Nişanım son anda iptal oldu...?

Canım telden yazdığımdan aşağı satıra ulaşamadım Windows'a hatırladığım cevap şöyle kı
Selam siteyi kullanmada çok aktif değilim hatalarımı şimdiden mazur görün
Bacım hastanın derdinden hasta anlar seni çok iyi anlıyorum
Lakin Ahir zamandayız teshırcılerın arttığı akılverenlerın çoğaldığı çözüm sunanların azaldığı bir zamandayız ama üzülme neden mi çünkü erkekler çocuk gibidir bugün annecıler ise yarın afv edersin uslubumu bozmadan anlatmaya çalışacağım escı oluyorlar birde sana efendımz sav' in bir hadisi serıfını nakl etmek istiyorum evlenenlere Allah cc yardım eder. evlenenlere Allah cc yardım eder. evlenenlere Allah cc yardım eder. Yani ona buna şuna takma yoklarmıs gibi davran bunu sabah senin yazından daha fazla yazı yazan ben mi diyorum evet bunları Allah için ben diyorum çünkü senin söylediğin kaynananın aynısı benim annem öz ve öz annem lakin o anneye rağmen abim evlenebıldı ise senin gibi kültürlü ahlaklı saburlu bir kızın o çocukla evlenip o anneden çocuğu kurtarması büyük nimet olur sakın esım ona buna benzeyecek diye düşünme sakın sıkıntı çekeriz diyede düşünme evlenince öyle kadınların cenelerı kapanıyor sen mesafenı konursan herşeye bir mazeret bul sana geldiğinde yüzlerine bişi deme arkalarından ço banal çok avam kişiler mis gibi dalga geç eşin alınınca espiri yapıyormuş gibi davran inan ise yarıyor bu devir ıkıyuzlulerın devri sende nazlı ikiyüzlü ol dişli ol ama evlenince kendini ezdirme ama nasıl annesi ne yapıyorsa sen daha fazlasını yap ama yüzlerine değil yüzlerine iyi gozuk eşine isteklerini bildir annen harika bir insan de yok siz yanlıs anlamışsınız de ama yolunda gitme böyle yapıpda sonradan görme hint kuşları kadın oldu ise sende hayli hay evinin hanımı olursun canım kimseye pabuç bırakma 6 yılını havaya vermedin çocuk taşın altına elini sokacak ve inan evlenince her türlü Allah yardım ediyor faize bulsamazsan gani gani hemde sen yeterki helal yoldan ayrılmadan evlen bacım şeytan şimdi ailelere saldırıyor bazı şeyler açık yazılmıyor imiş ondan açık yazamıyorum böyle kadınlar düşman başına herşeye bir kulp takarlar horozu otene kadar ondan kadın böyle mi dedi hemen araya eşini yani oglunu köy ama oğlunuz böyle uygun gördü annecim diye oğluna söyleyemez bıle ama soylerse beraberlerken konu değiştir sonra annen böyle demişti hatırlamıyor de at üstüne onlar sorunmu çıkardı babam böyle istiyor de bizde gorenekler böyle de at babanın üstüne yani hep piyon kullan ama şah olduğunu gösterme sen aklı başında sevdiğine Allah için sahip çıkan bir kızsın lakin açlıktan olsende ki bu devirde dilenciler dahi tok geziyor sen sakın her işi kendin yapma nasıl alsıtırırsan öyle gidiyor ve bu alıstırmada fedakar taraf eşin olsun bak bunu sana annesi ve gelınden çekmiş biri olarak söylüyorum bır kötü ben yaptılar şimdi benim mazeretim ılen gelmiyor eve böyle uyanıklar varken bizler hep ezılırız düzgün erkekleri de bunlar kaparlar iyi yanları kaliteli itaatkar erkek yetiştiriyorlar evlenmeden önce benım abim gezer tozardı annemız yemek yapmazdı abim hep oflanır puflanır abur cuburla doyardı ben işten geldiğimde birşeyler yaptı isem onlardan yerdi sonra annem suçu benim üstüme atar ona buna atar abimin gönlünü alırdı böyleleri kadın oldu ise ki anlattığın kısının annesıde aynen böyle sende herşeye bir kulp bul sonra tatlı dille sen prenssesmıssın gibi davran oğlanı köle yap ama prens hissetsin ve durup dururken ağla böyle yapanlar hep kazandı biz dogrucular evdeyiz canım yeter at sırtındaki yükleri ne zaman kendini güçsüz hissedersen hasbunAllahu ve nımel vekil de Allah öyle güzel yardım ediyor kı böyle huysuz huzursuz ınsanlar yaptıkları ılen kalıyor senin yapman gereken belli dişe diş göze göz ama belli etmeden ve çoook kısmetli sin canım böyle erkekler karısını dinliyor yani böyle huysuz huzursuz diplomat anneler gıbı eş seçiyorlar sende öyle ol ama kadınlıgını göstererek kıskan ama sıkmadan. sevdiğini kesinlikle belli etme istemem yan cebime köy hesabı o seni seviyorum desın yada demesin hatta sana küfür dahi etse duymamazlıktan ge tren geçti de başka oyunlar oyna ve bir an önce evlen yaş geçince birini bul tanı sev kolay olmuyor öyle insanların dillerine piyon ödül oluyorsun en iyisi sen deli ol onlar senin kahrını çeksin evlenince düzeltirsin :) inan her ailede bir arıza oluyor uzun yazdım hakkını helal et hayr haberlerini bekliyorum selam sevgiler <3

Çok teşekkür ederim özenip uzun uzun yazdığınız için. Yani uzun lafın kısası, evlen belli etmeden dişini göster, bu sayede eşini yola getir diyorsunuz sanırım... Ama bu saatten sonra bu kişiyle evlenmeye gözüm korkuyor açıkçası. :/

Yahu esin yalancı değil kı yalancılara asıl bir çözüm yok böyle af edersin hanım evlatlarını dızgınlemek çok kolay oluyor yani örneği başımda :) sen asıl yalancılardan kork onlara ayda desen hehe derler sonra bir bakarsın işin içinden yıllar gecsede çıkamazsın senin dediğin ne ki devede kulak yeterki sen sahip cık o yınlemdırılmeye alışmış

Pardon sözlün Allah soylettı :)

Dişini Gösterme sanki sen prensesmıssın gibi davran sanki çevresinde başka kız yokmuş gibi davran ama afv edersin piyonları başka deyişle dızgınlerı elinde tut kadın naıftır değerini bıctırır

erkeğin annesi tam bir cadoloz aşkta yeterli değil evlenmeye eğer ki onun yanına kaçıp imam nikahı kıyıp evlendim dersen hayatının hatasını yapmış olursun ailen seni korumaya almış onlar olacakları şimdiden görmüş bence bu aşkı unut epey mutsuz olacaksın ailesiyle sorumsuz oğullarıyls henüz bir birey olamamış erkeklerden uzak durun"" kurban"" olmamak için

erkeğin annesi tam bir cadoloz aşkta yeterli değil evlenmeye eğer ki onun yanına kaçıp imam nikahı kıyıp evlendim dersen hayatının hatasını yapmış olursun ailen seni korumaya almış onlar olacakları şimdiden görmüş bence bu aşkı unut epey mutsuz olacaksın ailesiyle sorumsuz oğullarıyls henüz bir birey olamamış erkeklerden uzak durun"" kurban"" olmamak için

Amin, çok teşekkür ederim. :)

haklısınız evet. şimdi üzülmek ilerde üzülmekten iyidir...

haklısınız evet. şimdi üzülmek ilerde üzülmekten iyidir...

aile sorunlu
Oğlanda sorunlu asla mutlu olamazsın
Senin için fedakarlık yapmayan bir erkek
Senin yapmanı bekleyecek
Ve sen mutsuz olacaksın
Genelde güzel laflarla kızların kandırıyorlar ve sorumluluk almıyorlar
Günümüz erkeği "ağzı iyi laf yapan erkek"
Kızları mutlu edemeyen tipler

benim oraya gidip yerleşmemi bekliyor ama erkek olan kendisi onun benim olduğum şehirde iş bulması lazım... ama desem bunu yapmaz bunu da biliyorum. en iyisi bırakmak.

benim oraya gidip yerleşmemi bekliyor ama erkek olan kendisi onun benim olduğum şehirde iş bulması lazım... ama desem bunu yapmaz bunu da biliyorum. en iyisi bırakmak.

Ailesine güveniyor seni gerçekten sevse sorumluluk alır ve senin olduğun yerde iş arayıp bulur
Halen hayatına ailesinin müdehale etmesine izin veriyor ki ona inanıp yanına gitsen seni ailesi için harcar

Bir tane annen ve baban var şu hayatta. Onlara bu tarz lafları kim söylerse söylesin, arkanda bırak ve arkana bakma bir daha. Onun annesi kıymetli, hep haklı da senin ki kıymetsiz mi? Sevgi de bir yere kadar bence.

Allahtan hadisten bahset sonra da konu sahibine yalan söyle iki yüzlü ol o sekılde olanlar daha makbul diye tavsiyelerde bulun pesss iyi ki senin gibi arkadaşım tanıdığım yok

evime gelen zengin orta halli az gelirli kim olursa olsun ana yemek mutlaka et olur.Bu ıkramıma kompleks yapan kendi psikopattır.O aile normal değil et yemeği ıkramı neden karşı tarafı ezıklemek olsun pesss ohaa diyorum kabaca.Aile cahil olabilir evlen fakir olabilir evlen ama ruhsal dengesiz anormal olamaz evlenme sakınnnnn derim ben

Bazı insanlar misafir ağırlamayı bilmediği için maalesef başkalarına gelince bizi mi eziyorsunuz fakir değiliz biz diye boş boş alınganlık yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…