NİŞANI ATTIM AMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklına yatmayan şeyler varsa özür dileme, barışmaya uğraşma. Ne yaşadığını biz bilemeyiz. Mantığın sana ne diyorsa onu yap, sakın kalbini dinleme.

Sizi bu kadar yoran bir iliskiyi sürdürme konusunda neden bu kadar israrcisiniz?
Belki de bu düşünmeniz için bir fırsattır.

doğru ama konuşmama ikna olmuyor sürekli yıktın beni düşünmedin bedeli olur herşeyin diyor
Kusura bakmayın dost acı söyler ama ona gün doğmuş anında alıp parmağınıza takabilirdi değil mi resmen beklediği şey olmuş ben yerinizde olsam Gölgeme kurban ederim ama siz paspas olmayı secmissiniz ne diyelim sizin seçiminiz

Sizi bu kadar yoran bir iliskiyi sürdürme konusunda neden bu kadar israrcisiniz?
Belki de bu düşünmeniz için bir fırsattır.
Çünkü şuan karşı taraf istemedikçe panik yapıyor, kafasında bulunan soru işaretlerini göremiyor. Kalbi ön planda, duyguları, kaybetme hissi.. hep bu yüzden kaybetmiyor muyuz zaten? İşaretleri görüyoruz ama göz ardı ediyoruz.

Seni çok iyi anlıyorum ve hak da veriyorum.Sen çok dolmuşsun ve ufak bir şeyden patlama yaşamışsın.

ben şunu merak ettim daha öncesinde o sizin ailenizle bir problem yaşamış mıydı nişanda falan

saçma sapan yorumlara inat gördüğüm en güzel tespit teşekkür ederim
İşinize gelen yorumu alıp diğerlerini görmezden gelmeyin. Burada bir sürü kadın benzer şeyi yazıyorsa çoğunluğun bildiği olamaz mı?
Nişanlanmak demek kesin karar değildir, evlenmek için bir sözdür ve o süreçte yaşananlar doğrultusunda insan nişanı bozabilir.
Nişanın bozulmasını istemiyorsanız niye yüzüğü çıkarttınız, kendinizce yalvartacak mıydınız? Yalvaran siz olmuşsunuz.
Nişanlanan sizsiniz, süreci, zamanı siz yürütecektiniz. Planı siz yapacaktınız. Nişanlınızın ailesinin yaşı varmış gayet normal gelememeleri. Çok doldum demişsiniz demekki dolacak şeyler yaşanmış güzel bir süreçte değilsiniz ve nişanın bozulmaması en doğrusu, yalvarıp kendinizi iyice küçültmeyin. Adam size geri dönerse artık avucunda olacaksınız çünkü yalvara yalvara döndünüz. Adam kendini süreçle ilgili hatalı gördüğünden değil.
Yok öylesine yazdım doldum diye aslında çok iyidik diyorsanız da böyle ufak bir şeyde yüzük çıkartabiliyorsanız adam kabul etmeyerek en iyisini yapıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil, triple yönetilecek bir şey değil. Acilen olgunlaşmalısınız ve beklentinizin uyuştuğu biriyle beraber olmalısınız. Kimse %100 uyumlu olmayacaktır bu noktada da konuşmayı iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Trip atıp istediğinizi yaptırmayı değil.

1. yüzüğü geri vermek
2. boşanalım demek
Kararınız kesin değilse bu ikisini asla yapmayın. Sonrasında sular durulsa bile unutulmaz.
Bazı duvarlar yıkılmamalı, bazı engeller aşılmamalı.

BU ARADA DÜN GECEDE KAÇ KERE ÖZÜR MESAJI ATTIM CEVAPTA VERMEDİ BUGÜN TEKRAR GÖRÜŞELİM DİYE KAÇTA EVİN ORDA OLURSUN DEDİM ONA DA CEVAP VERMEDİ
Neden bu kadar rezil ediyorsunuz kendinizi? Ayrıca dedeme gitmedin diye yüzük mü atılır? Nişanlınız da orda istese alır yüzüğü geri takardı, demek ki adamın canına minnet. Siz gurursuzsunuz, adamın da belli ki umurunda değil

Bence uğraşmak istemiyor nişanlılıkmış düğünmüş aileymiş yoksa isteyen bi insan biraz istekli olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…