• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişanım...nişan bohçam

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
ve bende nişanlandım burdan çok faydalandım ve sizinle paylaşmak istedim:16:
çok şükür kıyafetim ve başım çok içime sindi allah herkeze agız tadıyla nişan yapmak nasip etisin :34:

$Adsız3.jpg
$Adsız4.jpg
$Adsız.jpg
$Adsız2.jpg

yüzüklerimiz
$yüzl.jpg
nişan tepsim
$tepsi.jpg
sandığım
$sandık.jpg
makyaj setim
$maakyj.jpg
$küçk sandk.jpg
iç çamasırlarım ve pijamam :1:
$iç giym.jpg
kıyafetlerim:16:
$elbise.jpg

çok güzel olmuş herşeyın canım allah tamamına erdırsın ömür boyu mutlu ol inşallah tam prenses olmuşsun nişan kıyafetın de çok güzel allah mesut bahtıyar etsın..........

cok begendim herseyin cok guzel olmus. Nisanligindan cok yakismis peri kizi gibi olmussun. Rabbim bir omur boyu mutlu huzurlu etsin insallah.

Pijamalarinada bayildim cok guzeller. Nerden aldigini ogrenebilirmiyim. Hamileyim ve dogumdan sonra giymek icin guzel penye pijama ariyorumda yardimci olursan sevinirim.

Allah tamamına erdirsin canım tam istediğim renk kıyafetin :34:

cok begendim herseyin cok guzel olmus. Nisanligindan cok yakismis peri kizi gibi olmussun. Rabbim bir omur boyu mutlu huzurlu etsin insallah.

Pijamalarinada bayildim cok guzeller. Nerden aldigini ogrenebilirmiyim. Hamileyim ve dogumdan sonra giymek icin guzel penye pijama ariyorumda yardimci olursan sevinirim.

tesekkür ederim canım insallah :)
pijamalarımı adana da aldım meray iç giyim diye bi magaza var ordan aldık :30:

tesekkür ederim canım insallah :)
pijamalarımı adana da aldım meray iç giyim diye bi magaza var ordan aldık :30:

Sagol canim. Gercekten cok hosuma gitti gercekten benim gidip alma sansim yok o yuzden esime siparis vericem. Markasi falan varsa baska sehirden bulabilir mi acaba. Bulundugum yerde hep spor pijamalar var onlarda her zaman hos olmuyor bunlar cok tatliymis.Tam yeni gelinlere gore. Her zamanda saten giyilmiyor degil mi canim :17:

Sagol canim. Gercekten cok hosuma gitti gercekten benim gidip alma sansim yok o yuzden esime siparis vericem. Markasi falan varsa baska sehirden bulabilir mi acaba. Bulundugum yerde hep spor pijamalar var onlarda her zaman hos olmuyor bunlar cok tatliymis.Tam yeni gelinlere gore. Her zamanda saten giyilmiyor degil mi canim :17:

markası haluk bayram 'hb' ..saten giyinmiyor yaa yzın yapaış yapış oluyor kısın buz gibi oluyor ben sabahlıgımı bile penye aldırdım o yuzden galıba 80 tl ye aldılar bu pjama ytakımını nerde oturuyorsun canım bulamzsan alıp gönderirim ben sana ..

Back