermeyiz buraya gelsin demisler neden siz kendi ailenizden vaz gecip gidiyorsunuz erkek arkadasiniz yapsin fedakarlik erkek degil mi sevdigini uzmesin zor durumda birakmasin...ama erkek arkadasiniz ailesini yola getirip isleri duzeltmek yerine kolaya kacip gizli evlenelim diyor sonra birsey oldugunda kendi aileniz de yaninizda olmaya bilir...nefret ediyorum sevdigi icin caba gostermeyip de ailesinden vaz gecirip hayatni karartan erkeklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…