Evlilikler oyuncak oldu iyice.Böyle bir sebepten nişanlım yüzük çıkarsa sittin sene yüzüne bakmam.Çocuk musunuz ,evcilik değil;evlilik olduğunu anlayana kadar lütfen evlenme.Arkadaşlar uzun uzadıya yazıp darlamak istemiyorum öncelikle teşekkür ederim.Benim 3,5 senelik ilişkim vardı ve son 2 ayı nişanlıydık aslında onu çok seviyorum ama o ve ailesi fazla ağırkanlı davrandılar bu süreçte(aile tanışması+nişan için konuşmalar vs)hep bizden bir adım beklendi hep benim dürtüklememle ilerledi tabiki bu onu kabul etmiyor ama aynen de böyle oldu çok yalnız hissettim kendimi defalarca da söyledim ama inkar etti tabi.Neyse ramazan bayram arifesinde nişanlı olduğumuz için aile büyüklerini ziyaret etmemiz gerektiğini söyledim çok gönüllü olmadı ilk günü herkes kendi ailesi ileydi 2.gün ben onun anne babası ile oda benim ailemle bayramlaştı erkek tarafı olarak gelmediler bile sebepte annesinin babasının 65 75 yaşlarında olması büyüklermiş..halama gittik dönüşte dedeme geçelim dedim Avrupa yakasına zamanım yok dedi ailemle bir plan yaptım oraya gideceğiz dedi bende beni eve bırak o zaman dedim yüzüğü çıkartıp arabaya koydum halama geçtik yüzüğü tekrar alıp takmadım oda dönüşte aldı cebine koydu ver dememe rağmen vermedi işte ertesi günde vardı bekleseydin o zaman gitseydik sen direk yüzük çıkarttın dedi vs vs.Ama ben doldum arkadaşlar sinirle o an yaptım çok sinirlenmiştim yüzüğümü geri vermedi ve indim arabadan 15 gün geçti üstünden(ama bu arada günlük sohbetimiz devam etti hani küslük yoktu) dün konuştuk sen yüzük attın düşünmedin sonrasını diyor beni incittin kırdın gururumu kırdın diyor dün konuştuk niye 15 gün 1 kere yüzüğünü sormadın dedi sinirinin geçmesini bekledim dedim inanmadı niye bu kadar rahat çıkardın dedi anlatıyorum ama ikna da olmuyor bilmiyorum napacağımı devam etmekte istiyorum ama o devam edemezmişcesine konuşuyor sonrada sanki bir şeyler yapmamı istiyormuş gibi anlamıyorum.
Adam haklı nişanlıykr. Ne bayram gezmesi. Ayrıva evet onun anne babası daha büyük inlara gidilirdi ailece. Barışmayın da kurtulsun adamArkadaşlar uzun uzadıya yazıp darlamak istemiyorum öncelikle teşekkür ederim.Benim 3,5 senelik ilişkim vardı ve son 2 ayı nişanlıydık aslında onu çok seviyorum ama o ve ailesi fazla ağırkanlı davrandılar bu süreçte(aile tanışması+nişan için konuşmalar vs)hep bizden bir adım beklendi hep benim dürtüklememle ilerledi tabiki bu onu kabul etmiyor ama aynen de böyle oldu çok yalnız hissettim kendimi defalarca da söyledim ama inkar etti tabi.Neyse ramazan bayram arifesinde nişanlı olduğumuz için aile büyüklerini ziyaret etmemiz gerektiğini söyledim çok gönüllü olmadı ilk günü herkes kendi ailesi ileydi 2.gün ben onun anne babası ile oda benim ailemle bayramlaştı erkek tarafı olarak gelmediler bile sebepte annesinin babasının 65 75 yaşlarında olması büyüklermiş..halama gittik dönüşte dedeme geçelim dedim Avrupa yakasına zamanım yok dedi ailemle bir plan yaptım oraya gideceğiz dedi bende beni eve bırak o zaman dedim yüzüğü çıkartıp arabaya koydum halama geçtik yüzüğü tekrar alıp takmadım oda dönüşte aldı cebine koydu ver dememe rağmen vermedi işte ertesi günde vardı bekleseydin o zaman gitseydik sen direk yüzük çıkarttın dedi vs vs.Ama ben doldum arkadaşlar sinirle o an yaptım çok sinirlenmiştim yüzüğümü geri vermedi ve indim arabadan 15 gün geçti üstünden(ama bu arada günlük sohbetimiz devam etti hani küslük yoktu) dün konuştuk sen yüzük attın düşünmedin sonrasını diyor beni incittin kırdın gururumu kırdın diyor dün konuştuk niye 15 gün 1 kere yüzüğünü sormadın dedi sinirinin geçmesini bekledim dedim inanmadı niye bu kadar rahat çıkardın dedi anlatıyorum ama ikna da olmuyor bilmiyorum napacağımı devam etmekte istiyorum ama o devam edemezmişcesine konuşuyor sonrada sanki bir şeyler yapmamı istiyormuş gibi anlamıyorum.
Kanka bedelini ödeyeceksin diyen kız bile daha inandırıcı. Hazır fırsatını bulmuşken bitirmeye çalışıyor, siz de yapışıyorsunuz hala adama. Kendi değerinizi bilin azıcık.bedeli olur herşeyin diyor
Mesela neyi dürtüklediniz de yaptılar? Veya yapmadılar? Zırt pırt yüzük çıkarırsan parmağına olmaz bir süre sonra. Öyle bir anlar bitmiyo evlilikte e o zamanda boşarım dersin.mız mız diyorsunuz ama ben hiç gelin gibi hissettirilmedim öyle diyorsunuz ama hep sanki zoraki ben yapıyorum da oldu kaynanam aramadı doğru düzgün onların konuşup ayarlaması gereken şeylerde bile ben dürttüm yada yapmadılar
özellikle de sırf ziyaret değil dolduğumu söylemiştim yorulduğumu ..oda bunu anlasın istedim bir an
saçma sapan yorumlara inat gördüğüm en güzel tespit teşekkür ederimBen sizi yapışıyor olarak düşünmüyorum, insan beklediğine verdiği emeğe üzülüyor vallahi.hadi bir hata yaptınız zaten geri dönmüşsünüz yani affetse ne olacak san ki. Niye süründürüyor. Madem bir yüzük atmanızda gidecek, gönül almayacak neden nişanlanıp onca sene bekletiyor. Benim için burdaki asıl sorun aile yapısı. Gerçekten bu tarz bir aileyi ömür boyu çekebilir misiniz?
umarım yargıladığınız eleştirdiniğiz şeyi yaşarsınız ve anlarsınız ne demek istediğimiAz yalvarmışsın. Ağla bence. Kapısına dayan. Yumrukla. Zorla nişan yaptırmışsın. Zorla da evlen. Her ay başlık aç, kocam beni dövüyor, kocam eve gelmiyor, kocam annesinin ağzına bakıyor vs. 1 yıl dolmadan çocuk yap eve bağla. Baktın 1 çocukla bağlanmıyor 2 çocuk yap.
Ödiyceksin kankaaa bedeliniKanka bedelini ödeyeceksin diyen kız bile daha inandırıcı. Hazır fırsatını bulmuşken bitirmeye çalışıyor, siz de yapışıyorsunuz hala adama. Kendi değerinizi bilin azıcık.
zırt pırt çıkartmadım aslında ama erkek tarafı olarak üstelerine düşenleri yapmadılar hep zoraki gibi oldu aramaları gelmeleri gitmelerimiz bayramda olanlarMesela neyi dürtüklediniz de yaptılar? Veya yapmadılar? Zırt pırt yüzük çıkarırsan parmağına olmaz bir süre sonra. Öyle bir anlar bitmiyo evlilikte e o zamanda boşarım dersin.
Bence şuan o da ne istediğini bilmiyor. Şu aşamada bence birbirinize zaman verin. Sende bence iyice düşün taşın, bu insanla ömür geçer mi ? Ailesiyle sorunlar evliliğini etkiler mi ? Nişanlın belli ki zor biri. İlişki içinde olan sensin , artıları eskileri ölç tart. Ama önce bi zaman verin kendinize.konuşmuyor mesajıma da dönmüyor hem niye 15 gün tek kelime etmedin diyor niye sustun diyor ben konuşmasam konusu bile açılmayacaktı öyle devam edecekti diyor hemde böyle şimdi bitti mi diyorum cevap yok bitmedimi diyorum cevap yok
Neden beddua ediyorsun? Yazdığımın nesi yanlış? Yaptığını yazdım. Yazmışsın kendin.umarım yargıladığınız eleştirdiniğiz şeyi yaşarsınız ve anlarsınız ne demek istediğimi
Kolpalık seviyesi aynı.Ödiyceksin kankaaa bedelini
siz yazımızına baktınız mı peki ? ağla kapısına dayan zorla nişanlandır bilmem ne ..tutup kolundan nişana getirmedim ben bu adamı elbette destekleyici yazılar iyiliğim içindir ama aşağılayan zorbalayan yorumlar neyin nesi böylemi ifade ediyorsunuz kendinizi ? Ona kalsa o istiyor zoraki olmuyor bunu bile göremiyor yoksa amacım ay gidem yapışam yakasına düşmeyeyim demek değilNeden beddua ediyorsun? Yazdığımın nesi yanlış? Yaptığını yazdım. Yazmışsın kendin.
Zorla evlenmek istiyorsun. Adam istemiyor. Ailesi istemiyor. Sen kendin yazmışsın. Ben 41 yaşındayım. Sen giderken dönüyordum. O yollardan geçtim.
Biz sen yanlış yapma diye yazıyoruz. Çünkü tecrübe kolay kazanılmıyor.
Bu evlilik ölü doğum olur. Baştan herkes isteksiz.
Aç forumu bak. Evlilikler erkek tarafının baskısıyla nasıl bozuluyor oku. Evlenmek kolay. Yürütmek zor.
Bugün bana kızıyorsun ama evlenirsen tıpkı yazdığım gibi bir hayatın olacak. 2 kere 2, 5 etmez.
Biz senin düşmanın değiliz.
Erkeklerin evlilikte fix bir cümlesi vardır bu yazdığımı asla unutma: sen kendin istedin... bunu duyacaksın. Kendi ayağınla geldin diyecek. Kıymetin olmayacak.
Bana beddua etmek yerine mantıklı seçimler yap bence. Ben yabancıyım. Sen çekeceksin bu çileyi.
siz yazımızına baktınız mı peki ? ağla kapısına dayan zorla nişanlandır bilmem ne ..tutup kolundan nişana getirmedim ben bu adamı elbette destekleyici yazılar iyiliğim içindir ama aşağılayan zorbalayan yorumlar neyin nesi böylemi ifade ediyorsunuz kendinizi ? Ona kalsa o istiyor zoraki olmuyor bunu bile göremiyor yoksa amacım ay gidem yapışam yakasına düşmeyeyim demek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?