NİŞANI ATTIM AMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklına yatmayan şeyler varsa özür dileme, barışmaya uğraşma. Ne yaşadığını biz bilemeyiz. Mantığın sana ne diyorsa onu yap, sakın kalbini dinleme.

mız mız diyorsunuz ama ben hiç gelin gibi hissettirilmedim öyle diyorsunuz ama hep sanki zoraki ben yapıyorum da oldu kaynanam aramadı doğru düzgün onların konuşup ayarlaması gereken şeylerde bile ben dürttüm yada yapmadılar
özellikle de sırf ziyaret değil dolduğumu söylemiştim yorulduğumu ..oda bunu anlasın istedim bir an
Sizi bu kadar yoran bir iliskiyi sürdürme konusunda neden bu kadar israrcisiniz?
Belki de bu düşünmeniz için bir fırsattır.

doğru ama konuşmama ikna olmuyor sürekli yıktın beni düşünmedin bedeli olur herşeyin diyor
Kusura bakmayın dost acı söyler ama ona gün doğmuş anında alıp parmağınıza takabilirdi değil mi resmen beklediği şey olmuş ben yerinizde olsam Gölgeme kurban ederim ama siz paspas olmayı secmissiniz ne diyelim sizin seçiminiz

Sizi bu kadar yoran bir iliskiyi sürdürme konusunda neden bu kadar israrcisiniz?
Belki de bu düşünmeniz için bir fırsattır.
Çünkü şuan karşı taraf istemedikçe panik yapıyor, kafasında bulunan soru işaretlerini göremiyor. Kalbi ön planda, duyguları, kaybetme hissi.. hep bu yüzden kaybetmiyor muyuz zaten? İşaretleri görüyoruz ama göz ardı ediyoruz.

mız mız diyorsunuz ama ben hiç gelin gibi hissettirilmedim öyle diyorsunuz ama hep sanki zoraki ben yapıyorum da oldu kaynanam aramadı doğru düzgün onların konuşup ayarlaması gereken şeylerde bile ben dürttüm yada yapmadılar
özellikle de sırf ziyaret değil dolduğumu söylemiştim yorulduğumu ..oda bunu anlasın istedim bir an
Seni çok iyi anlıyorum ve hak da veriyorum.Sen çok dolmuşsun ve ufak bir şeyden patlama yaşamışsın.

saçma sapan yorumlara inat gördüğüm en güzel tespit teşekkür ederim
İşinize gelen yorumu alıp diğerlerini görmezden gelmeyin. Burada bir sürü kadın benzer şeyi yazıyorsa çoğunluğun bildiği olamaz mı?
Nişanlanmak demek kesin karar değildir, evlenmek için bir sözdür ve o süreçte yaşananlar doğrultusunda insan nişanı bozabilir.
Nişanın bozulmasını istemiyorsanız niye yüzüğü çıkarttınız, kendinizce yalvartacak mıydınız? Yalvaran siz olmuşsunuz.
Nişanlanan sizsiniz, süreci, zamanı siz yürütecektiniz. Planı siz yapacaktınız. Nişanlınızın ailesinin yaşı varmış gayet normal gelememeleri. Çok doldum demişsiniz demekki dolacak şeyler yaşanmış güzel bir süreçte değilsiniz ve nişanın bozulmaması en doğrusu, yalvarıp kendinizi iyice küçültmeyin. Adam size geri dönerse artık avucunda olacaksınız çünkü yalvara yalvara döndünüz. Adam kendini süreçle ilgili hatalı gördüğünden değil.
Yok öylesine yazdım doldum diye aslında çok iyidik diyorsanız da böyle ufak bir şeyde yüzük çıkartabiliyorsanız adam kabul etmeyerek en iyisini yapıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil, triple yönetilecek bir şey değil. Acilen olgunlaşmalısınız ve beklentinizin uyuştuğu biriyle beraber olmalısınız. Kimse %100 uyumlu olmayacaktır bu noktada da konuşmayı iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. Trip atıp istediğinizi yaptırmayı değil.

1. yüzüğü geri vermek
2. boşanalım demek
Kararınız kesin değilse bu ikisini asla yapmayın. Sonrasında sular durulsa bile unutulmaz.
Bazı duvarlar yıkılmamalı, bazı engeller aşılmamalı.

BU ARADA DÜN GECEDE KAÇ KERE ÖZÜR MESAJI ATTIM CEVAPTA VERMEDİ BUGÜN TEKRAR GÖRÜŞELİM DİYE KAÇTA EVİN ORDA OLURSUN DEDİM ONA DA CEVAP VERMEDİ
Neden bu kadar rezil ediyorsunuz kendinizi? Ayrıca dedeme gitmedin diye yüzük mü atılır? Nişanlınız da orda istese alır yüzüğü geri takardı, demek ki adamın canına minnet. Siz gurursuzsunuz, adamın da belli ki umurunda değil

Arkadaşlar uzun uzadıya yazıp darlamak istemiyorum öncelikle teşekkür ederim.Benim 3,5 senelik ilişkim vardı ve son 2 ayı nişanlıydık aslında onu çok seviyorum ama o ve ailesi fazla ağırkanlı davrandılar bu süreçte(aile tanışması+nişan için konuşmalar vs)hep bizden bir adım beklendi hep benim dürtüklememle ilerledi tabiki bu onu kabul etmiyor ama aynen de böyle oldu çok yalnız hissettim kendimi defalarca da söyledim ama inkar etti tabi.Neyse ramazan bayram arifesinde nişanlı olduğumuz için aile büyüklerini ziyaret etmemiz gerektiğini söyledim çok gönüllü olmadı ilk günü herkes kendi ailesi ileydi 2.gün ben onun anne babası ile oda benim ailemle bayramlaştı erkek tarafı olarak gelmediler bile sebepte annesinin babasının 65 75 yaşlarında olması büyüklermiş..halama gittik dönüşte dedeme geçelim dedim Avrupa yakasına zamanım yok dedi ailemle bir plan yaptım oraya gideceğiz dedi bende beni eve bırak o zaman dedim yüzüğü çıkartıp arabaya koydum halama geçtik yüzüğü tekrar alıp takmadım oda dönüşte aldı cebine koydu ver dememe rağmen vermedi işte ertesi günde vardı bekleseydin o zaman gitseydik sen direk yüzük çıkarttın dedi vs vs.Ama ben doldum arkadaşlar sinirle o an yaptım çok sinirlenmiştim yüzüğümü geri vermedi ve indim arabadan 15 gün geçti üstünden(ama bu arada günlük sohbetimiz devam etti hani küslük yoktu) dün konuştuk sen yüzük attın düşünmedin sonrasını diyor beni incittin kırdın gururumu kırdın diyor dün konuştuk niye 15 gün 1 kere yüzüğünü sormadın dedi sinirinin geçmesini bekledim dedim inanmadı niye bu kadar rahat çıkardın dedi anlatıyorum ama ikna da olmuyor bilmiyorum napacağımı devam etmekte istiyorum ama o devam edemezmişcesine konuşuyor sonrada sanki bir şeyler yapmamı istiyormuş gibi anlamıyorum.
Bence uğraşmak istemiyor nişanlılıkmış düğünmüş aileymiş yoksa isteyen bi insan biraz istekli olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X