NİŞANI ATTIM AMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani benle evlenmek için deli olmayan, olmayanı oldurmaya çalışmayan erkekle evlenmem. Sizinki olan şeyi oldurmamak için elinden geleni yapıyor. Akraba ziyareti senede 2 kere olan şey, ne kadar Zor ki. Ayrılık olmasın diye 2 kelme laf da etmiyor, siz erkek olmusunuz o kız. Ne buluyorsunuz bunlarda, evlenip de nasıl mutlu olacağınızı düşünüyorsunuz anlamıyorum.

ee adaminda aklinda soru isareti biraktin cunku en ufak seyde bile yüzük cikarticaksa biz nasil evlencez diye düşunuyordur evlilik ya hani bu normal ve kolay sey degil bnce sende fazla gitme üstüne

belki de böylesi daha iyi olacak.
biraz zamana bırak kendini dinle sonra ne yapacağına karar ver.

Ama evlensen dahi mutszuz olursun muhtemelen.
zoruma gidiyor düşünüp düşünüp çıkamıyorum işin içinden vallahi öyle tripli sürekli bir şeyler isteyen o kızlardan olmadım bu yaşıma kadar keyfi de beklemedim arkadaşım 3 ay tanıştığı adamla şak şak evlendi bende hep bi uzaman bir sürünceme oldu eş adayımın bazı şeylerini de ayrıca çok sevdiğim için şu zaman adamlarına göre çok daha düzgün olduğunu hissettiğim için sustum sabrettim ama zoruma gidiyor yani tamam ilk ve son olsun bir daha çıkarma demek zor mu

Adam cevap verme tenezzülünde bulunmuyor ailesine hak vermiş demekki ilk hamlede yüzük atılınca . Önüne bak bunlar sana Allah ın mesajları şer sandığın hayr olabilir .

bide ne alaka ya nişanlınız sizin sülalenizle bayramlasmak zorunda mı ? Sizinkide olmamış yani ben kocamın sülalesine bile gitmiyorum keyfim yetmediğine

ee adaminda aklinda soru isareti biraktin cunku en ufak seyde bile yüzük cikarticaksa biz nasil evlencez diye düşunuyordur evlilik ya hani bu normal ve kolay sey degil bnce sende fazla gitme üstüne
tamam ama böyle nasıl devam edecek kafasında bitirdimi bitirmedimi bilmiyorum bile

mevzu sadece bayramlaşma değildi aslında patladığım nokta onun 'ailem bir plan yaptı ona uyuyorum ' lafı idi halbuki ben ona anlatmıştım bizde de olan biteni

Ailesi sizi istemiyor. Ailesinin rızası olmadığı için sevgilinizin de artık gönlü yok. Ayrılmaya yol yapmış, siz de eline koz vermişsiniz. Şimdi manipülatif davranıp ama sen yazmadın, sormadın diyor. Ayna benlik teoremi var, okuyun. yüzük konusunda blöf yapılmamalı. Hiç olgunca davranmamışsınız. Madem dolmuştunuz o kadar masraf yapılmadan önce ilişkinizi bitirseydiniz.

hani bir laf vardır ya sabrın sonu selamet diye ben hep sabredip dua ettim aslında yani şuan yazarken bile yutkunamıyorum ama öyle yani

peki o 15 gün boyunca niye normaldi canım cicim alışvverişler niye oldu bir tavrı küskünlüğü yoktu ki

Emin ol onunda zoruna gittiği için şuan dönüş yapmıyor yüzük atmak gerçekten kırıcı bir şey.

Yani bilemedim çok da sağlıklı bir süreciniz yok gibi hani Allah bazen der ya kulum sen göremiyorsun ben sana bir sebep vereyim de bu iş olmasın.

Belki de o sebep bu olmuştur.

mevzu sadece bayramlaşma değildi aslında patladığım nokta onun 'ailem bir plan yaptı ona uyuyorum ' lafı idi halbuki ben ona anlatmıştım bizde de olan biteni
E bak şimdiden ailemde ailem diyen birinden daha ne die özürler diyelip evlenme umudu besliyorsun .

evet bir kez daha görüyoruz ki sevgi her şey demek değildir,
sadece sevgiyle evlilik olmaz mutluluk olmaz. yol yakınken dönün.

Az yalvarmışsın. Ağla bence. Kapısına dayan. Yumrukla. Zorla nişan yaptırmışsın. Zorla da evlen. Her ay başlık aç, kocam beni dövüyor, kocam eve gelmiyor, kocam annesinin ağzına bakıyor vs. 1 yıl dolmadan çocuk yap eve bağla. Baktın 1 çocukla bağlanmıyor 2 çocuk yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…