- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar aman aman büyük bir sorun değil ki bende 26 yaşındayım ama benim eşim evlenmeye akıl ettiysek eşya almaya ikimizde gidebiliriz ne senin annen ne benim annem gelecek kadar akıl edip olgunlağa erişmiş biri. Ben oldum olası çeyize karşıyım olsa da olur olmasa da. Büyükler işin içine çok girmiş buna da siz istemişsiniz kusura bakmayın. Hadi siz düşünmediniz nişanlınız size niye yol göstermedi orta yolu bulmadı gidip aileleri değil nişanlınıza kızın.Yaklaşık 4 yıldır nişanlımla birbirimizi tanıyorduk. 1.5 yıl öncesine kadar duygularını söyleyip bekledi yaa ki geçen sene bende evet dedikten sonra herşey daha güzle olmaya başladı. Bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz. Sonra isteme söz oldu. Nişanlımla aramda herhangi bir sorun yok. İş nişan sonrasına gidince eşya muhabbetleri falan orada sıkıntılar çıkmaya başladı. Ailesi bana bütçe vermeye başladı. İstediğimiz yerden eşya al demeye başladı. Sonra kayınvalidem ile benim aramda bu durum sorun olmaya başladı. Ailem ise kötü olmayalım biz diye çok dahil olmadılar. Git gide meseleler büyüdü. En son perde olayımız oldu onların tanıdığından herşeyi alacaktık. Adam da dükkanını kapatmak için bizi bekliyordu ben acele ile seçim yapıp gitmek istedim sonuçta adam benim için geç saate kalmıştı. O arada kayınpederim bir içeri girip çıktı bende nasıl olsa çıkışta pazarlık yapacak diye gidip selam vermedim. Sonra dışarı çıktığında kayınpederin yoktu. Oradan da nişanlım geç saat olduğu için beni eve bıraktı. Sonra bu olay babası tarafından sorun yapıldı. Bir şekilde bunu da aştık. Son olay çeyiz zamanı işte annesi annemi arayıp şu saatte çeyiz alalım dedi. Annemde erken saat verdi. Sonra bizde çeyiz sermeyi kız tarafı yapar erkek tarafı da serildikten sonra görmeye gelir denildi. Kayınvalidem siz bizi istemiyorsunuz. Oğlumun evine de gelemeyeceğiz gibi şeyler söyledi. Sonra nişanlım annemi aradı anne ne olacak gelsinler falan diye yarım saat konuştu. Sonra babası babamı aradı bu işin tadı kalmadı diye sonra babalar bu iş bitsin dedi. Aradan iki gün geçti kayınpederim ortak noktada buluşup bohçaları verelim dedi. Ve verildi. Tüm bunlar nikahıma 2 gün kala oldu. Evimiz eşyalarımız herşeyimiz hazırdı. Nişanlımla biz birbirimizi seviyoruz , çünkü çok zor elde etmiştik başından belli çok mücadele verdik çok fedakarlık yaptık işler ciddi anlam kazansın diye. halen daha ailelerimizin haberi olmadan buluşuyoruz.
Çünkü biz birbirimizi çok özlüyoruz , birbirimizin elleri olmadan gözlerine bakmadan kokumuzu almadan duramıyoruz. Sanki bir yanımız eksik oluyoruz. Bu süreç boyunca ikimizde yemekten kesildik yaşama anlamında sadece nefes alıyoruz. Çok acı çekiyoruz.
İki ailede kesinlikle olmasını istemiyor.
Benim ailem eğer o iş devam ederse bizi sil diyor. Ne yapmalıyım sizce
Bunlar olurken o koklamakla meşguldü işteE insanlar eşyanızı alıyor tabi ki bir limit koyacaklar sınırsız limit istiyorsanız ikiniz çalışın alın.
Ayrıca bohça muhabbetleri cidden boş sizde hata var
Ve ben burada nişanlınızı hiç göremedim neden o yok ?yani bunlar olurken o ne yapiyordu?
Bence bırakın bir kere nişan atma olduysa birdaha birleşmeye gerek yok.
Size tavsiye birdahakine aileleri bu kadar karıştırmayın.
kücükte degilsiniz aslinda nisanliniz neden bukadar olaylarin disinda kaliyor gibi. Neden 26yasinsaki birilerinin nisanini babalar atiyor gercekten kafamda delir sorular26 yaşındayım , amin inşallah
BencedeBunlar olurken o koklamakla meşguldü işte
Hakikaten konu sahibi madem kokunuza kadar aşıksınız nişanlın ne diyor bu konuda? Babası bitirirken o neden müdahale etmedi?
Pasif birisi sanırım kendisi .
Nişanınızı bile kendiniz atamamışsınız, evlenmemeniz hayrınıza olur yoksa evli kalıp kalmamanız bile sizin inisiyatifinizde olmayacaktı.Yaklaşık 4 yıldır nişanlımla birbirimizi tanıyorduk. 1.5 yıl öncesine kadar duygularını söyleyip bekledi yaa ki geçen sene bende evet dedikten sonra herşey daha güzle olmaya başladı. Bu arada aynı iş yerinde çalışıyoruz. Sonra isteme söz oldu. Nişanlımla aramda herhangi bir sorun yok. İş nişan sonrasına gidince eşya muhabbetleri falan orada sıkıntılar çıkmaya başladı. Ailesi bana bütçe vermeye başladı. İstediğimiz yerden eşya al demeye başladı. Sonra kayınvalidem ile benim aramda bu durum sorun olmaya başladı. Ailem ise kötü olmayalım biz diye çok dahil olmadılar. Git gide meseleler büyüdü. En son perde olayımız oldu onların tanıdığından herşeyi alacaktık. Adam da dükkanını kapatmak için bizi bekliyordu ben acele ile seçim yapıp gitmek istedim sonuçta adam benim için geç saate kalmıştı. O arada kayınpederim bir içeri girip çıktı bende nasıl olsa çıkışta pazarlık yapacak diye gidip selam vermedim. Sonra dışarı çıktığında kayınpederin yoktu. Oradan da nişanlım geç saat olduğu için beni eve bıraktı. Sonra bu olay babası tarafından sorun yapıldı. Bir şekilde bunu da aştık. Son olay çeyiz zamanı işte annesi annemi arayıp şu saatte çeyiz alalım dedi. Annemde erken saat verdi. Sonra bizde çeyiz sermeyi kız tarafı yapar erkek tarafı da serildikten sonra görmeye gelir denildi. Kayınvalidem siz bizi istemiyorsunuz. Oğlumun evine de gelemeyeceğiz gibi şeyler söyledi. Sonra nişanlım annemi aradı anne ne olacak gelsinler falan diye yarım saat konuştu. Sonra babası babamı aradı bu işin tadı kalmadı diye sonra babalar bu iş bitsin dedi. Aradan iki gün geçti kayınpederim ortak noktada buluşup bohçaları verelim dedi. Ve verildi. Tüm bunlar nikahıma 2 gün kala oldu. Evimiz eşyalarımız herşeyimiz hazırdı. Nişanlımla biz birbirimizi seviyoruz , çünkü çok zor elde etmiştik başından belli çok mücadele verdik çok fedakarlık yaptık işler ciddi anlam kazansın diye. halen daha ailelerimizin haberi olmadan buluşuyoruz.
Çünkü biz birbirimizi çok özlüyoruz , birbirimizin elleri olmadan gözlerine bakmadan kokumuzu almadan duramıyoruz. Sanki bir yanımız eksik oluyoruz. Bu süreç boyunca ikimizde yemekten kesildik yaşama anlamında sadece nefes alıyoruz. Çok acı çekiyoruz.
Ten uyumu harika yalnız"birbirimizin elleri olmadan gözlerine bakmadan kokumuzu almadan duramıyoruz"
Ay çok alakasız olacak ama o kadar olumsuz cümleden sonra şurayı okuyunca beni bi gülme aldı yani elleri gözleri anlarım da koku ne alaka
Kusura bakmayın ama bu kadar birbirinizi seviyorduysanız nasıl bu kadar çabuk kabul ettiniz nişanın atılmasınıNişanlımla biz birbirimizi seviyoruz , çünkü çok zor elde etmiştik başından belli çok mücadele verdik çok fedakarlık yaptık işler ciddi anlam kazansın diye. halen daha ailelerimizin haberi olmadan buluşuyoruz.
Peki bundan şeyin haberi var mı? NişanlınınTen uyumu harika yalnız