Nişanı Attık

Göz göre göre ateşe atmamışsın kendini sevindim. Şimdi biraz canın yanar biter sonra geçer. Ruh sağlığı pek iyi değil belli ki şahsın, uzak dur geç bile kaldın
Siz benim bir önceki konularımı da biliyorsunuz yorum yapmıştınız. Cidden artık ben de öyle düşünüyorum.

Sakın kendini üzme, bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin, önüne bak bir başkasını bul ama onu da iyice tanı, eskisi gibi davranışları olursa iletişimi kes ve bir sonrakine bak.
Teşekkür ederim. Açıkçası güzel özellikleri de vardı çok güzel vakit geçirdiğimiz anlar da oldu ama sinirlenince cidden tanıyamıyorum ve zihin yapısı çok farklı düşmanıymışım gibi davranıyor.

Bu adam sizi hasta eder , siz de hala alttan almışsınız son ana kadar , içimden bir ses siz bu adamla ne yapıp edip evleneceksiniz diyor, kendine yazık edersin , nişanlın yüzüğü çıkarmasa aklına dank etmeyecek , bu adam ağır psikopat , evlenince küfür hakaret ve dayak kaçınılmaz...

Bence artık onu unutsan iyi edersin, o şöyleydi o böyleydi deme artık, önüne bak bundan sonra.

Siz benim bir önceki konularımı da biliyorsunuz yorum yapmıştınız. Cidden artık ben de öyle düşünüyorum.
Boşanmak çok daha ağır bir süreç, he deyince bitmiyor. Şu an acısı devam etse de bitmesi kolay. Senin hayatından , psikolojinden önemli değil. Yolun açık olsun

Hayır, bitti ayrıldık zaten o da sildi her şeyi. Mesajıma bile cevap vermedi. Daha bir araya geleceğimizi zannetmiyorum.

Hayır, bitti ayrıldık zaten o da sildi her şeyi. Mesajıma bile cevap vermedi. Daha bir araya geleceğimizi zannetmiyorum.
Umarim bir araya gelmezsiniz böyle adamlardan uzak durun , benim halamın eşi aynı sizin nişanlı gibiydi, kavga gürültü evlendiler ama ne oldu halama felç geçirtti, dayak , küfür herşey vardı, bir de 4 çocuk yaptırdı zorla , aman diyeyim uzak dur ...

Yol yakinlem verdigin bu karardan dolayi tebrik ediyorum oncelikle seni. Dik durusun devam etsin, araya birileri girecek yapma etme bozma bu işi hersey ayarlandi diyecek, kapina gelecek anne babasiyla barisin denilecek, asla geri atma. Aynilarini yaşadim dugune bi hafta kala yüzük attim, anne babasi kapiya geldi, bidaha olmayacak dugun stresi vs dendi, bi sekilde baristik ama suan 2 bebegimle babamin evindeyim, ne yasadigimi bi ben biliyorum. Ama bana inan nisanliyken boyle olan evlenince asla duzelmiyo daha da katlanarak artiyo..

Evet. Bana bir de seni peygamber şefkatiyle seveceğim diyordu. Otogarda ağlattı beni ne diyeyim. Yukarda Allah var görüyor…
Böyle allı pullu laflar edenlerin hepsi sorunlu çıkıyor. Aman ne olur devam etmeyin, boşanmak daha zor. birkaç ay sonra sukredersiniz

Duygularınızın esiri olmamışsınız vala helal olsun; söylemesi kolay ama yapması zor çünkü bunları.

Çok geçmiş olsun. Sizin adınıza üzüldüm. Umarım siz de feraha huzura kavuşursunuz. Benim annem de babamdan boşandı. İyi ki boşandılar. Ben annemle çok güzel bir hayat geçirdim, okudum meslek sahibi oldum. Bazen ayrılmak boşanmak nişanı atmak en hayırlısı.

Tebrik ederim.,geri dönüp dönüp aklınızı çelmeye çalışacak eminim ,umarım sizi kandıramaz. Bunlar nasıl tripler yahu ,bir pasta mevzusunu ne hale getirmiş ,bir erkeği ne enterese eder ,pastaymış ,baklavaymış, ayrılma laflarıymış. Daha olgunlaşmamış bir ergen var karşınızda, önceki konularınızı hatırlamıyorum ama şu konuya yazdıklarınız ayrılmak için fazla bile

bu yüzden kavga mı edilir, şok oldum. erkekliği bu kadar ufak şeylere bağlıyorsa zaten olmaması daha iyi olmuş. çok yobAZ bir kafası varmış.
İşte hep beni tahakküm altına almaya çalıştı, ben de bir şekilde isteklerimi dediklerimi yaptırdım bunlar hep birikti bilinçaltına oturdu. Bu baklava pasta olayında da pasta diyeceğimi bildiği ve kabul ettireceğimi de bildiği için sinirlendi öfkelendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…